canım bursalılar hepiniz harikasınız
KubraBetul cüm baklavadan sonra günaydın mesajında çok güzellll
betülcüm,sevalcik,özi,kardelen sizleri ayrı ayrı özledim valla? ne var ne yok nasılsınız bakalım?
ececim hoşgeldin canım benim.bende iyiim sağol biz buralardayız işte.bizde seni özledik canım.
ya bugün akşam saati küçük kızım sehpaya başını vurdu.bi baktık kanıyo,hemen aytenbozkaya ya götürdük bize yakın diye.orda pansuman yapıp,çekirge devlet hastanesine gönderdiler.dikiş gerekebilir diye.
çekirgede pansuman yaptılar ama dikişe gerek görmediler.röntgende çektiler çok şükür temiz çıktı.şimdi iyi ama hep koşturuyo.tekrar düşcek diye korkuyoruz.hiç yerinde durmuyo.
ececim hoşgeldin canım benim.bende iyiim sağol biz buralardayız işte.bizde seni özledik canım.
ya bugün akşam saati küçük kızım sehpaya başını vurdu.bi baktık kanıyo,hemen aytenbozkaya ya götürdük bize yakın diye.orda pansuman yapıp,çekirge devlet hastanesine gönderdiler.dikiş gerekebilir diye.
çekirgede pansuman yaptılar ama dikişe gerek görmediler.röntgende çektiler çok şükür temiz çıktı.şimdi iyi ama hep koşturuyo.tekrar düşcek diye korkuyoruz.hiç yerinde durmuyo.[/QUOT
betülcüm geçmiş olsun cnm verilmiş sadakan varmış yine bende küçükken hep dönermişim evin ortasında kafam vitrinin kenarına çarparmış hemen dikiş attırmaya götürürlermiş.tekrar tekrar geçmiş olsun cnm kendine iyi bak.kızlarada.cnm ben çok giremiyorum ama hep aklımdasınız öpüyorum cnm
sağol kardelencim nasılsın?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?