Tüp Bebek Merkezleri Bursa A.R.T merkezinde Osman Devlioğluna giden ve çocuk sahip olan var mı ?

kızlar bende fakülteye başladım fakat doktor nisan ayında gidiyor ekim ayından beri bekliyoruz biraz sıkıntılı fakülte hayırlısı ,

Kızlar merhaba;

Osman hoca histeroskopiyi anestezi altında mı yapıyor? Adetin bitince ara dedi. Birkaç gün içinde olucam yani ama şimdi aklıma geldi..
Ben narkozlu sanıyordum, birkaç topikte narkozsuz da yapıldığını okudum ve korktum açıkcası. ???

merhaba ben de geçen salı günü yani 22 nisanda histeroskopi oldum evet narkoz veriyorlar uyandığımda cok sancım oldu adet sancısı gibi ağrı kesici iğne yaptılar 15 dk içinde geçti Osman bey eğer tekrar ağrırsa herhangi bir ağrı kesici kullan dedi bir daha gerek kalmaz hafif lekelenmeleri olacak dedi. 3 saat sonra tekrar sancım başladı dediği gibi bir ağrı kesici aldım ve birdaha hiç sancım olmadı fakat kanama salı ve çarşamba günü lekenlenme şeklindeydi. Ama bugun adet kanaması gibi bir kanama geliyor cok endişelendim a normal bir durum olabilir mi acaba bilgisi olan var mı ?

Canım dün oldum ben de histeroskopi.. Narkozlu yaptı evet. Ben de uyanınca ağrım vardı, iğne yaptık dediler.. Geçti yarım saat içinde. Birkaç gün lekelenmen olur normal dedi hoca.. Sende bişey çıktımı canım? Benim enfeksiyon varmış. ilaç verdi bana Tetradox. 1 hafta kullanıcam.. önemli bişeymi diye sordum.. İlaç kullanmazsan önemli tabi dedi... :)

Çok şükür bende bir şey cıkmadı sadece cizik attım dedi.Doğrusu bir şey çıkmayacağını tahmin ediyordum dedi çünkü benim rahim kalınlığım istenilen günde istenilen seviyeye geliyormuş. ama 2 negatif sonucundan sonra bir yapalım dedi ki empriyolarımda cok kaliteliydi neden tutmadığını çözemiyoruz.Yani Historoskobide bir şey çıkmamasına üzüleyim mi sevineyim mi bilemedim. bana herhangi bir ilac vermedi mayıs ayında kalan 2 empriyomla tekrar deneyeceğim inş bu sefer olur mevlam hepimizin ellerini bebişler ile doldursun

Amin canım.. Benim de rahim kalınlığı ile ilgili sorunum yok şimdilik şükür. Sen 2 denemeyi de Osman hocada mı yaptıdın. Benim ilki Jinemedde oldu. Şimdi Osman beyleyiz . Bişey çıkmaması tabii ki iyi ne güzel. Bana da çizik attı. İnşş faydasını görürüz canım.. Ne zaman olacak transferin belki denk geliriz. Bana tahmini mayıs sonu gibi olur dedi. 1 adet dondurulmuşumuz var 5.güne 1 tane kaldı sadce. 5 Mayısta kontrolümüz var.. Aşağı yukarı aynı zamanlar olacak demek ki.. senin 2 embriyon da blast mı? Hoca 3.günleri yapmıyo sanırım.. 5.güne ulaşmazsa embriyolar tedaviyi iptal ederim demişti. 3 adet toplanıp 2 tane döllenmiişti bizim zaten. Bunlardan biri 5.güne ulaştı.. Hayırlısı bakalım artık. Canım sana özel mesaj attım bide bakarmısın?

Benim 2. derken eylül ayında osman beye başladım 7 adet 5.güne çıkan yumartam vardı. bunlardan 1 adetini transfer ettik en kaliteli 3 adetini de dondurduk dedi. eylül ayındaki negatif sonra şubat ayında 2. transfer ettik o da negatih şimdi 2 adet dondurulmuşum kaldı onların ikisini birden transfer edecek inş. mayıs ayında.Adet olunca beni ara dedi normalde 12 mayıs gibi adet olmam gerekiyor ama benim şuan adet gibi kanamam var seninde kanaman varmı biraz endişelenmeye başladım doğrusu.offfff inşallah mayıs ayında ikizlerim bana tutunur inş.

(Özelden cvp yazamadım)Evet canım Çanakkaleliyim ama gelibolu ile hiç alakam yok :) ben 30 yaşındayım eşimde 33 yaşında. 3 seneden beri bebek için uğraşıyoruz ama malasef 2 aşılama yaptırdım burda sonuş negatif. İlk Tüp bebeğe Osman bey ile başladım. Benden 18 adet yumurta toplandı 15 adeti döllendi, 7 adeti beşinci güne ulaştı 4 adetti cok kaliteli diğer 3 adettin kalitesi düşük o yüzden onları iptal etti. inşallah mayıs ayında ikimizde bebişlerimize kavuşuruz amin amin amin

Ooo senin baya embriyon olmuş demek ki canım. 7 tane 5.güne kaldıysa kimbilir kaç tane embriyon vardı maşallah :) Umarım son kalan iki tane donmuş bebişin sana tutunur canım.. Bizim tek şansımız var işte.. 1 dondurulmuş embriyomuz o kadar.. Kısmet..
Kanamaya gelince benim 23 nisanda olmuştu histereskopim. İşte 2 gündür azcık lekelenmem var o kadar. Öyle regl gibi değil. Eğer çoksa senin bu akşam hocayı ara sor bence. Umarım önemli bişey değildir..

Arkadaşlar ben 22 nisanda historoskobi oldum 22 ve 23 nisan hafif lekelenmelerim oldu ki gayet normalmiş. 24 nisanda da bildiğimiz adet oldum Osman beyi aradım sordum olabilir dedi. Benim gibi olan varmı hiç acaba aramızda Osman bey olabilir dedi ama ben genede kaygılandım :18:

arkadaşlar bende osman hocada geçen ay tedaviye başladım 1 tane 5.güne gitti onu dondurdu bu ay transfer etti bugün 8.günüm hiç belirtim yok bekliyorum bakalım hayırlısı

arkadaşlar bende osman hocada geçen ay tedaviye başladım 1 tane 5.güne gitti onu dondurdu bu ay transfer etti bugün 8.günüm hiç belirtim yok bekliyorum bakalım hayırlısı

Hadi hayırlısı canım.. Benim de 2 tane döllenmişti zaten . Biri 5.güne gitti donduruldu. Mayıs sonu transferim olacak... İnş bebişin tutunur canım.
Bu arada bugün 10.günün herhalde.. Test günün ne zamandı? Güzel haberlerini bekliyoruz canım... Bir de dondurulmuş transferinden önce nasıl bi hazırlık yaptı Osman hoca. Ben 23 nisanda histereskopi oldum. 5 Mayısta kontrole çağırdı. Mayıs sonu gibi transferin olur demişti.. Tahmini adetim de 13 mayıs gibi olur herhalde.. Lucrin kullanıcaksın yine falan demişti... Transferi adetten sonra kaçıncı gün yapıyo canım?

Canım benim birkaç gün hafif lekelenmem oldu o kadar. Ama hoca normal dediyse sıkma canını...

canım ben sadece estrofem kullandım rahim kalınlaşıncaya kadar sonra transfere 5gün kala da progestan kullandım estrofemi hala kullanıyorum transfer gününe gelince o baştan belli olmuyor rahmin ne zaman kalınlaşırsa sen osman hocaya güven o gerçekten ne yaptığını biliyor ben hamileyim çok şükür ama tam sevinemiyorum nasip kısmet kalp atışını duyunca biraz rahatlıycam heralde darısı başına inşallah

Ayyyyy çok sevindim çokk. Hayırlısı olsun inşallah canım... Rabbim sağlıklı şekilde kucağına almayı nasip etsin dilerim.. Darısı bizim başımıza... Biran önce gelse şu transfer günüm diyorum.. Ahh bi de o bekleyiş yok mu? Sen naptın canım bekleme sürecinde 10 gün ?

sağol cnm inşşallah kalp atışlarını da duyarım devamı gelir hayırlısıyla ben bekleme sürecinde doğru dürüst bişey yapmadım aslında belirtimde yoktu hala da yok o yüzden ağlama krizlerine girdim olmadı diye ama rabbim nasip etti en doğrusu belirti aramayıp pozitif düşünmek ama benim yapabildiğim pek söylenemez :))

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…