Bursa///16

Merhaba arkadaşlar.Ben İnegöl de oturuyorum.Sitede yeniyim.Sizlerle tanışmak,paylaşmak isterim..sağlıkla kalın.

iyi akşamlar hemşerilerim.nasılsınız?
2 gündür misafirim vardı hemde net gitti sizlerden ayrı kaldım.
çocuklardan çok yoruldum hem kendi çocuklarım,hemde misafirlerin çocukları çok yordu beni
melalp hoşgeldin canım.

cnm bursalılar
kızlar uzun bir aradan sonra yine burdayım ama şimdi de sürekli yatmam gerekiyor çünkü

HAMİLEYİMMMMMMMMMM

çok mutluyum ama çok endişeliyim bana dua edin bu sefer bebeğime kavuşabileyim hayırlısıyla

slmlar ben geldim nasılsınız başım dönüyorr ya 1 saat yolculuk yaptım ikea mağazasına gittik herşey çok pahalı ya mutfaklar harika ama

canım benim ne güzel bi haber bu.bebişin hayırlı olsun.rabbim hayırlısıyla kucağına almayı nasip etsin.dualarım seninle canım

en son ben yazmışım kimse yazmamış başkaa

evet canım haklısın bende boşladım bu aralar k k yı.ama kızım çok huysuz onunla uğraşmaktan buraya yazmaya fırsatım olmuyo.
bide sabahları geç saate kadar uyuyorum önceden uyumazdım,sabahları k k yı mutlaka dolaşırdım.inş bu uykucu halim çabuk geçer.hiç memnun değilim bu halimden.
eee sen neler yapıyosun işler yolundamı?

merhabalar nerdesiniz hemşerilerim.
sevvalcik ortalarda yoksun nerelere kaybodun arkadaşım özlüyorum seni gel artık
kardelen nasılsın canım?
bütün hemşerilerime iyi günler diliyorum

selamlar nasılsınızz

KubraBetul işler yoğun ya hafta sonu stok girişi yapıldı eczanede ne var ne yok durumlar çıkartıldı öyle yani işimden çok memnunum şimdilik herşey çok güzel gidiyor sen nasılsın senin nasıl gidiyor

hoşgeldin canım allah kolaylık versin.
bende çocuklarla uğraşıyorum.okullar açıldı ödevler başladı

arkadaşlar merhaba..
bana otogardan asmerkeze ne taraftan gidiliyordu yürüyerek onu anlatabilirmisiniz?3 saatlik bi aram olacak aktarma ile gideceğimden ya ikea ya gidicem yada as merkeze.

otogardan çıkıyorsunuz bursaya doğru yürüyün en fazla 15 dakka sonra as merkez karşınızda

Merhaba günaydın kızlar
evden dantel işi yapmak isteyen yakınlarınız komşularınız yada yapmak isteyen varsa özelime mesaj atın görüşelim

günaydın cumanız mübarek olsun hemşerilerim,
bugün kızım okula erken gitti.zor kalktım alışmışım sabah uyumaya.
rabiş günaydın hoşgeldin canım.
eslem16 sanada günaydın canım.çevremde bi soruşturayım eğer yapmak isteyen olursa sana yazarım canım.

canım benim ilgin için teşekkürler
sanada hayırlı cumalar

Kızlarrrr..uzun süredir buralardayım amma sadece okuyucu olarak aranızdaydım :) şimdi size bi sorum var..ben saçlarımı boyatıcam karamel yapmak istiyorum ama çok tedirginim..işini iyi yapan bi kuaför tavsiyesine ihtiyacım var...daha önce memnun olan arkadaşlarım o kuaförün adıını bana verebilirlerse çok mutlu olurum...teşekkürler :) bide daha çok cvp alabilmem için biyerere forum açayımmı ne dersiniz? Bursalılar burda diye buraya yazayım dedim..öpüldünüüüzzzzzzzzzz

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…