Bursa///16

ben osmangazide oturuyorum serapcım ama babam dürdaneli bursaya gelirken görüyosundur mutlaka bizim köyü..

eee kızlar gününüz nasıl geçiyor bakalım benim sıkıcı yaa hava kapalı hep evdeyimm sevgilimle tartıştık...

bende burdayım ama birazdan annem gelcek.ip alcaz betül'e suyeter başlıcaz bakalım.
daha doğrusu annem başlıcak ben devam etcem inş.

ayıp olmazsa bişey sorucam kardelen siz sevgilinle çok sıkmı tartışırsınız ?
ben eşimle bile bukadar sık tartışmıyorum.. sakın eleştiriyorum zannetme seni ama yıpratmayın birbirinize olan sevginizi...

yok canım niye ayıp olacakkk... sor tabiki....

evet bu aralar çok tartışıyoruz.ya bir haftadır görüşmüyorduk buluşalım dedi hava kötü kapalı yerleri sevmiyor cafe falan ... neyse burada park var oraya gidiyorduk sürekli yağışlı diye gitmeyelim dedim cuma günü neyse cumartesi oldu ben grip gibiydim yine buluşamadım pazar babam evdeydi geç geldi eve çıkamadım yine pazartesi yine aynı şekilde hep yattım ateşim vardı salı günü buranın pazarı onunda dükkanı olduğu için çıkamıyor salı günleri ama havada yağışlıydı ne yapayım şimdi ben sanki ben bile bile buluşmak istemiyorum yaa hep yanlış anlıyor beni o kadar üzülüyorum ki ....

1 haftadır hep bu yüzden tartışıyoruzz
....

yanlış anlıyor beni istesen buluşurduk falan diyor ama napayım cafe pastane gibi yerleri sevmiyor bende sevmediği istemediği yere gitmek istemiyorum suç bendemi şimdi ?

siz olsanız ne yapardınız yaa grçekten bu durum beni çok üzüyor

kusura bakma canım derdini deştim ama eğer o kapalı yerleri sevmiyorsa ve sende hasta olup müsait değildiysen bunu sevgilinin anlayışla karşılaması lazım..sevgide anlayış şart iki tarafında birbirinin durumuna göre davranması lazım..sanırım ailenin haberi yok sevgilinden sevgilinin buyüzden daha anlayışlı olması gerekiyor...

bide anlasa beni birazz senağlama

evet ailem daha bilm
iyor....

sevvalcik ne hikmetse senle aynı fikirdeyim :lepi::lepi: neyse sakayı bırakalımda bende sevvalciğe katılıyorum şu erkkeleri anlamak çok zor inanabilrsin buna kardelencim ille benim dediğim olsun isterler ama kesinlikle seni anlayışla karşılaması gerekir ailen bencede bu durumu bilmiyor bilmediği için sana en büyük yardımcı ve destekçi o olmalı bunu es geçtim ya hastayım diyorsun eğer hastalığını göremicek kadar körse bunu anlamıyorsa kusura bakmada ondna pek adam olmaz bana kızma sakın kardelen ama daha siz sevgili konumundayken bile kendi isteklerinin olmasını isteyen bir erkeğin geleceğini düşünemiyorum bile

geçmiş olsn cnm kızına.oo bir iki gün girmedm kaç sayfa atlamış:) kızlar site çok yawaş ya bn fazla gezemiyorum walla ama yinede giriyorum

anlıyorum sende beni anla diyor yaa daha nasıl anlayacak beni üzüntüden başım ağrıyor yaa ...neyse aramız çok bozuk heran bitabilir hayırlısı neyse o olsun diyorum artık...

seni ilk baştan bu kadar üzüyosa bence tabi bu benim naçizane fikrim bu adamla bir gelecek düşünme...

iyi geceler ben yokken baya kaynatmışsınız.
kardelencim arkadaşlara bende katılıyorum canım.daha şimdiden işler yolunda gitmiyorsa ilişkiyi gözden geçirmekte fayda var.
yakamoz sağol canım nasılsın?

bugün annem geldi ip aldık kızıma suyeter başladım.bakalım ne zaman bitircem.
akşamda ve kardeşlerimde geldi.az önce gittiler.bende soluğu burda aldımsırnaşık şey

gözden geçiriyorum zaten ne olacak bilmiyorum ya kafam çok karışık...

kardelencim yaşını bi öğrenebilrmiyim çok merak ettim yorum yapıcam ama yaşını bilmediğim için bişeyde diyemiyorum rumuzundan 18 anlıyorum tabi ne kadar doğru bilemem ama bu yaşlardaysanız daha çocuksunuz zaten
yok geleceği düşündüğün bi yaştaysan ve karşındakiyle ciddi düşünüyorsan ben sna bir kere daha düşün derim ,sevgide insna karşısındakinin asla kusurlarını görmez çünkü sevdiğine leke kondurmak istemez sevdiği onun için dünyanın en iyi insanıdr ve ona asla kıyamaz ama ne yazıkki böyle değil işte güzelim o sevgiyle kör olan gözlerimiz biiz çok yanıltıyor sevgine karışmam ama ciddi ciddi evliliği düşünüyorsan kalbinle değil mantığınla yür üderim bu yolda

günaydın cicişler nasılsınız bakalım..

özi ilk kez benimle aynı fikirde olman veni çok gururlandırdı akşamdan beri sevinçten ağlıyorum...

ben 20 yaşındayım sevgilimde 29

Son düzenleme:
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…