- 24 Nisan 2014
- 14
- 0
- 1
- Konu Sahibi umutdoluyuz
-
- #2.161
kesemizi gorduk ama o gece benim kanamam basladi dort gundur devam edio cok yogun rahim icinde kanama varmis kanama artarsa keseyide alirmis istirahat ediorum umudumu kaybettim artik cok uzuluyorum dilerim sizler guzel haberler alirsiniz
sagol canim benim hep dua ediyorum ama durumumu gorunce kendimi hic umutlandirmiyorum ne yapacagimi bilmiyorum cok kanamam var olursa mucizem olur rabbimden sadece sabir istiyorumöyle deme arkadaşım herşey Allahtan Rabbime hiçbişey güç değil bunu unutma hep dua et inşAllah bebeğine kavuşacaksın istirahatını et tedbirsiz tevekkül olmaz tedbirini al olacaktır inşAllah canım benim kıyamam sana
sagol canim benim hep dua ediyorum ama durumumu gorunce kendimi hic umutlandirmiyorum ne yapacagimi bilmiyorum cok kanamam var olursa mucizem olur rabbimden sadece sabir istiyorum(
Ben yeni başladım tüp bebek tedavisinine ama osman hoca çok sert bazen karşısında ne diyeceğimi bilemiyorum kendimi çok huzursuz hissettim biran.doğru kişi mi emin olamadım hakkımızda hayırlısı
Önceki denemelerini de mi osman hocada yaptın canım. ..benim de iki aşılama bir tüp bebek var kısmetse bi kaç aya dondurulmuş tedavisine başlicaz artık inşallah hepimizin son tedavileri olur
Biz yurt disinda yasiyoruz. Orda 2 kez tup bebek bir kez dondurulmus denedik. 2 sene once dondurulmuslardan hamile kaldim ama dusuk yaptim. Gecen yazdan beri Istanbul ve ankarada doktorlarla gorustum ama en son undo osman hocayla tedavi ye basladim. Ins Hayirli olur.
Benimde biraz kafam karisik dogrusu. Cunku kan tahlili bile yapmadan ultrasona bakarak yunurta rezervimin az oldugunu soyledi. Benim bu ayki adet donemini.kacirmamam gerekiyordu. O yuzden apar topar tedaviye basladim. Ama en iyi yani telefonla direkt doktora ulasabilmek.inşallah hayırlısı ile güzel sonuçlanır tedavin ben osman hocaya bir buçuk senedir gidiyorum ben de çok memnunum etrafımdaki herkes vazgeçirmeye çelışıyo istanbula git boşuna uğraşıyosun burada diyolar ama ben son defa dondurulmuşu da deneyıp öyle bırakmak istiyorum.... adet olmayı beklıyorum ama hala olamdım hiç bu kadar uzadığı olmamıştı dört gözle adet olmak istiyorum artık:)))) inşallah kist falan oluşmamıştır da bu ay başlarız tedaviye
Benimde biraz kafam karisik dogrusu. Cunku kan tahlili bile yapmadan ultrasona bakarak yunurta rezervimin az oldugunu soyledi. Benim bu ayki adet donemini.kacirmamam gerekiyordu. O yuzden apar topar tedaviye basladim. Ama en iyi yani telefonla direkt doktora ulasabilmek.
Ins dondurulmuslarla hamile kalirsinuz. Tup bebege gore cok rahat bir yontem. Bende dondurulmusla hamile kalmistim ama sanirim kan pihtilasmasi sorunum nedediyle dusuk yaptim. Allah hepimizin yardimcisi olsun.
Slm herkese. Pazartesi gunu ins yumurta toplama islemim var.Arkadaşlaaaaaarrr tedaviler nasıl gidiyooo
Slm herkese. Pazartesi gunu ins yumurta toplama islemim var.
Amin canim. Beklerken gercekten zaman yavas ilerliyor. Allah hepimizin yardimcisi olsun.
evet öyle malesef olsun neleri beklemedik ki umarım hepimiz için hayırlı olur sonuç olur benim de transferin 3.günü Allah gönlümüze göre hayırlısını verir inş.
kaç yumurtan toplandı arkadaşım?[/QUOTE
7yumurta toplandi. 5tanesi olgunmus.4embriyo var. 5. Gun transfer icin bir saglikli embryo yeticek ins.
Arkadaslar Ben gunde uc kez progeston fitil kullaniyorum. Ama rahmimde ve sol yumurtaligimda agrim oluyoruz ara ara. Sizde bir yan etkisi var mi? Ayrica istahim artti. Sabah cok ac uyaniyirum.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?