Bursa///16

bende uyuyamadım ama korkudan değil sağdan soldan gelen gürültüler yüzünden. komşuların balkonlarında her ne varsa sabaha kadar takır tukur gürültü çıkarttılar bende uyuyamadım.

günaydın kızlar nasılsınız?
ececim çok geçmiş olsun canım.
beyaz melek hoşgeldin nasılsın?bebişin hayırlı olsun.sağlıklı eli ayağı düzgün bi şekilde kucağına alırsın inş bebişini.
balsurat sende hoşgeldin evet bursa da çok lodos var.kızımı okula zor götürdüm.iki adımlık yere.
kardelen,sevvalcik,özi canlarım sizleride öpüyorum.kendinize iyi bakın.

kızlar benim kızımın çok ateşi var az önce 39.9 buçuktu.fitil verdim ıslak bezler koydum eklem yerlerine şimdi 37 buçuğa indi.bakalım bi daha çıkacak mı?inş çıkmaz.şurup ta içmiyo bakalım ne yapacağız.

günaydın kübracım. mumudihaba ece22 öyle sayfanın altında beklemeyin yazında sohbet edelim

günaydın kızlar çok güzel bir hava bayılırım bahar havasına
ama çok sert esen lodosa değil bende uyuyamadım ama düşünmekten

yeğenim gelecek onu düşündüm bütün gece bi gelse diye

kübracım sanırım kızın kursa gidiyor cumartesi okula götürdüğüne göre ve sanırım birde benim ilkokulumda okuyor ..ahhh yeşilova ahhhhhhhhhh

ece cim çok geçmiş olsun hani bu zamanda eş bulmak zor derler ya

dr bulmakta zor oldu

sevvalcik cnm burdayız peki sen nerdesin

papatyam hoşgeldin canım benim nasılsın?

SAOL CNM BENİM HOŞBULDUMM....ARADA CEE YAPIP GİDİYORUM DEĞİLMİİİ:mymeka:
İYİYİM ÇOK ŞÜKÜR ARKADAŞIM NAPAYIM İŞE GELDİK ÇOK ŞÜKÜR..HAVADA ACAYİP LODOS..BİZİM ORASI PERİŞAN...KIZINA GEÇMİŞ OLSUN CANIM YA ÜZÜLDÜM İNŞ..ATEŞİ DÜŞER BİR DAHA YÜKSELMEZ..ÖPERİM SİZİ.ŞenizŞenizHAYIRLI GÜNLER...​

Eccecim çok şükrü allaha dua et annen doktoruyla konuşmuş ya nuray hanıma tekrar gitseydin allah kkorumuş varya seni canlarım sizle nasılsınız bakalım bu lodos çok fena ya bizde de dğn akşam dan beri elektrik yok bide karşıdaki komşunun alarmı sabaha kadar lodos sesi yetmiyomuş gibi onu dinledik anlıcağınız gürültülü bi geceden çıktık bu gece hadi hayırlısı yağmur yağsada şu hava toparlansa

günaydın özi hanım sabahşerifleriniz hayrolsun..sendemi uyuyamadın bacım benim gibi bu arada sen hangi mahallede oturuyosun...???

kardelencim ben burayım ama büyük kızımda istiyo bilgisayarı.kavga,dövüş mesaj yazmaya çalışıyorum.
ben iyiim canım kızım hasta hayırlsıyla bu geceyi bi atlatsak ateşten dolayı
sen nasılsın?eşim sizin oraya yenişehire gitti düğüne.

aaaaaa kimin düğünüymüş acaba tanırım belkii

kizlar bursada tül perde fiatlarinin metresi ne kadar söylermisiniz kaynanam 35 oldugunu söyledi teyzem diyarbakirda 16-17 oldugunu söyledi sizce hangisi tül perde yaptirmak istiyorumda

iyi pazarlar kızım ateşliydi ya onun için fazla uğrayamadım çok şükür şimdi iyi.
nasılsınız?nasıl geçiyo pazar gününüz?
kerdelencim valla ben tanımıyorum ki.iş arkadaşı eşimin.
yetim kız benim bayadır perdeyle işim olmadı.ama teyzemin kızı perdeci ona sorarım canım.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…