- 12 Temmuz 2006
- 7.199
- 345
- 363
"selam bende bursalıyım m.k. paşalıyım daha öncede yazıyodum buraya ama uzunca bir süredir uğrayamamıştım hemserilerim selamlar size uzunca bir aradan sonra umarım hepiniz iyisinizdir
bursalı olmak bir ayrıcalıktır...
günaydın kızlarrr.güzel bir gün diliyorum.
kızlar şimdi hepinizin yardımına gerçekten ihtiyacım var
bi kızkardeşim var benim eşindeen ayrılmak üzere geri geldi ve 4 yaşında dünyalar güzeli bi kıızmız şuan nbabmlarlakalıyolar ona git çalış diyon yok am aüzülüyo çalışmak istiyo birazda bunaldı güçlü olmak istiyo karşısındakilere karşı hiç üzgün durmuyo haliyla yıpranıyo
şimdi bu kardeşime iş arıyorum arkadslar bana yardımcı olabilecek olan kim varsa hepinizden haber bekliyom arkadaslar kadeşim eli yüzü düzgün bakımlıdır öyle eşimden ayrıldım hayata küseyim tavırları içinde değil tam tersine o insanları güldürmeye mutlu etmeye çalışır
kızlar hadi bakalım bu bi kadın dayanışması bana göre duyduğunuz bildiiniz bi iş olursa sevinirim biz yıldırım tarafında uturuyorz,
ne iş arıyon derseniz benim gönlümden geçen daha çok böyle telefonlara bakabilcek bi iş hani doktor büroları felen oluyo ya ama satış elemanıda olur tanıdık bildk bi yerdse
Selam kızlar:)kaydirigubbakcemile2
günaydınnnnnnnn bursanın güzelleri:dance:
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?