- Konu Sahibi umutdoluyuz
-
- #2.261
Yok canim endiselenme o kadar. Bende de faktor bes cikti. Transfer den sonra kan sulandirici igne kullanmistim. Yeni tedavinde Sanirim kan sulandirici igne verebilirler. Pihtilasma ya egilim oldugu icin embriyo Daha iyi tutunsun ve gelisimi devam etsin diye bu ilaclari kullaniyoruz. Genetik teste her doktorun yaklasimi farkli. Ama bence en onemlisi yumurta kalitesi. Kaliteli yumurtalar icin saglikli beslenmeye calis.Faktor 5 bende çıktı canım, iki denemeden sonra kendim yaptırdımda öğrendim, hiç kan sulandırıcı felan vermedilerdi öncekilerde, belkide ondan tutmadı. Genetik testi eşim istemedi yaptırmak şimdi doktor isterse yaptırır inşallah, pıhtılaşmayıda kendim akıl ettim yaptırdım. Faktor 5 olunca tehlikem çokmu ?
Oncelikle hepinizin kurban bayramini kutlar hayirlara vesile olmasını dilerim arkadaşlar..canim sanirim beslenme konusunda her dr.nin gorusu farkli. Benim iki tup denemem de ramazan dan hemen sonra oldu malum çalıştığım icin izin donemimde yaptirmak istedim. Tedaviden hemen once uzun saatler tutulan orucun iyi beslenenemin etkisini arastirdigimda onemli degil deniyordu. Hatta osman hoca yumurtalara besin giris cikisi olmaz yedigin sey yumurtaya gitmez yani onemi yok demisti nasil beslendiginin. Raftan yumurtalari aliyoruz o ay malzemenin kaliteli olup olmamasi tamamen sans işi gibi birsey demisti..Mesela su anda gitmeyi planladigim dr. Erbil bey tedaviden once bir suru vitamin+ bitkisel destek ilaclari veriyormus..sanirim her dr.nin bu konudaki görüşü de farkli..Yok canim endiselenme o kadar. Bende de faktor bes cikti. Transfer den sonra kan sulandirici igne kullanmistim. Yeni tedavinde Sanirim kan sulandirici igne verebilirler. Pihtilasma ya egilim oldugu icin embriyo Daha iyi tutunsun ve gelisimi devam etsin diye bu ilaclari kullaniyoruz. Genetik
teste her doktorun yaklasimi farkli. Ama bence en onemlisi yumurta kalitesi. Kaliteli yumurtalar icin saglikli beslenmeye calis.
Herkese iyi bayramlar arkadaslar. Amerikadaki doktorlar yumurtalar icin vitamin takviyesine onem veriyorlar. Cogu doktor q10, b12 oneriyor. Ayrica benim arkadas akit professor doktorun bana ayrica selenium da onermisti. Vitamin kullanmak herkesin kendi tercihi ama yabanci yayinlarda antioksidanlarin huclerin genc kalmasina yardimci bir faktor oldugu soyleniyor.Oncelikle hepinizin kurban bayramini kutlar hayirlara vesile olmasını dilerim arkadaşlar..canim sanirim beslenme konusunda her dr.nin gorusu farkli. Benim iki tup denemem de ramazan dan hemen sonra oldu malum çalıştığım icin izin donemimde yaptirmak istedim. Tedaviden hemen once uzun saatler tutulan orucun iyi beslenenemin etkisini arastirdigimda onemli degil deniyordu. Hatta osman hoca yumurtalara besin giris cikisi olmaz yedigin sey yumurtaya gitmez yani onemi yok demisti nasil beslendiginin. Raftan yumurtalari aliyoruz o ay malzemenin kaliteli olup olmamasi tamamen sans işi gibi birsey demisti..Mesela su anda gitmeyi planladigim dr. Erbil bey tedaviden once bir suru vitamin+ bitkisel destek ilaclari veriyormus..sanirim her dr.nin bu konudaki görüşü de farkli..
Yok canim endiselenme o kadar. Bende de faktor bes cikti. Transfer den sonra kan sulandirici igne kullanmistim. Yeni tedavinde Sanirim kan sulandirici igne verebilirler. Pihtilasma ya egilim oldugu icin embriyo Daha iyi tutunsun ve gelisimi devam etsin diye bu ilaclari kullaniyoruz. Genetik teste her doktorun yaklasimi farkli. Ama bence en onemlisi yumurta kalitesi. Kaliteli yumurtalar icin saglikli beslenmeye calis.
Merhaba herkese,
ikinci denememi Osman Hoca ya yaptırdım ben, sonuç negatif... Orda dondurulmuş spermlerimiz var. Benim yumurta sayım çok azalmış, erken menapoz olabilirmişim. Bu yüzden elimi çabuk tutmalıymışım. Siz böyle söyleyince acaba vaz mı geçsem Osman Hoca'dan? Bursa da yaşamıyorum zaten, yazları gidebiliyorum. Bana da akıl verin, tecrübelerinizden.
Rabbim her şeyin hayırlısını versin cümlemize...
Merhaba arkadasim. Oncelikle cok gecmis olsun. Yazdiklarindan sanki panik halde oldugunu hissettim. Lutfen oncelikle sakin olmaya calis. Bence fsh degerini ogren ve baska bir uzman doktordan gorus al. Gercekten durumunu netlestirdikten sonra kararinizi verirsiniz. Erken menepozla ilgili cok bilgim yok ama ilaclarla bu sorunu cozebiliyor Sanirim tup bebek tedavisinde. Yeni tedavi ye baslamaya karar verdiginde hangi ildesiniz bilemiyorum ama Daha gelismis bir merkeze gidebilirsin.Merhaba herkese,
ikinci denememi Osman Hoca ya yaptırdım ben, sonuç negatif... Orda dondurulmuş spermlerimiz var. Benim yumurta sayım çok azalmış, erken menapoz olabilirmişim. Bu yüzden elimi çabuk tutmalıymışım. Siz böyle söyleyince acaba vaz mı geçsem Osman Hoca'dan? Bursa da yaşamıyorum zaten, yazları gidebiliyorum. Bana da akıl verin, tecrübelerinizden.
Arkadasim merhaba..bence de baska bir dr.nin gorusunu al derim arkadasim.cok bu konuda bilgim olmasa da erken menopoz teshisi icin hormon testi ile bakiliyor diye biliyorumm.benim de 2. Denemem osman hoca da oldu sonuç negatif simdi kismetse istanbulda daha gelişmiş bir merkez dusunuyorum canim..bence sende bir sonraki deneme için labarotuari ve embriyologu cok daha basarili bir merkez sec..cunku dr kadar bu faktörler de basari uzerinde cok onemli...hakkimizda hayirli olsun ins..ikinci denememi Osman Hoca ya yaptırdım ben, sonuç negatif... Orda dondurulmuş spermlerimiz var. Benim yumurta sayım çok azalmış, erken menapoz olabilirmişim. Bu yüzden elimi çabuk tutmalıymışım. Siz böyle söyleyince acaba vaz mı geçsem Osman Hoca'dan? Bursa da yaşamıyorum zaten, yazları gidebiliyorum. Bana da akıl verin, tecrübelerinizden.
Ca
cnm benim ilk denemem acibademde oldu 2. Bursa art de.. sahin hoca super pozitif biri insani kesinlikle rahatlatiyor ama gecen sene ben tedavi olurken yogunluktan beni daha cok aylin karahasan diye bir doktora birakti hatta transfer gunume bile baskasi karar verdi yani benimle gerektiği gibi ilgilenemedigi kanisindaydim..belki bu sene daha farklidir sonucta ordan da memnun olan cok kisi var. Osman hoca cok titiz ve dikkatli bir dr her musyeneden once dosyayi bastan okuyup onaylatiyor bize:) her hastaya yeteri kadar vakit ayiriyor ve herseyiyle kendi ilgileniyor. Ama cook sert biri katlanabilmek zor gercekten hele de dunya kadar hormon alirken..alt yapi konusunda kesinlikle acibadem arttan iyidir. En basitinden art de imsi teknigi yokmus ben yumurta toplama gunu ogrendim. bu teknik spermi normal mikroskoba gore 5000 6000 kez daha fazla buyutuyormus yani mikroskopla kacabilecek defektler burda yakalanabiliyor.eger morfoloji dusukse bu teknikle sperm secimi oneriliyor. Kisacasi benim tecrübelerim böyle:)
Merhaba arkadaşım, demek Şahin hoca ilgilenmedi, şaşırdım, keşke böyle yapmasaydı. Malesef çok yoğun oluyorlar, bizde doğal olarak ilgi bekliyoruz. Sende bilirsin arkadaşım Bursa da alternatif çok fazla yer yok, içlerinde yine en iyisi, söylediğin gibi teknik alt yapısı olan, IMS olmasından dolayı burası iyi gibi geliyor bana. Birazda kısmet bu işler, ben fakülteye başlamadan önce burada bir kaç kişiyle görüştüm, herkes ilk denemede hamile kaldı, oraya başladım, buradan 3-4 kişiydik. Hiç birimiz hamile kalamadık, artık kısmetmidir, şansmıdır bilemedim. Buralar vesile, öncelikle Rabbimin izni olacak.
Osman hocayı hiç bilmiyorum ama burada çok yorum okudum, 10 kişiden en fazla 2-3 kişi hamile kaldı diyebilirim, doktorluğu iyi olabilir ama bu işin embriyo ve labaratuvar kısmıda çok önemli, bir şeyler eskik kalmış gibi sanki.
Acıbademe başlarsam söylediğin iyi oldu, sizin özel ilgilenmenizi bekliyorum derim artık :) Rabbim hepimizin yardımcısı olsun, sevgiler..
Arkadasim merhaba..bence de baska bir dr.nin gorusunu al derim arkadasim.cok bu konuda bilgim olmasa da erken menopoz teshisi icin hormon testi ile bakiliyor diye biliyorumm.benim de 2. Denemem osman hoca da oldu sonuç negatif simdi kismetse istanbulda daha gelişmiş bir merkez dusunuyorum canim..bence sende bir sonraki deneme için labarotuari ve embriyologu cok daha basarili bir merkez sec..cunku dr kadar bu faktörler de basari uzerinde cok onemli...hakkimizda hayirli olsun ins..
Ca
cnm benim ilk denemem acibademde oldu 2. Bursa art de.. sahin hoca super pozitif biri insani kesinlikle rahatlatiyor ama gecen sene ben tedavi olurken yogunluktan beni daha cok aylin karahasan diye bir doktora birakti hatta transfer gunume bile baskasi karar verdi yani benimle gerektiği gibi ilgilenemedigi kanisindaydim..belki bu sene daha farklidir sonucta ordan da memnun olan cok kisi var. Osman hoca cok titiz ve dikkatli bir dr her musyeneden once dosyayi bastan okuyup onaylatiyor bize:) her hastaya yeteri kadar vakit ayiriyor ve herseyiyle kendi ilgileniyor. Ama cook sert biri katlanabilmek zor gercekten hele de dunya kadar hormon alirken..alt yapi konusunda kesinlikle acibadem arttan iyidir. En basitinden art de imsi teknigi yokmus ben yumurta toplama gunu ogrendim. bu teknik spermi normal mikroskoba gore 5000 6000 kez daha fazla buyutuyormus yani mikroskopla kacabilecek defektler burda yakalanabiliyor.eger morfoloji dusukse bu teknikle sperm secimi oneriliyor. Kisacasi benim tecrübelerim böyle:)
Merhabamerhaba! artık tıp teknolojiyle alakalı bir insanın profesör olması çok iyi bir hekim anlamına gelmez. bana göre onlar akademik kariyer yapamakla uğraşırken bazı şeyler kağıt üzerinde ama özellikle kandın doğum kesinlikle pratik istiyor benim size tavsiyem tecrübeli özellikle doğum evinden özel hastaneye geçmiş bir doktor bulmanız bende osman hocaya gittim ve hiç memnun kalmadınm neden olduğunu da aşağıda bildirdim. ben zaten pembe maviye gidiyordum doktorum necdet kırker. fakat tahlillerimi birde profun görmesini istedim. bu doktorumdan farklı bir şey söylemedi. hanımlar boşuna paranızı prof diye yedirmeyin bunu sadece osman hoca için söylemiyorum herkes için geçerli .
Merhaba
Siz tedavi ile mi hamile kaldiniz yoksa kendiliginden mi[/QUOT
bende pisikolojik olarak gebe kalmak istediğim zaman adetim 10- 15 gün gecikiyordu normalde düşükler sonrası korunurken böyle bir problemim yoktu 28 günde bir adet olurdum. geçtiğimiz ay pembe mavideki doktorum bana ilaç verdi ben öyle hamil kaldım tedavi olmadım.
merhaba! 10 ekim de osman hoca ya başvurdum. odasına ilk girdiğimde dikkatimi çeken yoğun bir sigara kokusuydu.
açıkcası rahatsız oldum. ben 2 kez düşük yaşadım ve bu 3. hamileliğm , tahlil sonuçlarımla beraber gittim az da olsa kan koyulaşması ve insülin direncim var. göbeğimden iğne yapıyorum gittiğimde benim kiloma fana laf etti. 10 kilo fazlalığım var. bendeki problem genetik kendisi de söyledi. beni sigara içmesi ilgilendirmez ama, odasında içmesi ilgilendirir. hastalarına asistanı muamelesi yapıyor.
ama biz hasta olarak gidiyoruz. arada kanamam oldu gittim dedim ( hocam endişelendim kırmızı ve biraz fazla kanadı) dedim muayene etti bebekte problem yok. bana dediği sert bir dille( senin kanama dediğin kan bacaklarından mı süzüldü bu lekelnme) dedi bende( hocam ben diğer bebeklerimi de bu şekilde kaybettim) dedim zaten o derece çok kanaması durumunda yapılabilecek çok birşey kalmıyor hanımlar neyse, çıkarken dediği( grip aşını vurdur, boğazını tut , diyetini yap. ) normalde kendimle barışık bir insanım zaten ben onun karşısına 18 kilo vermiş halimle gittim kendisine de söyledim bu kadar sert olmasına gerek yok ve gözlemlediğim odasından mutlu yüzle çıkanı görmedim ve insanları fana geriyor.
Bir de Türkiye de bu işi en iyi yapan Bülent Tıraş dediler. Fikri olan var mı burda ki arkadaşlar arasında? Ayrıca erken menopoz olabilirsin gibi bi'şey dediler mi? Neler yaptınız siz?
İstanbul biraz zor ama şifa ordaysa el mahkum. Bursa'ya bile yazları gidebiliyoruz biz.Bence bu konuda önder yer Şişli Memorial, oraya gitmeni öneririm. Sizin sorununuzu anca orası çözebilir arkadaşım. Burada rezver sorunu yaşayanlar orda yaptırdı, hamile kaldılar. Birde bu işte yenilikçi bir yer. , sana kesinlikle tavsiye ediyorum, sizde sorun çift taraflı, bu işin ehline gidin derim ben.
İstanbul biraz zor ama şifa ordaysa el mahkum. Bursa'ya bile yazları gidebiliyoruz biz.
Bir de Şişli Memorial i araştırayım. Sağ olun.
Amin Allah razı olsun. Bakalım yaza inşaAllah. Bir de Acıbademle görüşürüz... Rabbim hayırlısıyla gönlümüze göre versin cümlemizin....Orası zor oluyo,r imkanlarınızı zorluyorsa, o zaman Bursa da Acıbadem de yaptırın derim. Ben Acıbadem de başladım, buranın en iyisi diye biliyorum, gelince bir orayla görüşün o zaman. Allah hepimizin yardımcısı olsun arkadaşım.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?