- 23 Ocak 2016
- 35.158
- 51.095
- 598
Evet sgk ile nolcak bakalimrentıp ve bahar aynı kurum zaten sahipleri aynı yani
Bahar hastanesi miSgk ıle anlasması bitti Normal dogum 1400 sezeryan 1800
evet cuma gunu kontrolum vardı o gun sordu eşim . ayrıca bi problem olurda fazladan yatmak gerekırsede gecesi 150 tlBahar hastanesi mi
Evet sgk ile nolcak bakalim
Ben de bahara başlamayı düşünüyorum birileri alsın da sgk ile anlaşma başlasın güzel bir hastane temiz donanımlıSgk anlaşmalarını yenilemeleri olası görünmüyor. Cemaate ait hastaneler kapanmaya başladı bile yurt genelinde. Rentıpıda acıbadem alacak gibi bir söylenti var. Nacizane tavsiyem değiştirin hastanenizi. Neden böyle diyorum. Arkadaşım rentıpta doğuracaktı ocak ayında derken bu sgk mevzusu çıktı kızcağız panik yaptı kaç para oldu ya bizi kabul etmezlerse diye gerginlik yaşadı doğuma iki hafta kala. Mazallah tam doğum zamanı hastane satılır siz de gerginlik yaşarsanız. Ne kadar var doğumunuza bilmiyorum ama bir çok insan doruk hastanesinden, medicabil hastanesinden çok memnun. Alternatif olarak düşünülebilir.
Hangi doktora gidiyorsunuzevet cuma gunu kontrolum vardı o gun sordu eşim . ayrıca bi problem olurda fazladan yatmak gerekırsede gecesi 150 tl
Siz nereye gidiyorsunuz ayrıca dogumunuzaevet cuma gunu kontrolum vardı o gun sordu eşim . ayrıca bi problem olurda fazladan yatmak gerekırsede gecesi 150 tl
Siz bahara gidiyorsunuz sanırım hangi doktor dogumdan sonra lütfen yazin burda yorumunuzuevet cuma gunu kontrolum vardı o gun sordu eşim . ayrıca bi problem olurda fazladan yatmak gerekırsede gecesi 150 tl
Zuhal hanim da çok iyi diyorlar benim de listemde suan arastiriyorum doruk suhendam hanim bir de bahar hast nagihan hanimMerhaba Bursalı hamişlerBiz de bugün itibariyle 11+2' yiz. Haftaya muayenemiz ve ikili testimiz var kısmetse cinsiyeti hakkında da bilgi verir belki doktorumuz. Buarada Medicabil Zuhal Hanım'a gidiyorum ve çok da memnunum doktorumdan
bahar hastanesı nagıhan uzuna gıdıyorum en basından beri 5 haftalıkken ogrendım bebegımı o gunden berı takıbını nagıhan hanım yapıyor ve cok memnunum dogumumda burda olucak kısmetseSiz bahara gidiyorsunuz sanırım hangi doktor dogumdan sonra lütfen yazin burda yorumunuzu
Normal doğum mu düşünüyorsunuz doktorun yaptığı doğumların geneli normal mi sezeryan mibahar hastanesı nagıhan uzuna gıdıyorum en basından beri 5 haftalıkken ogrendım bebegımı o gunden berı takıbını nagıhan hanım yapıyor ve cok memnunum dogumumda burda olucak kısmetse
nagıhan hanım dendıgınde normal dogumcu dıyorlar.. benımde normal olucak allahın izniyleNormal doğum mu düşünüyorsunuz doktorun yaptığı doğumların geneli normal mi sezeryan mi
Ayy çok sevindim eğer öyleyse ben de baslayim madem henüz 6+3 benimnagıhan hanım dendıgınde normal dogumcu dıyorlar.. benımde normal olucak allahın izniyle
Epidural normal doğum var onu düşüyor musunuznagıhan hanım dendıgınde normal dogumcu dıyorlar.. benımde normal olucak allahın izniyle
hayır Normal dogum istiyorum .. inşallah gönlümce olur .. Nagihan hanım çok iyi ve profosyonel bı doktor gercekten gittiğinize pişman olmazsınız. 5. haftamdan beri devam ediyorumEpidural normal doğum var onu düşüyor musunuz
Tamam normal doğum da epidural var hiç ağrı cekilmiyormus yaptirmicak misijizhayır Normal dogum istiyorum .. inşallah gönlümce olur .. Nagihan hanım çok iyi ve profosyonel bı doktor gercekten gittiğinize pişman olmazsınız. 5. haftamdan beri devam ediyorum
evet biliyorum nasıl oldugunu ama istemiyorum epidural ..Tamam normal doğum da epidural var hiç ağrı cekilmiyormus yaptirmicak misijiz
Riskli mievet biliyorum nasıl oldugunu ama istemiyorum epidural ..
yani bi cok sey soylenıyo ama kendı sancımla dogurmak o duyguyu tatmak ıstıyorum. bana gereksız gelıyorRiskli mi
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?