Tüp Bebek Merkezleri Bursa A.R.T merkezinde Osman Devlioğluna giden ve çocuk sahip olan var mı ?

erzurumlu musunuz? 2 yıl görev yaptım erzurumda

Slm arkadaslar. Benim yine olmadi. Kanda ve idrarda negatif cikti. Ben artik vazgectim bu tedavilerden. Ins sizlerin bebekleri olur. Benden baska sonuc alan arkadaslar varmi.
Slm prettykitty. Ben de Osman hoca da 3 hafta once negatifi aldim. Ilk denemem acibademde olmustu. Arkadaşım ümidini kaybetme sakin, yaşadıklarımız kolay seyler degil ama ümit hep var. Senin kacinci denemen bilmiyorum ama ben 3. Denemem icin istanbulu düşünmeye basladim insallah tez zamanda hepimiz saglikla yavrularimiza kavusurz..

Merhaba. Uzun zaman sonra bu forumdan mesaj almak beni mutlu etti. Ben 4 deneme yaptim toplam olarak. Yurt disinda yasiyoruz. Turkiye den sonra evime gelmek bana iyi geldi. Sizing negatif sonuc almaniza uzuldum gercekten. Neyle teselli olunur derseniz en iyi sey bende zaman. Kalpteki uzuntu Biraz olsun hafifliyor ve hayat Herseye ragmen devam ediyor. Umitsizim dedigim anlarda bile aslinda umit hic bitmiyor...Osman hoca da yaptigim tedavi en kolaydi cokta yolundaydi hersey. Doktorluguna bisey diyecem ama keske Biraz Daha hasta psikolojisi konusunda da kendinizi gelistirse. Ins osman bey burayi takip ediyordur. Benim bir dondurulmus embriyom var orda ama pek umitli degilim. Cunku gelisimi iyi deil demislerdi. En son konusmamizda osman bey bana yeni deneme de olmazsa tup bebek bana baskasinin yumurtasini almimi onerdi en son care olarak. Ben kendi cocugumun annesi olmak istiyorum ve henuz 34 yasindayim. Duydugumda yikildim. Turkiye de gittigimde her doktor bana farkli seyler soledi. Turkiyede bu is bir ticaret olmus bence. Arkadasim benim sana tavsiyem elbette tekrar dene ama oncesinde kendi ruh sagliginin moralinin iyi olmasina onemlisi .Biz kadinlar bu hormonlar ve hayal kirikliklariyla cokkkk yipraniyoruz.

Gerçekten maddi manevi yaşadıklarımız hiç kolay değil, negatifi aldığımızda bi anda tükenen umutlar, çaresizlik hissi, kelimelerle anlatmak çok zor.. sadece bu süreçten geçenler birbirlerinin hislerini en iyi anlayabilirler..Moral ve psikoloji düzelmiş şekilde bir tedaviye başlamak kesinlikle çok önemli.. Aslındaki şu anda ruhen ikiye bölünmüş durumdayım.. Negatif sonrası internette araştırma yaparken istanbulda bahçeci kliniğini buldum. Sitesindeki teşekkür mektupları ve kk deki yorumları okuyunca arda arda birçok başarısız denemden sonra bahçecide hamile kalan bir çok insan var..Bunları okuyunca yine ümitlendim. Bazı prosedürleri farklı yapıyorlarmış örneğin opudan hemen sonra transfer etmiyorlarmış mutlaka rahmi dinlendirip 1 -2 ay sonrasında transferi gerçekleştiriyorlar. Bu şekilde başarı oranlarının daha yüksek olduğunu görmüşler. Diğer yanım ise çok korkuyor tekrar hayalkırıklığı yaşamaktan.. 10 gün önce ön görüşmeye gittik dr. araştırması pek yapmadan orada o kadar çok ileri yaş hamile vardı ki tabi ben çok heyecanlandım en azından onlara göre yaş anlamında daha şanslıyız. Beklerken yanımda oturan bayan 5. denemesinde hamile kalmış yaşı 41 idi ve dr. erbil yağmur'muş çook meth etti. 2 hafta sonra ona ön görüşmeye gideceğiz bakalım inşallah herşey yolunda gider ve orası vesile olur..

Bahceciciyle ilgili bende cok iyi seyler duydum. Turkiyede tekrar denemek istesem bende orayi tercih ederdIm. Yalniz doktor secimide cokkkkk onemli. Biz yazin telefonla bilgi almistik. Fiyatlari en yuksek yer. Zaten bunch denemeden sonra olmuyorsa bence transfer tekniklerinin degisik olmasina cok iyi. Tup bebek ilaclari bizi acayip gergin yapiyor. Belkide rahimin dinlenmesi iyi bir sey. Ben negatif sonucu aldigimin hemen arkasindan bana dondurulmus transfer etmeyi onerdi. Esim karsi cikti. Cunku uzgun ve kirgindim. Tekrar bir cokuntuyu kaldiramazdim. Ben forumu takip ettigim gunden beri Osman hoca da hamile kalan Yada hamileigi devam pek arkadas malesef goremiyorum. Arkadasim birde yeni tedavi ye baslamadan once en son tedavinle ilgili raporlari sonuclari yanina al. Benim bursa da en cok anliyamadigim tam net olarak sonuclarim soylemmedi. Tamam embriyo sayiyisi soyleniyor. Ama fsh seviyem Yada sprem sonuc analizimizi goremedik. Aldigimiz cevap sonuclar bizim icin yeterliydi denilmesi oldu.
Sizi cok iyi anliyorum. Insan bir an once Anne olmak istiyor. Doktorunuzu bulduktan sonra ever hazirsaniz kararinizi verirsiniz. Benim icin yeni tedavi yakin zamanda imkansiz. Burda sigortamiz karsilamiyor ve us and a Turkiyeye gelemeyiz. Ben sadece esim icin bir kez Daha denemeyi dusunuyorum ve artik kendi hayatima devam edebilmek istiyorum. Artik evimizde cocugumuz olursayla sole yapariz dedigimiz cumleler bile kurmuyoruz. Cocuksuzluk bizim gercekcigimiz ve Kabul edip hayat a devam edip esimle mutlu olmak gayemiz.

Merhaba arkadaşım, yaşadığın umutsuzluk ve hayal kırıklıklarını çok iyi anlıyorum, nede olsa benzer şeyleri yaşadık, hepimiz burda kader arkadaşıyız. Yazılarını okudum, bende Bursada yaşıyorum, benim 2 negatif deneyimim var, ben fakültede yaptırdım. osman hoca ile ilgili yorumları takip ediyorum, malesef çok az kişi hamile kaldı, başarı oranı çok düşük bir yer. Hemen moralin bozulmasın, daha 34 yaşındasın vaktin ve zamanın var. Biran önce toparlan ve eğerki imkanın var ise, bence Şişli Memorial hastanesine gitmeni öneririm canım, başarı oranı çok yüksek. İstanbul olmaz ise yine Bursa Acıbademi önerebilirim, şahsen benim gideceğim yerler burası, ama eşimin iş yoğunluğundan dolayı, yüksek ihitmalle Bursada yaptıracağız. Yılma sakın, nerde yaptırmak istiyorsan içine sinen yere yaptır ve vazgeçme. Burada bir komşumuz 42 yaşında hamile kalmış, defalarca denemelerden sonra, yılmak yok.... sevgiler..

Destegin icin cok tesekkur ederim. Sizlerden gercekten guc aliyorum. Sisli memoriali de Daha once duymustum. Bund an sonra Zaten turkiyede deniyecek olursam gidecegim sehir Istanbul olucak. Bursa acibedemle ilgili olumlu yorumlar var forumda. Sanirim acibadem teknik alt yapi olarak art tup bebekten Daha iyi. Sonucta acibadem marka. Ben istanbulda bulent tiras hocayla da gorusmustum, ama tavsiye etmem. Negatif bir doktor. Ankaradaki merkezlerlede gorusmem oldu. Ankarayla ilgili sorunuz varsa cevaplayabilirim.

Ca
cnm benim ilk denemem acibademde oldu 2. Bursa art de.. sahin hoca super pozitif biri insani kesinlikle rahatlatiyor ama gecen sene ben tedavi olurken yogunluktan beni daha cok aylin karahasan diye bir doktora birakti hatta transfer gunume bile baskasi karar verdi yani benimle gerektiği gibi ilgilenemedigi kanisindaydim..belki bu sene daha farklidir sonucta ordan da memnun olan cok kisi var. Osman hoca cok titiz ve dikkatli bir dr her musyeneden once dosyayi bastan okuyup onaylatiyor bize:) her hastaya yeteri kadar vakit ayiriyor ve herseyiyle kendi ilgileniyor. Ama cook sert biri katlanabilmek zor gercekten hele de dunya kadar hormon alirken..alt yapi konusunda kesinlikle acibadem arttan iyidir. En basitinden art de imsi teknigi yokmus ben yumurta toplama gunu ogrendim. bu teknik spermi normal mikroskoba gore 5000 6000 kez daha fazla buyutuyormus yani mikroskopla kacabilecek defektler burda yakalanabiliyor.eger morfoloji dusukse bu teknikle sperm secimi oneriliyor. Kisacasi benim tecrübelerim böyle:)

Keske imsi teknikleri olmadigini en bastan bilseydim. Bence doktor basarisi kadar teknik imkanlar cok onemli. Dusunsenize, eger uygun sprem secilemeden olursam embriyo kalitesizse nasil bebek olussun. Hersey allahtan Tabiki ama kul olarak sebeplerede sarilmak cok onemli. Ben turkiyede 5 merkezlerle yaptigim gorusmeme dayanarak bu doktorlarin hepsi cok yogun malesef. Onlar icin bekli siradan birer vakayiz. Ama biz bu tedavi paramizi ve umitlerimizi ortaya koyuyoruz. Allah bu tedavilerle ugrasan herkese kolayliklar ve sabirlar versin.

606372"]Keske imsi teknikleri olmadigini en bastan bilseydim. Bence doktor basarisi kadar teknik imkanlar cok onemli. Dusunsenize, eger uygun sprem secilemeden olursam embriyo kalitesizse nasil bebek olussun. Hersey allahtan Tabiki ama kul olarak sebeplerede sarilmak cok onemli. Ben turkiyede 5 merkezlerle yaptigim gorusmeme dayanarak bu doktorlarin hepsi cok yogun malesef. Onlar icin bekli siradan birer vakayiz. Ama biz bu tedavi paramizi ve umitlerimizi ortaya koyuyoruz. Allah bu tedavilerle ugrasan herkese kolayliklar ve sabirlar versin.[/QUOTE]
Evt canim sana kesinlikle katiliyorum belki başından sormak gerekiyor boyle seyleri ben embriyologa imsiyi sordugumda imsi yok ama ona yakin bir teknik kullaniyoruz demisti tabi opudan hemen once bunu ogrenmenin pek bir anlami yok..tup tedavilerinde doktor kadar labarotuvardaki teknoloji ve embiyologda cok onemli diyorlar sonucta bu isin mutfagi orasi..Allah yardimcimiz olsun tez zamanda yüzümüzü güldürsun ins.

Bursada aklıma yatan yer orası, burada çok fazla bir seçeneğimiz yok malesef. Söylediğin gibi teknik donanım, labaratuvar kısmı daha iyidir diğer yerlere göre. Canım ben Ankara' lıyım eşim sorunlu birisi, Bursa dışına çıkmak istemiyor. Yoksa oradada yaptırabilirim ama eşim ikna olmaz, diyelimki ikna oldu, ilk tercihim şişli memeriol. Takip ediyorum herkesle özel ilgileniyorlar, pozitif alan sayısı çok fazla, herkes memnun, sen yinede oraya bir bak bence. Rabbim yardımcımız olsun.

Merhaba arkadaşım, demek Şahin hoca ilgilenmedi, şaşırdım, keşke böyle yapmasaydı. Malesef çok yoğun oluyorlar, bizde doğal olarak ilgi bekliyoruz. Sende bilirsin arkadaşım Bursa da alternatif çok fazla yer yok, içlerinde yine en iyisi, söylediğin gibi teknik alt yapısı olan, IMS olmasından dolayı burası iyi gibi geliyor bana. Birazda kısmet bu işler, ben fakülteye başlamadan önce burada bir kaç kişiyle görüştüm, herkes ilk denemede hamile kaldı, oraya başladım, buradan 3-4 kişiydik. Hiç birimiz hamile kalamadık, artık kısmetmidir, şansmıdır bilemedim. Buralar vesile, öncelikle Rabbimin izni olacak.
Osman hocayı hiç bilmiyorum ama burada çok yorum okudum, 10 kişiden en fazla 2-3 kişi hamile kaldı diyebilirim, doktorluğu iyi olabilir ama bu işin embriyo ve labaratuvar kısmıda çok önemli, bir şeyler eskik kalmış gibi sanki.
Acıbademe başlarsam söylediğin iyi oldu, sizin özel ilgilenmenizi bekliyorum derim artık :) Rabbim hepimizin yardımcısı olsun, sevgiler..

Evt canim sana kesinlikle katiliyorum belki başından sormak gerekiyor boyle seyleri ben embriyologa imsiyi sordugumda imsi yok ama ona yakin bir teknik kullaniyoruz demisti tabi opudan hemen once bunu ogrenmenin pek bir anlami yok..tup tedavilerinde doktor kadar labarotuvardaki teknoloji ve embiyologda cok onemli diyorlar sonucta bu isin mutfagi orasi..Allah yardimcimiz olsun tez zamanda yüzümüzü güldürsun ins.[/QUOTE]
Amin canim. Benim bu yaz doktor isleri karismisti. Aslinda ankaradaki bir doktorlarla anlasmistik ama tam tedavi olacagim an, assistanin seviyesiz davranisiyla fikrimizi degistirtik. Apar topar art tup bebekte tedavi oldum. En iyi tarifi doktora direkt ulasabilmemdi. Bence tekrarlayan basarisizlikta en iyi donanima sahip merkeze gitmel lazim.

Arkadasim ilk demeneniz mi olucak?

Hayır canım, daha önceden 2 aşılama ve 2 tüp bebek negatiflerim var, hiç hamile kalamadım. İnşallah 3. denemede pozitifi görürüm. Rabbim yardımcımız olsun.
Tekrarlayan denemeerde genetik test istiyorlar. Genetik testiness yaptirdiniz mi? Birde factor 5 genetik testi cok onemli. Anne de her hangi bir pihtilasma sorunu varmi diye bakiliyor.

Tekrarlayan denemeerde genetik test istiyorlar. Genetik testiness yaptirdiniz mi? Birde factor 5 genetik testi cok onemli. Anne de her hangi bir pihtilasma sorunu varmi diye bakiliyor.

Faktor 5 bende çıktı canım, iki denemeden sonra kendim yaptırdımda öğrendim, hiç kan sulandırıcı felan vermedilerdi öncekilerde, belkide ondan tutmadı. Genetik testi eşim istemedi yaptırmak şimdi doktor isterse yaptırır inşallah, pıhtılaşmayıda kendim akıl ettim yaptırdım. Faktor 5 olunca tehlikem çokmu ?

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…