5. Haftamda kese 6. haftamda bebek 7. haftamda kalp atısları dıye hatırlıyorum canım ama cok net degıl cinsiyetide 17. hafta ogrendık2. gebeliğim ama ilk bebeğimiz olucak inşallah. daha önce bi düşük yaptım bu bebeğim umudumu kestiğim anda geldi çok şükür :) bebeğini kaçıncı haftada gördün kalp atışını cinsiyetini falan kaçıncı haftalarda öğrendin?
maşallah canım Rabbim sağlıkla kucağına almayı nasip etsin inşallah :)5. Haftamda kese 6. haftamda bebek 7. haftamda kalp atısları dıye hatırlıyorum canım ama cok net degıl cinsiyetide 17. hafta ogrendık
Sağol canım sana da maşallah Sağlıklı bi gebelik geçirirsin bebeğinide sağlıkla Kucagına alırsın inşallahmaşallah canım Rabbim sağlıkla kucağına almayı nasip etsin inşallah :)
MerhabaBenimdearkadaşım pembe mavide oldu oda 6 bine yakın gittiğini söyledi. Ben hamile kalmadan önce muayeneye gitmiştim pembe maviye muayene test vs 500 lira gitti baya pahalı.bu arada çekirge doruk ssk ile anlaşmalı mı bilen bar mı kızlar
- Allah’ın (c.c.) rahmeti, mağfireti, bereketi üzerine olsun. Rabbim günümüzü hayırlı ve bereketli kılsın, Hayırlı cumalar diliyorum.
- Allah’ın (c.c.) rahmeti, mağfireti, bereketi üzerine olsun. Rabbim günümüzü hayırlı ve bereketli kılsın, Hayırlı cumalar diliyorum.
Valla 4.500 diye biliyorum ama yilbasindan snr 5 olcak dddilerPembe mavinin doğum ücreti ne kadar biliyor musunuz?
takipli hasta olduğum için yani her ay düzenli 120-140 tl verdiğim için doğumda 1 milyar gibi bi indirim yaptılar 5 değil 4 milyara beni doğuma aldılar sonra çocuk sarılık olunca takılan serumlar ilaçlar yatış bedeli kuvezde aldığı fototerapi derken 6 milyari buldu diyebilirim şimdi medikal parkta özlem hanim iyi diyolar 2 milyarlık sezaryen muayne de 65 tl orayı düşünüyorum hayırlısı..Neden 6 milyar verdiniz ki ?baska ne islem oldu
ben biliyorum şu an takipli hastalara 4 buçuk dışarıdan gelenlere 5.300 yeni sordukPembe mavinin doğum ücreti ne kadar biliyor musunuz?
Yıldırım doruk anlaşmalı ise o da anlasmalidir tahminen ben ilk çocuğum içi hep Yıldırım doruk a gidiorumBenimdearkadaşım pembe mavide oldu oda 6 bine yakın gittiğini söyledi. Ben hamile kalmadan önce muayeneye gitmiştim pembe maviye muayene test vs 500 lira gitti baya pahalı.bu arada çekirge doruk ssk ile anlaşmalı mı bilen bar mı kızlar
cnm kalp atışı yaklaşık 6-8.haftalar arasında oluyor cinsiyet ise 13-16.haftalar ama tavsiyem 16.haftadan önce öğrenme kesin olmuyor sonra kafa karışıyor bi kız bi erkek kendimden biliyorum :)2. gebeliğim ama ilk bebeğimiz olucak inşallah. daha önce bi düşük yaptım bu bebeğim umudumu kestiğim anda geldi çok şükür :) bebeğini kaçıncı haftada gördün kalp atışını cinsiyetini falan kaçıncı haftalarda öğrendin?
Merhaba Bursalı hamişlerBiz de bugün itibariyle 11+2' yiz. Haftaya muayenemiz ve ikili testimiz var kısmetse cinsiyeti hakkında da bilgi verir belki doktorumuz. Buarada Medicabil Zuhal Hanım'a gidiyorum ve çok da memnunum doktorumdan
Merhaba kızlar bende yeni öğrendim 5 haftalık hemüz mesical park oktay altun doktorum ilk gittiğimde çok ilhişiydi ama sonuç göstermeye gittiğimde pek ilgilenmedi çok yoğundu belki ondandır bilmiyorum ama bende değiştirsem mi diye düşünüyorum
HadiyaaMerhaba
Ben de medicabil recep bey ile başlamıştım. Ben çok sevmedin recep beyi. Sabah 8.45 randevesuna gitmiştik eşime "siz bebeği istemiyorsunuz galiba yüzünüz çok düşük" dedi, eşimde "henüz kendime gelemedim olur mu öyle şey"dedi. Sonra "hemen her kanamada dr aranmaz, yatar istirahat edersin önce" falan dedi ki bu bana hiç güven vermedi.
Hadiyaagerçekten saçmalamış doktorun.. Takibini yaptığı hamile bir bayana hiç söylenmeyecek şeyler söylemiş. Zaten fazlasıyla hassas bi dönem bizim için. Ayrıca devlet hastanesi de değil özel hastane paramızla gidiyoruz. Yerinde olsam değiştirirdim.. Aynı hastanede Zuhal hanımı kesinlikle öneririm hem çok tecrübeli youtube ta videoları var katıldığı tv programlarına ait, hem de çok canayakın ve çok açıklayıcı bir şekilde bilgiler veriyor.
Evet canım çok yoğun bende randevu alamamıştım bi arkadaşım aracılığıyla aldık randevuyu. Tekrar kontrole gittik bu defa çok ilgiliyli kalp atışlarını duyduk. Sanırım sonuçlar temiz çıktığı için sadece sonuçlara baktı. O yüzden bana ilgilenmedi gibi geldi sanırım.herzaman arayabilirsin beni dedi sancın okyrsa kanaman olursa hemen ara dedi.hepimiz için hayırlısı olsun kızlar. İyi sağlıklı hamilelik dönemi geçiririz inşallahOktay bey çok iyi olmalı zira aşırı yoğun. Ben bir kontrol randevusu için aradım 20 gün sonrasına randevu var yalnızca dediler. Bir arkadaşım ona takip oldu tüm gamileliği boyunca çok memnundu ama doğuma oktay bey şehir dışında olduğu için girmedi başka bir dr yaptı doğumunu
Ren tip sgk anlaşması kesildi cemaat ile ilişkili olduğu için ben de bahar düşünüyorum ama sgk siz fiyat nedir bilmemrentip cok iyi diye duydum. sgk anlasmali. fiyatlari daha uygun olabilir. ben ozel muayenehaneye gidiyorum. henuz cok yeni hastane hakkinda etraflica dusunmedim.
Doğum ücretleri ne kadar açaba sgk ile 2016 anlaşma yenilenmediBahar hastanesıne gıdıyorum Nagihan uzun güler. Memnunum Dogumumda nasipse Bu hastanede olucak..
Sgk ıle anlasması bitti Normal dogum 1400 sezeryan 1800Doğum
Doğum ücretleri ne kadar açaba sgk ile 2016 anlaşma yenilenmedi
rentıp ve bahar aynı kurum zaten sahipleri aynı yaniRen tip sgk anlaşması kesildi cemaat ile ilişkili olduğu için ben de bahar düşünüyorum ama sgk siz fiyat nedir bilmem
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?