Bursa///16

günaydınlar herkese bende bursa yıldırımdayım kızlar
yeni bir gün yeni bir iş başı hadi hayırlı olsun bakalım

Bursalilar günaydin
kübrabetül sanada günaydin canim

slm kızlar günaydın nasılsınız? bu arada yeni katılan arkadaşlar hepiniz hoş geldiniz aramıza.betülcüm sen nasılsın cnm? ben dün medicaldeydim cnm yarın için randevu verdi dr semar testi filan istedi bugünve yarın yine o işlerle ugraşıyorum onun için pek giremicem siteye ama vakit buldukça buralardayım cnm

arkadaşlar hepimizin cuması mübarek olsun.herşey gönlünüzce olsun inşallah

ececim iyiim canım sen nasılsın?neler yaptın k k nın yokluğunda.bana çok zor geldi.çok alışmışız biz buraya .sevvalcik yok daha açıldığını duymadı galiba.........

açıldığını dün gece öğrendim ama kızlar sırayla hasta oldular onlarla uğraşmaktan pc ye girmeye fırsatım olmadı ...

ece'cim geldiim ve buradayım sizler nasılsınız.

umarım herkes iyidir herkesin cuması mübarek olsun.............Şeniz

kızlar anneannemi bugün tam cuma saati kaybettik.çok üzgünümsenağlamasenağlama
nasip oldu son anında yanındaydım.melek oldu uçtu sanki.mekanın cennet olsun canım anneannem benim.:Saruboceq:
sizede haber vereyim dedim.başım çok ağrıyo üzüntüden,ağlamaktan.hap aldım şimdide yatcam.dinleneyim biraz.

şevvacik resimdeki kızınızmı ne şeker o öyle maşallah

evet küçük kızım şevval şu anda yaklaşık üç yaşında bir canavardır kendisi ömrümü yefi benim........

kübrabetül başın sağolsun canım.. allah yattığı yerde dinlendirsin..

başın sağolsun canım... ne güzel son anında görebilmişsin ...

ne olsun be güzelim iki cadı kızla uğraşıyom ..bir gün beni çiğ çiğ yiycek bu kızlar..kafamçokkarıştıkafamçokkarıştıkafamçokkarıştı

ikitane kızın mı varrr ALLAH bağışlasın canım...

benimde canım sıkıldı nete gireyim dedim...

ikitane kızın mı varrr ALLAH bağışlasın canım...

benimde canım sıkıldı nete gireyim dedim...
amin canım. 8 ve 3 yaşında iki kızım var..
iyi yapmışsın site bakımdayken canım sıkılmıştı yapaıcak bişey bulamadım.umarım bidaha aayrı kalmam siteden..

amin canım. 8 ve 3 yaşında iki kızım var..
iyi yapmışsın site bakımdayken canım sıkılmıştı yapaıcak bişey bulamadım.umarım bidaha aayrı kalmam siteden..

evet ya zor oldu site kapalıyken....

yapacak bişey bulamadım yaa internetede fazla takılmadım o zaman

betülcüm başın sag olsun cnm.allah yattıgı yerde dinlendirsin. allah mübarek vakiterde ölmeyi nasip etmiş annanene.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…