Tüp Bebek Merkezleri Bursa A.R.T merkezinde Osman Devlioğluna giden ve çocuk sahip olan var mı ?

canım zamanla hocanın davranışlarına alışıyorsun ( alışmaya çalışıyorsun) yeterki tutsun hamile olayım diyorsun ...duymayacaksın görmeyeceksin bazı şeyleri :)
Tabiki cnm haklisin...Bakalim klomen ise yaramazsa bursa yolu gorunecek bana bu arada cok sagol arkadasim bıkmadan sorularıma cevap veriyorsun.Ins guzel haberini duyariz burdan kac gun sonra belli oluyo

Tabiki cnm haklisin...Bakalim klomen ise yaramazsa bursa yolu gorunecek bana bu arada cok sagol arkadasim bıkmadan sorularıma cevap veriyorsun.Ins guzel haberini duyariz burdan kac gun sonra belli oluyo
inşallah klomen işe yarar canım......aklına ne sorusu takılırsa hiç çekinmeden sor .... 25 ocakta kan vereceğim o zaman belşi olacak ... inşallah Allah hepimizin yüzüne güler ....

inşallah klomen işe yarar canım......aklına ne sorusu takılırsa hiç çekinmeden sor .... 25 ocakta kan vereceğim o zaman belşi olacak ... inşallah Allah hepimizin yüzüne güler ....
Cnm ins guzel haberlerini aliriz bursada baska gidilebilecek bir yer var mi yoksa osman hoca mi sadece diosun.Rabbim yuzumuzu guldurup kucagimizi doldursun insallah.

Bursadami yasiosun cnm ve kac yildir istiosun bebis
bursada yaşıyorum canım....
yaklaşık 3 sene oldu sanırım bebek düşünmeye başlayalı....
yaklaşık 5 senedir evliyim.... aslında ilk zamanlarda da korunmuyorduk olursa olur diyorduk ama olmadı...
sen nerde oturuyorsun kaç senedir evlisin....

Canakkaledeym cnm ben.2,5 yillik evliyim 1,5 yildir istiyoruz 1 kere kimyasal oldu baskada olmadi.

merhaba,
genotropin kullanan var mı? yani yumurta yetersizliği durumlarında kullanılıyor yumurta toplamadan önce , boyle cok kullanan var bu ok tamam da,,

Şöyle bir şey de duydum; embriyolar yerleştirildikten sonra da kullanılıyormuş, Embryonun vucuda kabul edilip hamiliği saglayan Hoxa genlerinin sayısını artttırıyormuş aynı zamanda.
ve olumsuz sonuc şansı azalıyormuş,

deneyen var mı?

selam canım...
ben bu tedavimde genotropin iğneyi kullandım.... o iğneden 2 tane aldırttı doktorum yaklaşık 13 gün falan kullandım sanırım ...yumurta toplamaya işleminden sonra kullanmadım ....13 ocakta transferim oldu.... bu benim 5. tüp bebek denemem normalde bende iğnelerle 2-3 yumurta oluyordu bunlardan anca 1 veya 2 tanesi 5. güne gidiyordu... gitmediğde oldu....
bu seferki tedavimde 5 yumurtam oldu bunlardan 4 tanesi döllendi...bunlardan 1 tanesi transfer edildi... 2 taneside donduruldu...ben transferden sonra kullanıldığını duymamıştım...

merhaba,

Bende art'de ikinci tüp bebek tedavimi oldum transferin 10. günündeyim. Osman hoca işini çok iyiy yapıyor bu oldukça net hiçbirşeyi şansa bırakmıyor.
Bana transfer sonrası progestan dışına estrofem sabah akşam ve clexane iğne verdi kan sulandırıcı .
Artık sabrımın sonsınırındayım bu iğneler canımı yakıyor hap kullanamazmıyım diye aradım akşam dünya kadar fırça yedim oturdum aşağı ama sabrediyorum sabrımın sonun test etmem gerek demekki .

Senin sonucun belli oldu mu?

Ins tutar cnm.Senin sorunun neydi???

Merhaba , bende Jimerde başladım tekrar . 2 ay içinde hazır Ounmayı planladı doktorum. Inşallah güzel sonuçlar alırız.

Merhaba,ben siteye yeni üyeyim.20 aylık evliyim,1 yılı aşkın süredir de bebek istiyoruz.bugün yine adet olunca yıkıldım.Artık aşılama yaptırmaya karar verdik.jimer düşünüyoruz biz dr.siz hangi doktora gidiyosunuz jimerde? Memnun musunuz?

Merhaba, ben Suat Bey iletişimi çok rahat bir insan. Sormadan bütün detayları anlatıyor. Rahat ediyorsun yanında. Benim ikinci tüp bebek denemem. Ilkini Art Osman Bey de Yaptım. Ikisinin Arasında çok fark vardı. Osman bey beni ne kadar gerdiyse Suat bey okadar rahatlatı. Transferimin 8. Günü sonuç bekliyorum şimdi.

Bu çok önemli..zaten gergin bi dönem yaşıyoruz bir de doktorun azarlamalarını kaldıracak güç yok bende açıkçası.inşaallah hayırlı haberlerinizi alırız sizin..Rabbim hepimize anne olmayı nasip etsin inşallah.

Burada hepimiz birbirimizi çok iyi anlıyoruz. Aynı Duyguları yaşıyoruz ve çok zor bu süreç. Allah'ım tüm annelik özlemi çeken evlat isteyenlere nasip etsin, doktor seçimi önemli . Benim tavsiyem iletişim kuramadığını bir doktorla devam etme. Osman bey çok ilgili gibi görünüyor mesel. Randevu saatleri için bile onu arıyorsun . Ama sürekli yoğun . Arıyorsun akşam sekizden sonra diyor kapatıyor. Çok Saçma geldi bana oradaki bayan görevliler ne iş yapıyor . Her detaylar kendi ilgilenmesi gereksiz . Zaten aksi istediğin gibi aramıyorsun . Asistanı gibi davranıyor . Iletişim önemli.

Kesinlik öyle..Jimer de aylin hanıma yaptırmıştım ilk kontrollerimi.o da harika bi doktordu aradığımı buldum dedim ama gitti.hep bayan doktor arıyodum açıkçası erkek doktora muayene olmak geriyodu beni.Ama artık ondan da vazgeçtim.yeter ki olsun hayırlısıyla..

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…