Bursa///16

kız sen ne tarafta oturuyorsun bursanın bende haftaya bursaya gelicem herhalde ya

dostlara günaydın

sevgiye sevgi katmak için yola çıkanlara günaydın
dünyaya ışık veren güneşe günaydın
uyuyana, çalışana,koşana,emekleyene günaydın
gülene, ağlayana,somurtana günaydın
sevgililere, düşmanlara, kin besleyene günaydın
gönlü güzellere ,yüreği kocamanlara günaydın
dağa, taşa ,kurda kuşa günaydın
emekçiye, alınteri dökenlere günaydın
şairlere , bahçedeki çiçeklere günaydın
sevenlere, sevilenlere günaydın
günaydın yokolmuşluğum
günaaydın varoluşum günaydın
gönlü sevgi dolu dostlara günaydın
topiğimin güzel annelerine günaydın
dostluğu dost gibi bilenlere günaydın
günaydın canlarım hepinize günaydın

a.s.a.s.a.s.a.s.a.s.a.s.

günaydın kızlar nasılsınız bakalım....Şeniz

ya rüya gördüm ...toplantı yapmışız bursalılar olarak neyse kimse birbirini tanımıyor...bir evdeyiz herkes oturmuş birbirine saf saf bakıyor:1shok: benim yanımda biri oturuyor hamile biri diyorum ki senin adın ne diye bendim isim KubraBetul :1hug:aaaaaa seninle konuşuyorduk diyorum sen tahmin edermisin benim kim olduğumu diyorum kardelen18 diyor başka kimseyle konuşmuyoruz ikimiz nedensee neyse yiyip içiyoruz cokacimcoookgitme vakti geliyor hepimiz ayrılıyoruz:a015:...amam bütün kızlar güzeldi yaaaaaaaa keşke o gün gelsede hepimiz görüşsek:asigim:.......

günaydın kardelencim umarım rüyan gerçekleşir ve hepimiz toplaşır görüşürüz..neden olmasın..ama dervişin fikri neyse zikride oymuş ..gün boyu sitede olduğumuz için rüyandada görmen normaldir..a.s.a.s.

evet ya diyorumki fotoğraf çekinelim kk koyarız diyorum kimse olmaz diyor deli olmuştum :roflol:

kızlar merhaba diyip kaçıcam lodostan dolayı işlerimiz yoğun ve karışık hepiniiz öptüm
rüya gören bayan ben nerelerdeyim dur bunun hesabıını sorcam

kızlar merhaba diyip kaçıcam lodostan dolayı işlerimiz yoğun ve karışık hepiniiz öptüm
rüya gören bayan ben nerelerdeyim dur bunun hesabıını sorcam

yaa bilmiyorum nerde olduğunu çok kalabalıktık ama sadece biriyle konuştum oda KubraBetuldu tamam bu gecede seni görürüm belki :roflol:

merhaba ben bursalı degılım ama artık sayılırım herhalde eşim bursalı karacabeyli her bayram oradayız bu bayramdada gidiyoruz karacabeyli varmı arkadaslar

günaydınlar 1 gün aradan sonra merhaba
sizden ayrı kalmak ne kadar zor ya,alışmışım bi kere zor durdum.
pazar akşamı elektrikler bi gitti.tam olarak dün öğlen anca geldi.
öğleden sonrada benim işlerim vardı giremedim.
nasılsınız kızlar
kardelencim allah hayır etsin canım.bellimi olur belki bi gün buluşuruz.
kız güzelmiydim bari.sırnaşık şey

kızlar merhaba ama ben iyi değilim canım sıkkın kardeşimin mahkemesi bitti boşandılar eşiyle kızın velayeti annede kaldıama bayramdna sonraya kadar babada kalıcakmış onun için bu gün yiğen,mi götürüyolar kardeşim iy ideğil bunu beklemiyordu offffffffffffffff ya offfffffffffff nelet olsun böyle erkeklere bu yuvayı yıkanlara

özicim bende üzüldüm canım.hayırlısı ne diyeyim.
evet evlattan ayrılmak çok zor ama en azından velayeti annedeymiş.ne yaparsın.
allah o küçük yavrunun yardımcısı olsun.onun için de çok zor.bi tarafta annesi bi tarafta babası.
allah yardımcısı olsun kardeşinin ve yeğeninin.

güzeldin canım hamileydin ama :roflol: tombik bişeydin eheheh:jeyyar:

selam kızlar nasılsınız

dua edin de benim olsun minicik bir meleğim hayırlısıyla

kardelen18 cnm sen hangi semtte oturuyorsun

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…