Bursa 2016 anne adaylari

Merhabalar Bende esentepe tıpa gidiyorum neşe hanıma çok memnunum doktorumdan ama doğum için daha düşünmedim erkende zaten :)

Öyle düşünme. Doğum için ilerleyen zamanlarda karar vermek daha zor ve yeni bir dra alışmak daha riskli. O nedenle bence srunu direk doğum içinde değerlendir. Sonradan değiştirme.

Öyle düşünme. Doğum için ilerleyen zamanlarda karar vermek daha zor ve yeni bir dra alışmak daha riskli. O nedenle bence srunu direk doğum içinde değerlendir. Sonradan değiştirme.
Doktorumla konuşucak gibi oldum henüz erken bunları düşünme deyince bende kesinlikle bir sorun olmadığı sürece Normal doğum dışında baika bişey istemediğimi dile getiremedim Normal doğum istiyorum yani benim için bıçak altına yatmak büyük bi korku fobi gibi bişey

Arkadaşlar herkese selamlar ben de 21 haftalık hamileyim. Bu zamana kadar sühendan benderliye gittim. Yakın zamanda doğumumu da kendisinde düşündüğüm için forumlarda yaptırdığı doğmları araştırdım. Bir hastası doğumdan sonra bebeğini 3 gün sonra kaybetmiş hastanın kendisi de 7 aydır yoğun bakımda bitkisel hayattaymış. Bu durum beni çok korkuttu ve bana doğum için başka birini araştırma gereği duydurdu. Önerebileceğiniz kimse var mı ?

Kızlar merhaba bursada doktor arayislarinizda son durum nedir? Ben ozel nedenlerden dolayi bursada dogun yapmak zorunda kalacagim bebegim 29 haftalık.Normal dogum yaptiran kadın doktora ihtiyacim var.Hem.yeni bir doktor hem farkli bir sehir hem de haftamin ilerlemis olmasi beni cok strese soktu dr bulmak konusunda.yardimci olursaniz cok minnettar kalirim

Ben 30 küsüruncu haftada dr değiştirip acıbadem hastanesi dr aylin karahasan a gitmeye başladım. Eski drumun asla normal doğmaz dediği bebeğim normal doğumla sağlıkla geldi. Aylin hanım asla planlı sezeryanci bir dr değil. Kendi konforu için sizi sezeryana sürüklemiyor. Ben ondan başkasına güvrnemedim,

Gebito cok tesekkur ederim. Eski dr un devlet hastanesi Dr. u muydu? Bahsettigin Dr Aylin Hanim i dusunecegim.Acibadem in ssk anlasmasi var mi peki.Sakincasi yoksa dogum ucretini ogrenebilir miyim senden? buarada bebegini güle güle büyüt.Allah sizi hiç ayirmasin.Allah bana da nasip eder insallah.Duyarliligin icin ayrica tesekkurler.

Herkese merhaba bende bursali bir anne adayiyim 30 yasinda ve ilk bebegime hamileyim. Herkese saglikli hamilelik ve dogumlar diliyorum.

Herkese merhaba bende bursali bir anne adayiyim 30 yasinda ve ilk bebegime hamileyim. Herkese saglikli hamilelik ve dogumlar diliyorum.
Merhaba ben de 30 yasindayim ve ilk gebeligim.Sen nerde dogum yapmayi planliyorsun peki? Onerebilecegin bir dr ve hastane var mi?

Bayanlar doğumu nerde yaptınız yada yapacaksınız
Merhaba ben henuz karar vermedim.Aylin Hanimi, Acibademi arastirdim bugun ama fiyatlari cok pahali geldi. Aylin Hanim i elemek zorunda kaldim dolayisiyla.Sizlerden gelecek tavsiyeleri bekliyorum ben de acikcasi.

Gebito tavsiyen icin tesekkur ederim.Acibadem le gorustum bugun.Fiyatlari cok yüksek benim icin.Aylin Hanim ve Acibadem i arastirdim baya; olumsuz bir seye rastlamadim.Gidebilecek arkadaslar icin fikir olmus olsun.

Merhaba ben henuz karar vermedim.Aylin Hanimi, Acibademi arastirdim bugun ama fiyatlari cok pahali geldi. Aylin Hanim i elemek zorunda kaldim dolayisiyla.Sizlerden gelecek tavsiyeleri bekliyorum ben de acikcasi.
Ne kadarmis cnm

Gebito tavsiyen icin tesekkur ederim.Acibadem le gorustum bugun.Fiyatlari cok yüksek benim icin.Aylin Hanim ve Acibadem i arastirdim baya; olumsuz bir seye rastlamadim.Gidebilecek arkadaslar icin fikir olmus olsun.

Benim iş yerinden özel sigortam vardı o karşıladı canım biz ödemedik ama acıbademin sgk anlaşması yok ve fiyatları yüksek. Özel sigorta yoksa verilcek paralar değil.

Medicabil oktay bey ve zuhal hanımdan da hastaları çok memnun. Onların sgk anlaşmaları var.

Benim eski drum muayenehaneydi. Devlette dersen ben 2 3 defa Mudanya devlet hastanesinde mete beye gittim o da iletişimi çok iyi bir dr. Hem odalarında deniz manzarası var. Ben zübeydeye gitmeye cesaret edemem, orada çok kötü şeyler yaşayan arkadaşlarım var.

Merhaba ben de 30 yasindayim ve ilk gebeligim.Sen nerde dogum yapmayi planliyorsun peki? Onerebilecegin bir dr ve hastane var mi?
Bende halen arastiriyorum fakat iki secenekte yogunum 1. Jimer cenk bey umarim yanlis yazmadim ismini.2. Medicabil oktay bey.

Bende jimer de selim beye gidiyorum çok memnunum Allah nasip ederse doğumum da orda olacak
Acibadem de yalnizca doğum 8 bin civarı imiş. Bana cok fazla geldi.Ek masraflar da olacak sonuçta. Jimer guzel bir hastaneymis diye duymuştum ben de fakat kadın doktor tercih edeceğim gibi duruyor eger zaruri bir durum cikmazsa ortaya. Nuray Hanımı önerdiler Jimer den.Onunla ilgili bilgin var mı ?

Gebito Zuhal Hanima da bakabilirim Medicabil den. Randevu yogunlugu yoktur insallah. Biri cok meshursa yer bulunmuyo genelde:) Tesekkur ederim

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…