Bursa 2016 anne adaylari

Evet sgk ile nolcak bakalim

Sgk anlaşmalarını yenilemeleri olası görünmüyor. Cemaate ait hastaneler kapanmaya başladı bile yurt genelinde. Rentıpıda acıbadem alacak gibi bir söylenti var. Nacizane tavsiyem değiştirin hastanenizi. Neden böyle diyorum. Arkadaşım rentıpta doğuracaktı ocak ayında derken bu sgk mevzusu çıktı kızcağız panik yaptı kaç para oldu ya bizi kabul etmezlerse diye gerginlik yaşadı doğuma iki hafta kala. Mazallah tam doğum zamanı hastane satılır siz de gerginlik yaşarsanız. Ne kadar var doğumunuza bilmiyorum ama bir çok insan doruk hastanesinden, medicabil hastanesinden çok memnun. Alternatif olarak düşünülebilir.

Ben de bahara başlamayı düşünüyorum birileri alsın da sgk ile anlaşma başlasın güzel bir hastane temiz donanımlı

Zuhal hanim da çok iyi diyorlar benim de listemde suan arastiriyorum doruk suhendam hanim bir de bahar hast nagihan hanim

Siz bahara gidiyorsunuz sanırım hangi doktor dogumdan sonra lütfen yazin burda yorumunuzu
bahar hastanesı nagıhan uzuna gıdıyorum en basından beri 5 haftalıkken ogrendım bebegımı o gunden berı takıbını nagıhan hanım yapıyor ve cok memnunum dogumumda burda olucak kısmetse

bahar hastanesı nagıhan uzuna gıdıyorum en basından beri 5 haftalıkken ogrendım bebegımı o gunden berı takıbını nagıhan hanım yapıyor ve cok memnunum dogumumda burda olucak kısmetse
Normal doğum mu düşünüyorsunuz doktorun yaptığı doğumların geneli normal mi sezeryan mi

Epidural normal doğum var onu düşüyor musunuz
hayır Normal dogum istiyorum .. inşallah gönlümce olur .. Nagihan hanım çok iyi ve profosyonel bı doktor gercekten gittiğinize pişman olmazsınız. 5. haftamdan beri devam ediyorum

hayır Normal dogum istiyorum .. inşallah gönlümce olur .. Nagihan hanım çok iyi ve profosyonel bı doktor gercekten gittiğinize pişman olmazsınız. 5. haftamdan beri devam ediyorum
Tamam normal doğum da epidural var hiç ağrı cekilmiyormus yaptirmicak misijiz

merhaba kızlar ben esentepe hastanesi ibrahim avcıya gidiyordum ama kendisi ayrıldı özel muanane açtı. şimdi aklım çok karışık onunla mı devam etsem yoksa aynı hastanede afşin bey var ona mı geçsem. aklım karışık yani. hepimiz sağlıkla sağsağlim alalım yavrularımızı kucağımıza inş.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…