Bursa///16

benim kızlar az önce birbirlerine girdiler.şimdi ortalık sakinledi.
büyük kızım yattı küçüğü de ben yatırayım.azcık kafam dinlensin.
herkeze iyi geceler

iyi akşamlar nasılsınız neler yapıyosunuz?
galiba herkez temizlik yapıyo.ben bugün ütü yaptım ve çocukların odasını eşeledim.
yarında annemlere gitcem temizliğe.
kardelen kolay gelsin canım,temizlik ne durumda kolayladın mı?
sevvalcik,ece,özi,mumidihaba hepinize iyi akşamlar kızlar.nerdesiniz özletmeyin kendinizi:))))

bitti gibi sadece camlar var silinecek :roflol: hiçte canım istemiyor yapmak dünde halı yıkadım soğukta

bu soğukta nasıl yıkadın halıyı.benimde mutfak halım yıkancak.geçen gün musluk alttan su su akıtmış mutfak halısı ıslandı.şimdi bi su yıkamam lazım ama üşeniyorum soğuk diye.gelip benimkini de yıkasan elin deymişken:roflol:
baya kolaylamışsın kolay gelsin canım.

Köy sakinleri Yağmur Duasına çıkmışlardı.Bütün Köy ahalisi toplandı.İçlerinden birinin elinde Şemsiye vardı. Bu: İNANÇ'TIR. Babalar bebeklerini havaya hoplatır,çocuklar gülmekten bayılır.Yere düşeceklerini akıllarına bile getirmezler.Çünkü babaları onları tutacaktır. Bu: GÜVEN'DİR Yatağımıza girerken yarın uyanıp yaşamaya devam edeceğimize dair teminatımız yoktur.Ama yinede ertesine güne dair planlar yaparız. Bu: ÜMİT'TİR İnancınızı Güveninizi ve Ümidinizi hiç kaybetmemeniz dileğiyle NİCE BAYRAMLAR DİLİYORUM...

iyi akşamlar,bayram hazırlıkları bittimi neler yapıyosunuz?
gugguludağlarguggulu hayırlı bayramlar canım.
kardelen iyiiz canım sen nasılsın?

hoşbuldum bende bitirdim gerçi fazla bi şey yapmadım.yeni yapmıştım temizliğimi.
dün annemlere gittim.orası da bitti.bayrama hazırız çok şükür.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…