merhaba kızlar ben esentepe hastanesi ibrahim avcıya gidiyordum ama kendisi ayrıldı özel muanane açtı. şimdi aklım çok karışık onunla mı devam etsem yoksa aynı hastanede afşin bey var ona mı geçsem. aklım karışık yani. hepimiz sağlıkla sağsağlim alalım yavrularımızı kucağımıza inş.
Tsk ederim siz hangi dr.gidiyorsunuzBen platese başlamak için İbrahim bey in yeni yerine gittim. Üst katında eşi hamile platesi dersi veriyor. Çok güzel olmuş yeni merkezleri bence İbrahim beyden memnunsanız bi gidip görün yeni merkezini ondan sonra karar verin dr değişikliğine çünkü tertemiz çok modern çok şık bir klinik yapmışlar.
T
Tsk ederim siz hangi dr.gidiyorsunuz
Zuhal hanimdan memnun musunuz? Asik suratli falan diye yorumlar okudum da emin olamadimherseyi anlatiyor mu? Soru sorunca falan tavri nasil oluyor? Bunlarda onemli sonucta yoksa isinde iyi olduguna eminim
Jale gurluler i tavsiye ederim bir araştırın derim.rabbim sağlıkla kulağınıza almayı nasip etsin insMerhaba kızlar bende yeni katildim araniza. Heyecanlı bir sürecin içindeyim. Bende kan testi için acibadem e gitmiştim. Cemile hanim denk geldi. Aslında tatlı bir kadın gibi duruyor. Ama çok ilgili gibi gelmedi. Değiştirmeyi düşünüyorum. Ama kuruntu mu yapıyorum diye de kendimi sorguluyorum. Offfffdeliye bagladik
Çok teşekkür ederim. Ayy yerim ben o bebisi☺Jale gurluler i tavsiye ederim bir araştırın derim.rabbim sağlıkla kulağınıza almayı nasip etsin ins
Merhaba aslında ben oktay beyin hastası yım ama kist için gidiyordum şuan hamileyim ve yine ona gitmeyi düşünüyorum daha 3 haftalık Aşılama ile kaldım acaba Oktay bey hamileler için nasıl yani herşeyi anlatıyor mu ?Selamlar bende medikabil Oktay beye gidiyorum.hersey yolunda cok şükür minik bir prens bekliyorum :) Allah sağlık versin
Merhaba aslında ben oktay beyin hastası yım ama kist için gidiyordum şuan hamileyim ve yine ona gitmeyi düşünüyorum daha 3 haftalık Aşılama ile kaldım acaba Oktay bey hamileler için nasıl yani herşeyi anlatıyor mu ?
Sağol Canım Allah razı olsun benim sorunlu olduğu için çok korkuyorum dusukden bakalım yarin önce Zübeydeye sonra oktaya gidicem ikisi de nasıl olacak aynı şeyleri mi soylecekler aynen dediğin gibi biz kadınlar anlatsin istiyoruz bebeğine birşey olmasında kist var pko var çünkü bendeGünaydın gecmis olsun öncelikle ve hayırlı olsun Allah sağlıkla versin kucağına bebeğiniOktay beye 4. Gidişim cok profesyonel yanı diyeceğini diyor şikayetini varsa dinliyor tak tak kontrol bitiyo 10 dk durmamisimdir yanında. Herhalde biz kadinlar biraz daha anlatsın konuşsun konuşalım istiyoruz basta başka doktor aramadım degil ama doktorun tecrübesi ve mantıklı düşününce profesyonelligi devam etmeme neden oldu.yada cok şükür her hangi bir problem yaşamadığım icin uzun uzun aciklama yapmadi bana.
Çok sağol Canım bakalım yarın gidicemBen de çok memnunum oktay beyden. Çok beyefendi ve saygılı. Muayeneler güzel geçiyor. Kendi anlatıyor. Sorulara detaylıca cevap veriyor. Uzun uzun sohbet etmiyor ama bence tatmin edici bir vakit ayırıyor. Kendimi onun yanından çıkınca hiç üstünkörü muayene olmuş gibi hissetmedim bu zamana kadar.
Doruk hastanesi de uygun diye biliyorum. Benim doktorum da dorukla çalışıyorMerhaba osmangazi aritmiye giden varmi ? Normal dogum 1400 tl daha uygun dogum ucreti olan hastaneler hakkinda bilginiz varmi
doruk pahalilarindan bahar vardu kapandı bahar hastanesinin guler doktoru osmangazi ye geçmiş tavsiye ederim çok iyi bir doktorMerhaba osmangazi aritmiye giden varmi ? Normal dogum 1400 tl daha uygun dogum ucreti olan hastaneler hakkinda bilginiz varmi
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?