Bursa///16

resimlerini ne koyuyorsun gerçeğini yapta çağır resmini benim kızda ekler buraya...

bunları ben yaptım heralde kimö yaptı yaptıklarımın resmini çektimde
koydum senin kızda bu marifet nerde anası mariferli olcakki kızınada bulaşşasın sen pasta nedemek biliyonmu kız mirmirmirmirkaydirigubbakcemile3

cokacimcoookcokacimcoook hadi kızlar siz yiyin sevvacik sen sadece bak sana yok kaydirigubbakcemile3

kübram mis gibide koktu vallaha ohhhhhhhhhhhh sefam olsun sevvaciğe inat bir yuudm daha alayım bi dilimde etimek tatlısı yiyeyim bari :)

kıyamam ben sana,özi ne ettin kız sen benim arkadaşıma,ağlatmışsın hımmmmklava:

üzülme sen arkadaşım ben bu özinin işyerini bulucam 10 çeşit pasta börek yapıp gidicem ikram edicem insanlık bende kalsın..o benden iki gram mercimek köftesiyle etimek tatlısını kıskandı ben ona tencereyle ikram edicem...:dance::dance::dance:

git canım ama banada haber verde bende tadına bakayım senin pastalarının.cokacimcoook
özi ye 10 çeşit fazla gelir.:))))))))

arama gelcem de ben sana adres veririm merak etme bana 10 çeşit pasta getircekmiş duyda inanma ,kız sende o becerik nerde bir çe3şit yapta gel bende gözlerim yaşara yaşara yiyeyimcokacimcoookkaydirigubbakcemile3kaydirigubbakcemile3kaydirigubbakcemile3

hanımlar şu pastaları börekleri kim yapıyosa yapsın artık,aaaa çaylar buz gibi oldu.daha ortada pasta yok.

pastalar hazır sadece sana ikram etmeye karar verdim kübracım özi' de senden kalan kırıntıları yesin....özicim evelallah 10 değil 20 çeşitde çıkartırım hem anam hem kaynanamdan kurs gördüm ben... senin gibi taze gelin değilim 10 yıllık evhanımıyım.. tecrübeliyim senden yani... sen adresi ver ben geliyorumm...cokacimcoookcokacimcoookcokacimcoook

slm kızlar nasılsınız.hepinizi çok özledim valla.kızlar sonuçlarım temiz bir problem yok fakat rahimde 3cm kist rahim agzındada yara çıktı.lazerle yakma işlemi yapıldı ama 2-3 seans daha sürecekmiş.bir sürüde ilaç verdi hayırlısı allahtan canlarım.eeeee anlatın bakalım sizler nasılsınız?

ececim hoşgeldin canım.sonuçların iyi çıkmasına inan çok sevindim.
canım bak buraya fazla uğrayamıyosun,sevvalcik ve özi pasta yarışı yapıyolar.
çok eğlenceli bizde tadına bakcaz ama ne zaman?

slm kızlar günaydın ?nasılsınız? dün gece annemlerde kaldık bende sabah sabah herkes daha uyurken kaptım bilğisayarı.sevvalcik,özi pasta yarışı varmış.haber verinde bakalım pastanın tadına.

iyi geceler bursaammm
bugün evde yoktum yeni geldik.
annemlerde yemekte misafir vardı.
sizler neler yaptınız?hepinizi öpüyorum.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…