Tüp Bebek Merkezleri Bursa A.R.T merkezinde Osman Devlioğluna giden ve çocuk sahip olan var mı ?

Kızlar merhaba, uzun zamandır girmiyordum, hayırlı olsun işlemleriniz. Deneyimlerinizden faydalanmak istiyorum, tüp bebekte transfer sonrasında Osman hoca dinlenmeniz gerek diyor mu? Aşılamada normal hayata devam edin, kısıtlamayın demişti, tüp de şu kadar gün istirahat diyor mu? Çalıştığım için rapor almam gerekecek mi onu merak ediyorum:)

merhaba arkadaşım osman hoca ilk 2 gün önemli olduğunu söylüyo embiryonun yaşaması için dikkat et diyo ama diğer günler normal hayatına kendini zorlamadan dönebilirsin diyo ama 2-3 gün önemli diyo kendini riske atma işinde zorlanacaksan rapor al en azından 5 gün falan.yoksa 12 gün yatın demiyo osman hoca.

Sağol arkadaşım cevabın için, ağustosta yapacağız kısmetse, aşılama tutmadı haziranda, kilo ver gel bayramdan sonra dedi.
Allah isteyen herkese evlat sahibi olmayı nasip etsin tez zamanda inşallah

Slm arkadaslar. Dun benim transferim yapildi. Tek embriyo mu cift embriyo mu sorusuna esimle cift olsun diyerek karar verdik. Transfer rahat oldu cok sukur. 12 gun sonra test yaptircam. Pihtilasma sorunum var. dun ilk ignemi yaptim. Baska transferi olan var mi? Tedaviniz nasil gidiyor?

Dun benim transferimden sonra 2gun dinlen sonra normal hayatina donebilirsin dedi. Zaten tutusmussa tutmustur dedi. Osman hoca realist bir insan. Olaylara cok gercekci yaylasiyor. Yani tibbi acidan yaylasiyor. Benim size tavsiyem kendinizi yormayin. Veer en onemlisi pozitiff olmak. Hepimizin buna cokkk ihtiyaci var.

Teşekkür ederim canım, transferin hayırlı olsun, inşallah tutunur bebişlerin, bu arada Osman hoca 2 embriyo transfer ediyor mu?

Bana 2 taneye bakabilecekmisin dedi? Ama turkiye de yasal olarak daha once 3 kez denedigimiz icin 2 embriyo transferi yapilabiliyomus. Bizde esimle 2 olmasina karar verdik. Hayirlisi bakalim:)

Bana 2 taneye bakabilecekmisin dedi? Ama turkiye de yasal olarak daha once 3 kez denedigimiz icin 2 embriyo transferi yapilabiliyomus. Bizde esimle 2 olmasina karar verdik. Hayirlisi bakalim:)
Canım çok soru sordum ama yaşın kaç? Daha önce üç tüp bebek denemesi yaptığın için mi iki tane transfer etti. Bizim ilk olacak o zaman bize iki tane transfer etmez

34 yasindayim. Daha once 3 kez denedik. Bir dusugum var. Ama bence sayiya takilmayin. Osman hoca bize sadece bir saglikli embriyoya ihtiyacimiz var demisti. Ben onceki denemelerimi yurtdisinda yapmistim. Turkiye de bu isler cok hizli oluyormus. Ilk tedaviniz oldugu icin cok merak ediyor olman normal. Soru sormaktan cekinme lutfen.

hayırlı olsun Allah gönlüne göre versin inş şu mubarek günde.benim transferim oldu ben de 6, gündeyim beklemek zor umarım hepimiz hayırlı sonuçlar alırız...

Teşekkür ederim canım, tahmini 10gün sonra falan süreç başlayacak, o zaman daha sık soru sormaya başlarım artık:)

Herkesin bayramı mubarek olsun, Allah hayırlı sağlıklı evlatlarımızla bir dahaki ramazanı görmemizi nasip etsin inşallah (amin)

Amin canim. Herkese hayirli mutlu bayramlar.

teşekkürler arkadaşlar sizlerinde bayramı kutlu olsun .transferi olan arkadaşlar bayramda dinlene biliyomusunuz ben 6 günden itibaren ufak ufak geelere basladim misafir agirliyorum ama kafamda da bi sıkıntı olur mu diye düşünüyorum sizler ne yapıyorsunuz idrar testin de ne zaman belli olur.kafayi takmadan nasıl olacak zor.

Buradan biri transfer yaptırdığı zaman dilek tutuyorum, onun olursa bizim de tutacak diyorum:) Allah kısmet ederse inşallah herkes bebişine kavuşur:)

Herkese merhabalar. Transferi olan arkadaslari merak ediyorum. Neler yapiyorsunuz? Herhangi bir degisiklik hissettiniz mi? Benim 6. Gunum. Hicbir farklilik hissetmiyorum. Ama su progeston ilaci beni acayip sisirdi. Yorgunluk hissediyorum. Cok evden cikmadim. Ama artik olduysa olmustur diyorum. Bugun artik normal hayatima geri dondum

Hayırlı olsun canım, inşallah tutunmuştur bebişin. Kaçıncı gün test dedi Osman hoca?

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…