Bursa///16

oy bizm hatuınlar burdatmış canlarım nasılsınız
tubi sen bi dur bakem senin ifadeni kjarşı tarafta alıcam daldal dala meselaseni unutmadım
kübram çok çok çok geçmiş olsun allahım kimseye bu acıyı tattırmasın hatırlarsınız belki benim kızım merdiven boşluğundna düştüğünde neler çektiğimi bir ben bir allah bilir ben o duyguyu o kadar iyi bilirimki allahım düşmanımı dahi evladıyla sınamasın ama iyileşmiş çok şükür bak üüzlme artık ne güzle buırdasın biizmlesin
evlt demişken belki haberiniz oldu kızlar3 üniversiteli genç polisokulunda hayatını kaybetti trafik kazasında 2si kardeşdi onlarda arkadslarımızın amcasının çocuklarıydı ve sadece iki kardşdiler şimdi o anne babanın dayanacak hiç bir şeyleri kalmadı
inanın günlerdir aklımdan çıkmıyolar sabah arkadasa di,yorum nasıllar nasıl olabilrlerki diyo
allahım o ana babaya güç abır versin
neyse sevval beni davet etmiyonmu ya ben eve tıkandım kaldım pardon işe dicektim bende geliyom ebni nerden alıcan
ne yaptın merak ettim de:)))

sevval beni davet etmiyonmu ya ben eve tıkandım kaldım pardon işe dicektim bende geliyom ebni nerden alıcan ne yaptın merak ettim de:)))[/QUOTE .!.:
aşkolsun şeker ben herkesi davet ettim sen gel senide santral garajdan alırım cumalıkızıktaydın dinmi sen ordan alırım seni....

günaydın hayırlı cumlar canlarım nasılsınızbakalım
siz niye gelemiyonuz bakem he sevvalcik kübra

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…