Bursa///16

merhaba bursalilar,

almanyada yasiyor aslen afyonluyum bir kac senedir bursa nilüferde kaliyoruz.

nedenini bilmiyorum ama bursaya hep bir hayranlik duyuyorum daha gidip göreli 2 ay olmadi ama öyle özledimki kendi memleketimi okadar özlemedim. kesinlikle harika bir sehir!

hayirli ugurlu olsun rabbim hayirli evlatlar versin ne mutlu sana hihoyyyt

merabaa.ben yeni katıldım aranıza.ben yeni bursalıyım.antalyadan gelin geldim buraya.hiç tanıdığım ve arkadaşım yok burda bende sizlerle arkadaş olmak istedim.ayrıca bursaya dair sorularımda olacak size.gezilecek yerleri,bayanlara özel havuzu var mı gibi sorular.çünkü henüz hiçbiyer bilmiyorum.gerçi 8 ay oldu buraya geleli ama yalnız olunca gezemiyorum.hoşçakalın arkadaşlar...

hem foruma hemde güzel memleketim bursaya hoşgeldin canım.... ben sana yardımcı olmaya çalışayım canım öncelik olarak bayanlara özel havuz yavuzselim mahallesinde varmış diye duydum nasıl bir yer gitmedim hijyen olrak felan nasıl bilmiyorum ama gezmeye gelince tophaneye gidip çay içebilirsin canım hem bursanın ışltısını izlersin hemde içine rahatlık çöker .... ben tophaneye bayılıyorum da...hihoyyyt seninde beğeneceğini umuyorum şekerim

Bende Bursalıyım.
Her ne kadar 4 senedir İstanbul'da yaşasamda Bursa gibisi yok.a.s

aramıza hoşgeldin meltem.antalya çok güzel bir şehir.antalyadan sonra bursa yı begendın mi bilmiyorum.havuz arastırması yapıyorsun sanırım.bu aralar bende araştırıyorum.bursa mudanya yolu üzerinde yenikaraman havuzu var abonelik sistemi ile çalışıyor.ama ben belediye hazunu tercih edicem galiba evime daha yakın.mayıs ayında başvuruşar başlıyormuş diye duydum.başvuru yaptımda seni de biligilendiririm.belki havuz arkadaşı oluruz kimbilir??:)

bursa doğup büyüdüğüm yer seviyorum memleketimi ancak bazen gezilecek yerleri bitiyor sıkılıyor boğuluyorum.avm lerden başka neresi var ki gezecek .hmm ama çarşılarına laf yok gez gez gez kendimi kaybediyorum.tüm hemşerilerime selamlarımla...

hoşbulduk arkadaşlar.teşekkür ederim yardımlarınız için.evet havuz arıyorum.bayanlara özel.ben üçevlerde oturuyorum burda bitane var beyge diye.çok güzel bi yer.3 aylık olarak üyelik yapıyolar ve 400 TL falan dedi.çok pahalı geldi bana.normal fiyatları bilmiyorum ama.ayrıca tophane neresi oluyo rabis...

meraba byzbyzbyz.antalyayı ben çok sevmiyordum zaten.sıcağı falan çok kötü.denizi çok güzel ama oda bana çok uygun değil.ama tabi ben ilçesindeydim benim memleketim bambaşka tabi.bursayı çok sevdim ama.çok sakin çok güzel bi şehir.gezicek yerlerini çok bilmesemde güzel.belediye havuzu nasıl peki.temiz oluyormu.ücreti nekadar oluyo.sanırım bide saatli oluyo onlar.benim dediğim yer üyelik olduğu için haftada 3 gün falan akşama kadar serbest.gelin hep birlikte oraya gidelim:) :) hem hiç arkadaşım yok bana arkadaş olursunuz:)

öncelikle bursaya hoşgeldina.s. gidilebilecek birçok havuz var sanırım bayanlara özel bir yer istiyorsunuz bunu bende bilmiyorum bu konuda birşey öğrenebilirsem sizlerle paylaşıcam

slm canım ben tam teşekkülü araştırıp öğreneceğim.belediyenin kini.benim 5 yaşında bir kızım var onuda kursa yazdırmak istiyorum.evime yakın olması önemli etken.ben bilgilendireceğim seni.yarın ilgileneceğim.canım tamam mı bekle benden haber.

kayıtlar haziranda başlıyor başvuru buskinin yan binasında bilgilerine....

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…