Bursa///16

iyi akşamlar arkadaşlar benim dünden beri halam vardı az önce uğurladım ve size koştum nasılsınız?bakalım?kübracım geçmiş olsun..

ay kızlar bende bugün yorucu birgün geçirdim

bütün gün dışarıdaydım şimdi eve geldim ama yoruldum

kubrabetül ve özicim sizlerede geççmiş olsun

günaydın arkadaşlar hepiniz sağolun şimdi iyiim çok şükür.
kardelen sanada geçmiş olsun canım.
özi nasılsın canım,kardeşin nasıl
sevvalcim,mumidihaba sizler nasılsınız?
ececim özletiyosun kendini canım benim.
ben bugün annemlere gitcem 2 haftadır gidemedim,hastalıklardan dolayı.
hepinize iyi hafta sonları diliyorum

ben bugün yokum eşimin dayısının oğlunu evlendiriyoruz birazdan çıkıcam kızımı kuaföre götürücem..sonrada bir sürü ıvır zıvır iş var.. hepinize iy hafta sonları hepinnizi öpüyorum..muckkkkkkkkkkkkkk

slm kızlar nasılsınız? özledim valla bende hepinizi ? neler yapıyosunuz bakalım? annemlere geldim şimdi hemen sizlere bakayım bir dedim?kendinize iyi bakaın öptüm hepinizi? betülcüm,sevalcik,özi,

iyi günler iyi haftalar hepinize.
ececim iyiiz canım,dün amcamın kızının sözü vardı oradaydım.iki gündür de yardıma gittim,buralarda yoktum yani.sen nasılsın canım benim.
kardelen sen nasılsın,hayırdır herşey bitti yazmışsın.
özicim geldim canım sen nerelerdesin?
sevvalcim nasılsın canım yaptınız mı düğünü hayırlı olsun.allah geçim versin.

niye öyle düşünüyorsun
ilişkin hakkında mı sıkılıyorsun yoksa öylesine bi sıkıntı var.
negatif şeyler düşünme,pozitif düşün canım

iyi geceler canlarım nasısınız bayram temizliğine başladım uğrayamıuyorum fazla..

kübracım düğün güzel geçti bol çiftetellili malum orhaneli düğünü..

sevvalcim bende yarın başlıcam temizliğe,zaten hafta sonu söz telaşı falan vardı,amca kızının oraya gitmiştim yardıma.dün azcık dinlendim.bugünde anneanemin 40 mevlüdü var oraya gitcem.
çarşamba,perşemde kendi temizliğimi yaparı.cuma cumartesi de anneme giderim temizliğe.
yani benim çok işim var.
kardelen sen neler yapıyon bacım.

iyiyim canım sen neler yapıyosun bugün buranın pazarıydı gezdim gezdim yorulmuşum öyle yanii...

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…