- Konu Sahibi umutdoluyuz
-
- #2.141
Aaa canım benim de trasnferim 14 haziran... Aynıyız... Şu anda estrofem ve progestan kullanıyorum.... Beraber sayıcaz günleri desene :) Rabbim yavrularımıza kavuştursun bizi inşallah...
Sağol arkadaşım cevabın için.Histeroskopiden vazgeçti.Gerek görmüyorum dedi.slm baya geç cevap yazıyorum ama historoskobi oldunuz mu . özelden Cvp yazamadım. cok zor bir işlem değil 15 dk filen sürüyor uyanınca ağrı oluyor ama hemen ağrı kesici yapıyorlar 10 dk içinde geçiyor. bana o günü tiroit ile ilgili bir tahlil daha yapmışlardı hist+tahlil= 600 tl ödedim. Ama hist hiçbir işelem yapmadı sadece cizik attım dedi o yüzden o fiyat.Eğer işlem yaparsa değişiyormuş fiyat canım. geçmiş olsun
Slm arkadaslar nihancim nasilsin,twdavin ne asamada,baska dr mi basladin.rabbim en kisa zamanda bebegini kucagina almayi naip etsin insllh.buradaki butun arkadaslarin emeklerini bosa cikarmasin.ben iyiyim sukur,bebekte iyidoguma alti hafta kaldi insllh.artik sabirsizlanmaya basladi, darisi senin ve tum isteyenlerin basina olsun....
Kadınlar Kulübü Mobil uygulaması kullanılarak gönderilmiştir.
Merhaba arkadasim.bugün test günün sanirim.ins.sende hamileyim yazarsin.hayirli haberler ins.merhaba kızlar ,
benimde transferim 12 haziranda oldu bugün 8.günüm sabırsızlıkla bekliyorum 3.denemem hepsi Osman bey'de gerçekleşti 1.deneme negatif 2.deneme kimyasal gebelik 6.gün lekelenme başladı hala devam ediyor kasık ağrım çok fazla sanki adet olacakmışım gibi sizlere sorum gerçekten doğru yerdemiyiz bu seferde olmazsa başka bir merkez düşünüyorum ::26:
Merhaba arkadasim.bugün test günün sanirim.ins.sende hamileyim yazarsin.hayirli haberler ins.
arkadaşlar osman beyin hastasıyım tüp bebek tedavisine başladık daha önce pembe mavide aşılama yapmıştık ama tutmadı suan yumurtalarım alındı beklemedeyiz bnm problemim erken menapoz daha 24 yaşındayım yumurta rezervim cok az ilaçlarla 7 tane oldu şuan 2 tanesi döllenmiş yarın tekrar konuşucaz bakalm bnm gibi olupta bebeğini kucağına alan varmı nolur bana yardımcı olun çok üzülüyorum ve korkuyorum...
evet bugün test günüm sonucumu bekliyorum sabırsızlıkla işteyim yerimde duramıyorum artık dilerim güzel haberler alırım arkadaşım ilgine teşekkürler
nihalcım senın kacıncı gun transferıydı ?ben de osman hocaya gıtmek ıstıyorum ama 5.gun transferı olmazsa yapmıyormus dıye duydumMerhaba canım. Kaliteli embriyolarin olsun ins.benimde 6 yumurta toplandi 1 i transfer oldu 2 si donduruldu. Ilki negatif dondurulmuslarim da kimyasal olduins.sen bebegine kavusursun.haberlerini bekliyorum.
Sonucunu merak ettim canim.umarim hayirli haberler almissindir.
Canım güzel haberler aldım allahıma çok şükür :) değerim pozitif ve 2200 çıktı
Pazartesi kontrolüm var dilerim bu sefer keseyi görürüz allahım kucağımıza almayı nasip eder.
nihalcım senın kacıncı gun transferıydı ?ben de osman hocaya gıtmek ıstıyorum ama 5.gun transferı olmazsa yapmıyormus dıye duydum
Masallah canim cok sevindim.rabbim kucagina almayi nasip etsin.darisi basimiza:-D
Merhaba canım. Kaliteli embriyolarin olsun ins.benimde 6 yumurta toplandi 1 i transfer oldu 2 si donduruldu. Ilki negatif dondurulmuslarim da kimyasal olduins.sen bebegine kavusursun.haberlerini bekliyorum.
Canım güzel haberler aldım allahıma çok şükür :) değerim pozitif ve 2200 çıktı
Pazartesi kontrolüm var dilerim bu sefer keseyi görürüz allahım kucağımıza almayı nasip eder.
kesemizi gorduk ama o gece benim kanamam basladi dort gundur devam edio cok yogun rahim icinde kanama varmis kanama artarsa keseyide alirmis istirahat ediorum umudumu kaybettim artik cok uzuluyorum dilerim sizler guzel haberler alirsinizhayırlı olsun arkadaşım Rabbim bu sevnci bizede tattırsın inşAllah dualarını bekliyoruz...
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?