Bursa///16

Slm kızlar burası bursalı kaynıomuş benden bursadan sizler yıldırım ilçesinde oturuorum sizler nerden tanışalım ben 3 sene oldu bursaya geleli ama. Nese hapinizin bayramını bende kutlarım iyi bayramlar geçirmeniz dileğiylee benim bu bayram pek ii geçmıcccek (

hoşgeldin canım...seninde bayramın mubarek olsun canım....niye senin bayramın iyi geçmeyecek canım

ayça hoşgeldina.s.ben osmangazideyim.
niye iyi geçmicek bayramın.
inş güzel geçer öyle deme

ama benim annemler izmirde ben burda eşimde markette olcak yalnız geçecek bende bu saate kadar uyumadım yarın butun gun uyucammm bayram gelmiş neyime hb bu arada benide kabul ettiniz sanırım bunun için teşekur i varsınız ya :)

iyi akşamlar ancak fırsat bulup geçtim ps başına.
kardelencim ben iyiim canım sen nasılsın?
topikteki bütün arkadaşlar hepiniz iyisiniz inş.nasıl geçiyo bayramınız?

iyi akşamlar ancak fırsat bulup geçtim ps başına.
kardelencim ben iyiim canım sen nasılsın?
topikteki bütün arkadaşlar hepiniz iyisiniz inş.nasıl geçiyo bayramınız?

iyiyim canım ne olsun işte misafirler vardı mudanyadan halamlar geldi karacabeyden amcamlar geldi bursadan ablamlar geldi öyle geçti zaman işte herkes uyudu erkenden pc bana kaldı...

slm kızlar bende anca bu saatte geçebildim pc başına ama hemen size koştum
burayı neden daha önce keşfetmedimki :uhm: ama neyse artık sizlerleim canım arkadaşlarım hemşerilerim benimmm hepiniz öpuldunuzzz a.s.

iyi akşamlar,biz daha gezmeleri bitiremedik.
yarın öbür gün daha gezecez inş.ama yoruldum.bitsede bizde dinlensek.
artık cumartesi,pazar dinleniriz.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…