Bursa///16

bende karacabeydeyim amcamlara geldim öyle takılıyorum işte buraya bizden başkası girmiyor herhalde yaa :roflol:

kızlar kerkese günaydın ececim sonuçların temiz çıkmasına sevindim çok şükür allaha hadi gözün aydın ,sevvacık bana dokunma moralim çok bozuk çok kötü bi hafta sonu geçirdim vallaha kırıntılarınızıda istemiyom siizn olsun :::::::::::( çok alıngan çok hassasım ya ben bu gün
ne oldu diye soracaksınız anlatayım hani cuumartesi mevlüdüm vardı dedimya ,sağolsun komşularım gelme tenezzülünde bulunmadılar ,sonra hoca kısa yoldan kestirdi(20 dakikada mevlüt bittti) ben siparişlerimi 2,30 da getirin demiştim onlar saat 3 de geldi ama benim evimde hiç kimse yoktu, bende evde kalan lara ve sokaktak içocuklara dağıttım ,sonra çağırılmayanlar beni gördü beni neden çaırmadın dediler bend e dedim benim haberim yok kayınvalidem herkese söyledi diye biliyorum ,zaten söyledikelrimizde gelmedilerki dedim herneyse o akşam yemeğe davetliyiz bende kızımı güzelce giydirdim ama dışarıda olacağımız aklıma gelmedi kıza hiç bir şey almamışım çocok donacaktı tabi kendimde buryıda geçtim pazar sabah kahvaltısına ayrı misafirim .öğlene ayrı,akşama ayrı misafirim vardı hadi bunlarda neyse benim minik kuzum dün uyumamak içn delirdi uyumıcakmış gece 1,30 olmuş hanım hala oynucak yorgunluktan geberiyom am ao ne gecede öyle ahım şahım uyumadı yani çok kötü bi güne başladım offfffffffffffffffffffff

günaydıııınnnnnnnnnnnnnnnn
kızlar benim büyük kızım hasta.boğazları şişmiş.sabah doktora götürdüm antibiyotik,ağrı kesici verdi.
galiba okula da göndermicem.
sizler nasılsınız.?

canım ne diyeyim bilmiyorum bütün olaylar üst üste gelmiş.
ama üzme kendini.demek bunların yaşanması gerekiyomuş.
iyi şeyler düşünmeye çalış :teselli:
gel öpeyim yanaklarından da moralin yerine gelsin Şeniz

özicim üzdün benide sabah sabah hepsi üst üste gelmiş tersliklerin.allah dermanı olmayan dert vermesin canım..kızının uykusuzluğuda umarım bugün yoluna girer arada yumurcakların huysuz günleri oluyor ama sanki annelerinin gerginliğini anlayıpta yapıyolar . sen yinede üzme kendini arkadaşlarımın üzülmesine dayanamam ben..
kübracım geçmiş olsun canım....
ececim sonuçlarının temiz çıkması sevindirdi beni...
kardelen18 nasılsın iyimisin.................

ay teşekür ederim kızlar zaman geçtikçe tabi toparlanıyo insan ama sabah sabah moral bozuktu işte çok şükür iyi diyelim evt allah büyük dertlerden korusun ben büyük acıyıda iyi bilrim allah yaşatmasın ,kübracım sanada geçmiş olsun kuzunu biizm için öp ,

iyiyim canım sn nasılsın...

günaydın bursam ben yine erkenciyim ama gidip yatcam şimdi gözlerim kapanıyo.
sağlıklı,huzurlu ve mutlu bir gün sizlerin olsun :)))))))))

sevvalcik günaydın canım,keyifler iyi işte ne olsun.hep aynı şeyler.
ortalık topla,sil süpür,yemek yap,gezmeye git kolay değil valla:roflol:
sen nasılsın arkadaşım:1hug:

sevvalcik günaydın canım,keyifler iyi işte ne olsun.hep aynı şeyler.
ortalık topla,sil süpür,yemek yap,gezmeye git kolay değil valla:roflol:
sen nasılsın arkadaşım:1hug:

hepsi zor ama o gezmeye gitme kısmı seni çok yoruyordur arkadaşım kendine dikkat et biraz...

ben bu hafta evdeyim hiç bir planım yok.. zaten sabahçılık yüzünden evden kolay çıkamıyorum..a.s.a.s.a.s.

evet canım o gezmek yokmu insanı çok yoruyo ya.bak bugün yine gitcem ahh ahh.
şaka bi yana bazen gerçekten zor geliyo evden çıkmak.evde oturmak istiyorum.
gel takıl peşime ben seni gezdireyimkaydirigubbakcemile

slm hemserilerim şimdi burdaki herkes bursalı mı oluyo pardon siteye yeni üye oldum da pek bi inceleyemedim sitemizii:)

"selam bende bursalıyım m.k. paşalıyım daha öncede yazıyodum buraya ama uzunca bir süredir uğrayamamıştım hemserilerim selamlar size uzunca bir aradan sonra umarım hepiniz iyisinizdir
bursalı olmak bir ayrıcalıktır...

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…