slm kızlar günaydın nasılsınız? nasıl gidiyor bakalım? kızlar benim başıma gelen şu 1 haftadır pişmiş tavugun başına gelmemiştir.anlatayımda sizde şok olun.1 haftadır resmen yatalak gibi yatıyorum ateş içinde ve adetliydim nasılsa kocaman parçalar düşmeye başladı ve ben kansızlıktan gidiyodum.dün iyice fenalaştım.annemde dr a gidecekti benim fenalaştıgımı söyleyince babamla geldiler hemen ve başımı beklemeye başladılar ama donuyorum artık titremeye filan başladım.neyse annemin randevu saati geldi onlar dra gittiler annemde kendi druna anlatmış kızım işte böyle filan diye.dr hemen yara yaktırdı medical parkta deyince nuray hnmamı demiş annemde evet demiş nuray hnıma gidipte yarası olmayan yok zaten demiş dr da öyle parça döküyosa normal degil acil bi dra gösterin demiş.annem geldi bana anlattı.aradık nuray hnımı ve ne dese begenirsiniz kaç gündür arıyorum nuray hnm agrılarım çok diye agrı kesici yut parçalar normal diyor.annem arayınca dru ece beni hiç aramadı ki ben öyle bişey demedim filan dedi.annemde eger kızıma bişey olursa seni mahkemeye verecem filan dedi ama kadın tutuştu durmadan aramaya başladıo bizi.annem hemen kendi drunu aradı akşam 8 de gittik muayeneye bir girdim 3 cm kist var diyodu nuray hnm yok, lazer yapmış ama altında yara yok sadece hafif iltihap var dedi.3 ay dogum kntrol hapı kullan dedi çünkü eger bu aralar hamile kalırsan vücudun taşımaz kan diye birşey kalmamış vücudunda dedi.ben şimdi bu dr nuray hnımı napayım kızlar ya kan haplarına filan başla hemen dedi dr ilaçlar filan verdi ya o kadar temiz ki için bu kadın nasıl bunları yaptı sana dedi ya şok olduk.valla biraz uzun oldu ama kızlar dersimi aldım ben sizde dikkat edin nu olur valla.öldürecekti kadın nerdeyse ve verdiği ilaçların o kadar çok yan etkisi varmış ki dr senin bünyen zaten zayıf ve bütün yan etkiler göstermeye başlıyomuş artık dedi.