- Konu Sahibi umutdoluyuz
-
- #2.221
Iyi haberlerini bekliyorum inşallah dualarım seninle[/QUOTE]Suan 2890 değerin ama kese yok şüpheli bi gebelik dedi buradaki doktor yarın yine baktıracam bundan sonrasıni Rabbim bilir .
Nasılsın arkadaşım durumunu merak ettim ne dedi doktor kese görüldü mu[/QUOTE]Iyi haberlerini bekliyorum inşallah dualarım seninle
Nasılsın arkadaşım durumunu merak ettim ne dedi doktor kese görüldü mu
Merhaba,osman develi oğlu hala Bursa art ta mı
Ben Osman Hoca'nın gereksiz konuşmamasını, olanı olduğu gibi anlatmasını sevdim. Süslü cümleler kullanınca sonuç negatif çıkınca günlerce aylarca ağladım ben.ben de gitsem mi acaba diyorum.hiç bir problemimiz yok 2 aşılama da negatif.2 senedir istiyoruz
Daha önce bi görüşme yapın bence, kullanmanız gereken ilaç felan önerebilir...gidicem kararımı verdim kurban bayramından sonra olcak büyük ihtiml.adetin 3. günü gel diyormuş.benim o tarih bayrama denk geliyor
aaa iyi oldu söylediğin yarın arayayım
Merhaba arkadaşlar, burda bir çok kere tüp bebek denemesi yapmış, tutunmuş ya da tutunamamış kişiler var.
Benim gibi yumurta rezervi az olanlar da var.
Size sorum şu; yumurta kalitesini arttırmak için yapılabilecek bir şeyler var mı? Yemek, içmek, ne bilim günlük hayat adına felan...
Peki, inşaAllah her şey yolunda gider
Selda Hanımcım teşekkür ederim, onları gördüm ben de...bal çörek otu filan yapıyorlar,incir kürü de var.araştırın isterseniz
Selda Hanımcım teşekkür ederim, onları gördüm ben de...
B'i deniyim olmazsa ya 20 gün diyordu zaten....
Rica ederimm bu arada sizin durumu ara ara yazarsanız, mutlu olurum
İnşaAllah her şey yolunda gider ve sonuç pozitif olur...
Randevu vermişse ediyordur, biz zaten günlü hasta olduğumuzdan bayrammmış, resmi tatilmiş pek fark etmiyor....Ben osman beyi aradim ama sormayi unuttum cumartesi de muayene ediyor mu?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?