Tüp Bebek Merkezleri Bursa A.R.T merkezinde Osman Devlioğluna giden ve çocuk sahip olan var mı ?

Iyi haberlerini bekliyorum inşallah dualarım seninle
Nasılsın arkadaşım durumunu merak ettim ne dedi doktor kese görüldü mu[/QUOTE]
Canım çok saol desteğin için benim ki dış gebelik şüphesi .başka bi doktor takip ediyor hastanede yatıyorum 4 gün oldu back 5000 küfürler net bi görüntü oluşması bugün biraz düşüşe geçmiş düşmesi ameliyat olacam benim durumunda böyle osman hoca hiç araması benim durumu biliyo üstelik tekrar ona gitmek bana o kadar zor geliyor onda 2 tane dondurulmuş var.kaç gündür yaşadıkları kabus gibi resmen ben bebeği geçtim kendi canımın derdine düştüm. Hayatı riski varmış bu işin.bende haberler böyle

Arkadaşlar benim de sadece 3 yumurtam oluşmuş çok üzüldüm pazartesi yumurtam toplanacak inşallah sürpriz yapanlar olur okuyan herkesin duasını bekliyorum

ben de gitsem mi acaba diyorum.hiç bir problemimiz yok 2 aşılama da negatif.2 senedir istiyoruz

ben de gitsem mi acaba diyorum.hiç bir problemimiz yok 2 aşılama da negatif.2 senedir istiyoruz
Ben Osman Hoca'nın gereksiz konuşmamasını, olanı olduğu gibi anlatmasını sevdim. Süslü cümleler kullanınca sonuç negatif çıkınca günlerce aylarca ağladım ben.
Her şeyiyle kendi ilgileniyor, randevusu, operasyonları, görüşmeleri...
Gidip gitmeyeceğinize karar verecek sizsiniz elbette.

gidicem kararımı verdim kurban bayramından sonra olcak büyük ihtiml.adetin 3. günü gel diyormuş.benim o tarih bayrama denk geliyor

Rabbim isteyen herkese nasip etsin inşaAllah...
gidicem kararımı verdim kurban bayramından sonra olcak büyük ihtiml.adetin 3. günü gel diyormuş.benim o tarih bayrama denk geliyor
Daha önce bi görüşme yapın bence, kullanmanız gereken ilaç felan önerebilir...
Ben "ESTROFEM" kullandım.

Merhaba arkadaşlar, burda bir çok kere tüp bebek denemesi yapmış, tutunmuş ya da tutunamamış kişiler var.
Benim gibi yumurta rezervi az olanlar da var.
Size sorum şu; yumurta kalitesini arttırmak için yapılabilecek bir şeyler var mı? Yemek, içmek, ne bilim günlük hayat adına felan...

bal çörek otu filan yapıyorlar,incir kürü de var.araştırın isterseniz

bal çörek otu filan yapıyorlar,incir kürü de var.araştırın isterseniz
Selda Hanımcım teşekkür ederim, onları gördüm ben de...
B'i deniyim olmazsa ya 20 gün diyordu zaten....
Rica ederimm bu arada sizin durumu ara ara yazarsanız, mutlu olurum
İnşaAllah her şey yolunda gider ve sonuç pozitif olur...

Ben osman beyi aradim ama sormayi unuttum cumartesi de muayene ediyor mu?

Tesekkur ederim insallah.Allah hepimize hayırlı evlatlar nasip etsin.ben haftaya gidecegim buyuk ihtimal osman beye

Ben osman beyi aradim ama sormayi unuttum cumartesi de muayene ediyor mu?
Randevu vermişse ediyordur, biz zaten günlü hasta olduğumuzdan bayrammmış, resmi tatilmiş pek fark etmiyor....
Ben ilk tüp bebek denememi Erzurum araştırma da yapmıştım. Resmi tatilde de doktor, ebeler, hemşireler hepsi ordaydı...

ya bana tam olarak randevu vermedi.ne zaman gelmek istiyorsanız 3 gün öncesinden arayın dedi.ben çalıştığım için cumartesi gitmek istiyorum

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…