Bursa///16

günaydın kızlarrr.güzel bir gün diliyorum.

hoşgeldiniz kızlar biz iyiiz sizleri sormalı?

günaydın kızlar nasılsınız kübracım bende özledim seni dün annemlerdeydim tüm gün evde yoktum ama sizleri çok özledim..

yeni gelen hanımlar hepiniz hoşgeldiniz...

özi nasılsın bacım keyfin yerine geldimi artık sana sataşabilirmiyim...

merhaba hanımlar ben bursalı degilim ama bursa iznikte yaşadım
ve şuanda ailemde orada ben her ay olmasada iki ayda bir giderim inegöl ve yenişehiride iyi bilirim oradada akrabalarımız var bayramdada iznikte olacagım iznikli arkadaşlarla tanışmak isterim

kızlar şimdi hepinizin yardımına gerçekten ihtiyacım var
bi kızkardeşim var benim eşindeen ayrılmak üzere geri geldi ve 4 yaşında dünyalar güzeli bi kıızmız şuan nbabmlarlakalıyolar ona git çalış diyon yok am aüzülüyo çalışmak istiyo birazda bunaldı güçlü olmak istiyo karşısındakilere karşı hiç üzgün durmuyo haliyla yıpranıyo
şimdi bu kardeşime iş arıyorum arkadslar bana yardımcı olabilecek olan kim varsa hepinizden haber bekliyom arkadaslar kadeşim eli yüzü düzgün bakımlıdır öyle eşimden ayrıldım hayata küseyim tavırları içinde değil tam tersine o insanları güldürmeye mutlu etmeye çalışır
kızlar hadi bakalım bu bi kadın dayanışması bana göre duyduğunuz bildiiniz bi iş olursa sevinirim biz yıldırım tarafında uturuyorz,
ne iş arıyon derseniz benim gönlümden geçen daha çok böyle telefonlara bakabilcek bi iş hani doktor büroları felen oluyo ya ama satış elemanıda olur tanıdık bildk bi yerdse

ablamda yıldırımda oturuyor ona sorarım bakalım öyle bir iş varmı diye ama inşallah bulursunuz canımm....

canım hayatını umarım en kısa zamanda toparlar kardeşin kolay değil.şu zamanda kriz falan iş bulmak gerçekten zor allah yardımcınız olsun ama ek olarak internette işkur dan üye olup uygun bişeyler bulabilir belki.

ya işkur üyeliğide kariyer üyeliğide var ma pek bi sonuç yok kızlar malesef ,yıldırım olması şart ta değil kübracım ben sadece oturduğu semti belirtmek istemiştim ,evt bu zamanda zor benim çevrem sigorta ve muhasebe o yüzden deneyim ön planda bizde bulamıyorum hani böyle yeni açılna bş yer olur yada satış elemanı tellere bakacak biri arayan olur öyle bi iş açıkcası

günaydın arkadaşlar nasılsınız?
benim dün misafirim vardı.akşamda kınaya gittik.siteye giremedim.
bugünde annemlere gitcem,akşamada düğün var.
siz neler yaptınız anlatın bakalım

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…