Bursa///16

napıonuz hemşerulerrr ohh ohh hanfandilere bak gezdikte bıktık dıolar bis napalım hiç gezemedimm hayatımda bi bu bayram daha bugun 3 dilim baklava yedimm dusunun halimi acıyan varsa bana baklava yollayabilirr (( şimdiden saolun ablaa ( nese ben kaçtımm :)

ayçacım iyiiz ne olsun.sen gezmek istiyosun bende evde durmak.cnm kapı kapı dolaşırkende insan yoruluyo.:bbo:evde durmayı özledim inan ki.daha bugün annemin köyüne kabir ziyaretine gitcez.anca fırsat oldu gitmek için.
yarında babamın köyüne gitcez.orayada yemeğe çağırdılar.anneme diyorum bizi çağırmasalardı biz darılmazdık diye.
daha kızımın ödevi var,değişik ülke resimlerinden oluşan dergi hazırlıcaz.ya biz ne yapcaz ödevi.:çok üzgünüm:

canım bursalılar hepiniz harikasınız

KubraBetul cüm baklavadan sonra günaydın mesajında çok güzellll

canım bursalılar hepiniz harikasınız

KubraBetul cüm baklavadan sonra günaydın mesajında çok güzellll

canım benim,ne yapayım bayram yoğunluğu,sabah mahmurluğu testen yazmışım mesajları.:roflol:
ben hasta ve yaşlı bir kadınım sırnaşık şey kusuruma bakmayınkaydirigubbakcemile3

slm kızlar nasılsınız? geçmiş bayramınız mübarek olsun.bir türlü giremedim ne zamandır özledim sizleri.eeeeeeeeee anlatın bakalım nasıl gidiyor hayat? benim çok hızlı geçiyor bu aralar valla sabah kalkıyorum bir bakıyorum ki akşam olmuş.bayramdan önce temizlik alışveriş sonra misafir koşturma ziyaretler böyle geçiti bir bayram daha allah hepimize daha nice bayramlarda koşturmayı nasip eder inşallah.

betülcüm,sevalcik,özi,kardelen sizleri ayrı ayrı özledim valla? ne var ne yok nasılsınız bakalım?

ececim hoşgeldin canım benim.bende iyiim sağol biz buralardayız işte.bizde seni özledik canım.
ya bugün akşam saati küçük kızım sehpaya başını vurdu.bi baktık kanıyo,hemen aytenbozkaya ya götürdük bize yakın diye.orda pansuman yapıp,çekirge devlet hastanesine gönderdiler.dikiş gerekebilir diye.
çekirgede pansuman yaptılar ama dikişe gerek görmediler.röntgende çektiler çok şükür temiz çıktı.şimdi iyi ama hep koşturuyo.tekrar düşcek diye korkuyoruz.hiç yerinde durmuyo.

geçmiş olsun canım .....

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…