- Konu Sahibi umutdoluyuz
-
- #2.061
Hepimizin mi umutlari tukeniyoilacimi aldim,iinş rahim istenilen seviyeye ulasir ve transfer gerçekleşir. Yüz göz olmamali tabiki ama farklı osman hoca.insani tersliyo.elim bagli hayirlisi deyip sonuç bekliyecegim.ama ben de eşimde bu tavirlardan rahatsız.bazen hadi ben mi hassasim diyorum ama,yok.ne yasar ne görürüz bilmiyorum arkadaşlar.yalnızca içimi döküyorum ya,rahatliyorum.iyiki burasi var.
Sözleriniz çin sagolun.ben haksizligi kabul edemeyip tutturacak bisey bulamayınca benim tedaviye getirip bana beddua eden varliga,Allah bana evlatta nasip etmeyebilir,ondan gelen herşeye raziyim.ama Allah seni evladinla sinasin dedim.
Rabbim tüm duaları işiten,dualarımızı kabul etsin inş
cok zor yasadiklarimiz ama dediğin gibi.toparlanmasak ne yapabiliriz.benim dondurulmusla ilk olucak.ins hayirlisi olur.Allah isteyen herkesin,kucaklarini doldursun.kaç dondurulmuş un vardi.osman hocada kacinci denemendi?ona mi devam edeceksin.
Amma soru sordum:)
Selam kızlar 2. Negatiften sonra uzun bir süre giremedim topiğe acımı unutmam lazımdı arada girip okuyup çıkıyordum bugün yazayım dedim hatres nihan çok geçmiş olsun canlarım nihan değerini görünce benimle aynı kaderi yaşayacağını tahmin etmiştim ama bir umut işte insan hayal kurmadan edemiyor ikiye üçe katlansa diye ama 100 ün altı pek iç açıcı sonuçlar doğurmuyor.napalım bizimde sınavımız böyleymiş diyip kendimizi avutmaktan başka çare yok.ben tedaviye ara verdim uzun bir süre beklemedeyim amh testi yaptırdım osman hoca rezervlerim az olduğunu söylemişti sonuç 1.78 çıktı yani kötü değilmiş 1 in altına düşerse sorun oluyormuş bu rakamı görüncede beklemenin doğru olacağına karar verdim bakalım doğal besinler vitaminler kürler bunlara sardım incir kürü yapıyorum hep sağlıklı sıhatli evlat için dua ediyorum olmamasında da vardır bir hayır belkide biz bilemeyiz.ben art ye gitmeyi düşünmüyorum o defter benim için kapandı gidip görüşmedim de kendisiyle bu bekleme evresinde başarılı bir dr bulmayı ümit ediyorum.
Yeni tedaviye başlayanlar başlamayı düşünenler herşey hakkınızda hayırlı olsun tez zaman da gönlünüzde olanı kucaklarınıza alırsınız, alırız inşallah allah yardımcımız olsun....
İnş hayirlisiyla kucaklarimiz dolar.ama bariş hocanin basarili oldu kesin.bende gitmek isterim ama beklemelerden bahsediyorlar,bazen tüm gun.Allah çok büyük.bol bol tesbih cekelim dualarimizdan fayda var.transfer yaklasti,içimde bi ümit..ElaBilgecim canım hiç sıkma tatlı canını senRabbim o kadar büyük ki öyle insanların da cezasını verecek.. Ben de çevremdeki insanlarla pek yüz göz olmuyorum artık olamıyorum.. Bazı akrabalarımdan ve bazı arkadaşlarımdan uzak duruyorum en iyisi böyle diyorum. Ne zaman görüşsek bebek konusu açılıyor. Yaşamadıkları için bilmiyorlar insan halinden. Hatta tüp ile bebek sahibi olan arkadaşıma bile kızıyorum bazen acayip acayip hareketler yapıyor. İnsanoğlu işte ne yaparsın.. Rabbim ol der inşallah bize de canım benim Meleklerimize kavuşuruz
Ben Medikal Ahmet beye gidiyordum tedavi için sonra tüpe karar vermiştik. Ahmet beyden isim istedim kime gidebilirim tüp için diye. Osman hocayı söylemişti. Sonra bu sayfaya girdim olumsuz şeyleri okuyunca vazgeçtim. Bugün fakültedeki ilk randevuma gittim. Sadece eşimden sperm testi istediler. Sonra heyete gircez büyük ihtimalle değerler kötü çünkü. Hakkımızda hayırlısı hepmizin inşallah güzel sonuçlar alıp birbirimize ümit oluruz
Selam kızlar 2. Negatiften sonra uzun bir süre giremedim topiğe acımı unutmam lazımdı arada girip okuyup çıkıyordum bugün yazayım dedim hatres nihan çok geçmiş olsun canlarım nihan değerini görünce benimle aynı kaderi yaşayacağını tahmin etmiştim ama bir umut işte insan hayal kurmadan edemiyor ikiye üçe katlansa diye ama 100 ün altı pek iç açıcı sonuçlar doğurmuyor.napalım bizimde sınavımız böyleymiş diyip kendimizi avutmaktan başka çare yok.ben tedaviye ara verdim uzun bir süre beklemedeyim amh testi yaptırdım osman hoca rezervlerim az olduğunu söylemişti sonuç 1.78 çıktı yani kötü değilmiş 1 in altına düşerse sorun oluyormuş bu rakamı görüncede beklemenin doğru olacağına karar verdim bakalım doğal besinler vitaminler kürler bunlara sardım incir kürü yapıyorum hep sağlıklı sıhatli evlat için dua ediyorum olmamasında da vardır bir hayır belkide biz bilemeyiz.ben art ye gitmeyi düşünmüyorum o defter benim için kapandı gidip görüşmedim de kendisiyle bu bekleme evresinde başarılı bir dr bulmayı ümit ediyorum.
Yeni tedaviye başlayanlar başlamayı düşünenler herşey hakkınızda hayırlı olsun tez zaman da gönlünüzde olanı kucaklarınıza alırsınız, alırız inşallah allah yardımcımız olsun....
Hosgeldin canim.evet bende degerimi görünce umutlanmamistim ailemi de umutlandirmamistim.yapcak birsey yok.amh testini nerde kaca yaptirdin canim ve senden ne kadar yumurta toplanmisti.bende yaptirmak istiyorum 6 yumurta toplanmisti benden
İnş hayirlisiyla kucaklarimiz dolar.ama bariş hocanin basarili oldu kesin.bende gitmek isterim ama beklemelerden bahsediyorlar,bazen tüm gun.Allah çok büyük.bol bol tesbih cekelim dualarimizdan fayda var.transfer yaklasti,içimde bi ümit..
Canım hoşgeldin seni tekrar görmek güzel
Ne bileyim burada ortak şeyler paylaşıyoruz, kader arkadaşlarıyız, alışıyoruz birbirimize
Canım hepimize geçmişler olsun, napalım yaşayacakmışız bunları.
Amh testini yaptırmakla çok iyi etmişsin, ben de düşünüyorum.Nihanın sorduğunu ben de soruyorum, nerde ve kaça yaptırdın, bize de fikir olsun canım
Aslında hocanın tahlil yaptırmadan yorum yapması bana hiç mantıklı gelmiyor, ki sana az demesine karşın değerin iyi çıkmış, yaş olarak da sanırım 38din di mi canım?
Kürleri düşünmekle çok iyi yapmışsın aslında en güzel , doğal ve sağlıklı olanı
İbrahim Saraçoğlu amh değeri neredeyse yok denecek kadar kötü olan kadınların hormonunu bu kürlerle yükselttiğini, tüb bebek doktorların da kendisini arayarak bizim yapamadığımızı siz yapıyorsunuz diyerek kendisini tebrik ettiklerini söylemişti bir programında
Allah hepimize hayırlı evlatlar nasip etsin inşallah.
Nihancım canım nasılsın iyisin di mi
Canım kaç yaşındaydın nihancım bir mahsuru yoksa:44::44:
6 yumurta toplanmış demişsin merak ettim, seni de 28 diye hatırlıyorum ama:44::44::44:
Aslında yaşmış, rezervler azmış, spermler kötüymüş, yumurtalar kalitesizmiş...vs.vs....
Hepsi boş... Verecek olan Allah vermek istedi mi, kaldırır tüm sebebleri, oluşturur bütün zeminleri...
Hosgeldin canim.evet bende degerimi görünce umutlanmamistim ailemi de umutlandirmamistim.yapcak birsey yok.amh testini nerde kaca yaptirdin canim ve senden ne kadar yumurta toplanmisti.bende yaptirmak istiyorum 6 yumurta toplanmisti benden
hoş buldum sizleri görmekte güzel hepimize geçmiş gitmiş olsun
Canım hoşgeldin seni tekrar görmek güzel
Ne bileyim burada ortak şeyler paylaşıyoruz, kader arkadaşlarıyız, alışıyoruz birbirimize
Canım hepimize geçmişler olsun, napalım yaşayacakmışız bunları.
Amh testini yaptırmakla çok iyi etmişsin, ben de düşünüyorum.Nihanın sorduğunu ben de soruyorum, nerde ve kaça yaptırdın, bize de fikir olsun canım
Aslında hocanın tahlil yaptırmadan yorum yapması bana hiç mantıklı gelmiyor, ki sana az demesine karşın değerin iyi çıkmış, yaş olarak da sanırım 38din di mi canım?
Kürleri düşünmekle çok iyi yapmışsın aslında en güzel , doğal ve sağlıklı olanı
İbrahim Saraçoğlu amh değeri neredeyse yok denecek kadar kötü olan kadınların hormonunu bu kürlerle yükselttiğini, tüb bebek doktorların da kendisini arayarak bizim yapamadığımızı siz yapıyorsunuz diyerek kendisini tebrik ettiklerini söylemişti bir programında
Allah hepimize hayırlı evlatlar nasip etsin inşallah.
Nihancım canım nasılsın iyisin di mi
Canım kaç yaşındaydın nihancım bir mahsuru yoksa:44::44:
6 yumurta toplanmış demişsin merak ettim, seni de 28 diye hatırlıyorum ama:44::44::44:
Aslında yaşmış, rezervler azmış, spermler kötüymüş, yumurtalar kalitesizmiş...vs.vs....
Hepsi boş... Verecek olan Allah vermek istedi mi, kaldırır tüm sebebleri, oluşturur bütün zeminleri...
hoş buldum sizleri görmekte güzel hepimize geçmiş gitmiş olsun
hatresim canım ben 29 yaşındayım testi kocaeli üni de yaptırdım bedava para vermedim yani.
nihancım benden 7 yumurta toplanmış 6 sı döllenmiş 2 de dondurulmuş vardı. hocanın test falan yapmadan böyle pata küte laf söylemesi bana da saçma geliyor sağlıklı bir kadının zaten her ay 1 yumurtası gelişip çatlıyor önemli olan kaliteli yumurtaların olması sayı mühim değil kaldı ki testte de sonuç hiç de kötü çıkmadı insanı yok yere strese sokuyor
bakalım ibrahim saraçoğlunu arıyorum fakat düşüremiyorum hatlar felaket dolu.
bu arada cumanız mübarek olsun Rabbim dualarımızı kabul buyurup hayırlı evlatlarla lütüflandırsın cümlemizi
Üniversitelerde amhnin ücretsiz olarak yapıldığını biliyorum ama orda da yoğunluk ve bekleme var:26:hoş buldum sizleri görmekte güzel hepimize geçmiş gitmiş olsun
hatresim canım ben 29 yaşındayım testi kocaeli üni de yaptırdım bedava para vermedim yani.
nihancım benden 7 yumurta toplanmış 6 sı döllenmiş 2 de dondurulmuş vardı. hocanın test falan yapmadan böyle pata küte laf söylemesi bana da saçma geliyor sağlıklı bir kadının zaten her ay 1 yumurtası gelişip çatlıyor önemli olan kaliteli yumurtaların olması sayı mühim değil kaldı ki testte de sonuç hiç de kötü çıkmadı insanı yok yere strese sokuyor
bakalım ibrahim saraçoğlunu arıyorum fakat düşüremiyorum hatlar felaket dolu.
bu arada cumanız mübarek olsun Rabbim dualarımızı kabul buyurup hayırlı evlatlarla lütüflandırsın cümlemizi
Seninde cuman mübarek olsun canim.saracoglunu randevu almak icin mi yoksa durumunu anlatip neler yapabilecegini mi soracaksin.bende mail atmak istiyorum ama nasil olacak bilmiyorum.
İnş hayirlisiyla kucaklarimiz dolar.ama bariş hocanin basarili oldu kesin.bende gitmek isterim ama beklemelerden bahsediyorlar,bazen tüm gun.Allah çok büyük.bol bol tesbih cekelim dualarimizdan fayda var.transfer yaklasti,içimde bi ümit..
Canim ilaç kullanyorm ,günü netlesinde yazarim.Allah isteyen herkesin umutlarını yesertsin inş.nihan söylemiş ben gelene kadar:)ünide.herkes memnun ama orada kosturmak lazimmis.calisirken rapor almak sıkıntı.hatres inş son tedavilerimiz olur.
Canım ne zaman transferin?
Rabbim inşallah nasip eder, umutların yeşerir inşallah
Barış hoca kim:44:
Gerçi il dışına gidicem ama gene de buradaki doktorları da araştırmadan edemiyorum
Iyiyim canim napayim.adetimin gelip bebegimin benden ayrilmasini bekliyorum :'( sen nasilsin.30 oldum canim ben.baris bey fakültenin tup bebek doktoru.baris ata.acaba diyorum bende fakulteye mi gitsem,rapor cikartsam.offff cok karisik kafam karmasik duygular icerisindeyim.
Canim ilaç kullanyorm ,günü netlesinde yazarim.Allah isteyen herkesin umutlarını yesertsin inş.nihan söylemiş ben gelene kadar:)ünide.herkes memnun ama orada kosturmak lazimmis.calisirken rapor almak sıkıntı.hatres inş son tedavilerimiz olur.
perşembeyi cumaya bağlayan gece daha cok dua edicem,isteyen herkes icin.duadan başka kapı yok.Allah ın herşeye gücü yeter.
Haydi hayırlı haberlerle gel inşallah.
Canım buradaki tavsiyeler bizim için gerçekten çok önemli, ben de Osman hocaya gitmeden önce bu topiğe çok baktım sordum hep memnunuz diyenler vardı, mükemmel bir doktor bulduk diye sevindik eşimle. Ama işin içine girince ( doktorluğuna, hastasına karşı açıklayıcı olmasına sözüm yok) negatifleri gördükçe, hatta daha kendisiyle ilk telefon görüşmemde yaşımı söyleyince bundan sonra sorun sendedir deyip olumsuz bir bakış açısıyla yaklaştı hep. Benim gibi nice olumsuzluk yaşayanlar buraya yazsaydı sanıyorum ki gitmezdim.
Canım eşimin bir yakını, 11 yıl sonra 4. tüp denemesiyle Şahin Zeteroğlu' nun tedavisiyle kavuştu oğluna. Bu kişiyle konuştuğum zaman ben de Osman hocadaki ilk tedavimin sonucunu bir kaç gün sonra öğrenmek üzereydim. Bana daha önce Osman hocaya gittiğini ve iki negatif aldığını, kendisine hiç bir tetkik yapmadığını söyledi. Ben inşallah pozitif alırım diye geçiriyorum içimden ama benim ki de iki negatif oldu, neyse sonra Şahin Zeteroğlu' na gittiğini genetik test yaptırdıktan sonra hemen hamile kaldığını söyledi.
Başka bir arkadaşımda iki kez orda denedi ama olmadı, nasip kısmet nerde karşımıza çıkar bilemeyiz tabi.
Şahin Zeteroğlu'nda fiyatlar 6000 lira civarında sanırım, biraz daha fazla da olabilir.
Pembe Mavi' de bir denemem oldu her şeyiyle ekip olarak çok memnun kaldım ama sonucum boş oldu yine.
Merkezlerin başarı oranaları önemli ama kendilerine sorsan çok iyiyiz derler, başka yerlerdende bu konuda net bir şey öğrenmek kolay olmuyor.
hatres canım çok düşündük ettik ama yine osman hocaya gitmeye karar verdik şahin hocadan randevu alıcaktık ama ben regl olduğum için en geç 3. gün tedaviye başlamam gerekiyodu oda bana 4 gün sonra randevu verebilldi o yüzden osman hocaya gitmeye karar verdik artık geciktirmek istemedik çünkü....
bugun gittik ve geldiğimden beride ağlıyorum çok moralim bozuk yumurtalarımın sayısının ço az olduğunu elimizi çabuk tutmamızı söyledi( kan testi istedi fsh bakmak için sonuçlarını aksam veriririm size dedi.ilaç yazdı onlara başlıcakmışız femara diye bir ilaç akşam aradık ve fsh 17 çıktı yaa şoookk oldum yıkıldım kahrldum ben daha 24 yaşındayım ve erken menapoz mu olucak çok moralim bozuk sizce tüp bebekte şansım ne böyle olupta hamile kalanlar varmı nolur söyleyin bana çok kötü durumdayım şuan anne olamıcakmıyım ben (((((
Ne kadar güzel bir haber. Allah analı babalı büyütsün. Darısı isteyen herkese.uzun zaman oldu topiğe yazı yazmayalı.maşallah epey kalabalıklaşmışız. :)
ben 20 ocakta doğum yaptım kızlar. 40 + 4 günlük.hep normal doğumdu ilerleyiş olarak. ama açılma olmadı epidural sezeryan oldu. Çok şükür oğlum da ben de iyiyiz.
rabbim hayırlısıyla hepinize sağlıklı bebişler nasip etsin.
tedavisi devam eden bütün arkadaşların rabbim emeklerini zayi etmesin,kucaklarını doldursun inşallah....
Iyiyim canim napayim.adetimin gelip bebegimin benden ayrilmasini bekliyorum :'( sen nasilsin.30 oldum canim ben.baris bey fakültenin tup bebek doktoru.baris ata.acaba diyorum bende fakulteye mi gitsem,rapor cikartsam.offff cok karisik kafam karmasik duygular icerisindeyim.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?