Bursa///16

benim koçiş malesef evde durmuyo doğru kahveye gidiyo
iştende çıkışı verildi zaten 2 ay sonra iş bulamazsak işsizler kervanına katılıyoz bu sabahta beni çok üzdü
adını bile duymak istemiyom şimdi

günaydın hayırlı cumlar canlarım nasılsınızbakalım
siz niye gelemiyonuz bakem he sevvalcik kübra

hayırlı cumalar canısı,iyi diyelim iyi olsun.bugünde ben gittim doktora.tansiyonum çok yükseliyo,bakalım 5-6 tane kan tahlili istedi,bide idrar testi var,sonuçları pazartesi alcam.
canım biz pazar günlerini eşim ve çocuklarla geçiriyoruz.ama ben takip ediyorum buluşmaları, belki bi gün denk gelir sizlerle tanışırım.

tüm bursalı kadınlar kulubu üyeleriini pazar günü saat 14:00 da kent meydanı burger kingde bulusmaya bekliyoruz...gelmek isteyenler (ilk gelecek olanlar için) burger kinge gelince kadınlar grubunun masanı sorsun gösterirler..

özişimmm günaydınnnnnnnnnnnnnnnn nirdesin...küboss günaydınnn

hosgeldin sefalar getirdinn:asigim:....kıss gelirken bos mu geldin hani bnm cikolatalarımsırnaşık şey
BENİM DERKEN DİLİN SÜRTÇÜ HERAL BİZM DİCEKTİN GALİBA kaydirigubbakcemile5kaydirigubbakcemile

bnwim olduğum yerde sana çikolata mı kalırmış heheehe ben ç,ikolata canavarı Çok üzgünüm çoookÇok üzgünüm çoook

biliyorum:çok üzgünüm: zaten kücückken hep saclarımı ceker cikolatamı elimden alırdınsırnaşık şey

banane hepsi bnm işteesırnaşık şey

yola yola basımızda sacmı bıraktınn:çok üzgünüm:sırnaşık şey

hepinize kocaman günaydınlar

tubi yeni halini gördüm hangi arada gittin de saç ektirrdin bakem sen o kel kafan nirdeydi senin kaydirigubbakcemile ana perukmuydu yoksa tüh keşke bi çekeydim :jeyyar::jeyyar::jeyyar::jeyyar:

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…