- Konu Sahibi umutdoluyuz
-
- #2.301
ben de kasım ayında osman hocaya gitmiştim.bana tüp bebek 1 yıl bile bekleme dedi.yaşım 28 hiç sorunumuz yok.adetin 2. günü hemen gel başlayalım dedi.bu beni şaşırttı.yani hiç başka test yapmadan direkt başlaması.ben de istanbulda bir merkeze başladım aralık başında.şimdi vücudum önce vitaminlerle hazırlanıyor tüp bebeğe 2ay.
öncelikle tedavin hayırlı olsun. inşallah bebeğini kucağına alırsın. Bende vitamin takviyelerinin işe yaradığını düşünüyorum. Dr. sana hangi vitaminleri önerdi bilgilendirirsen sevinirim.
benexol b12,devit,elevit,solgar omega 3 eşimin değerlerinin iyi olmasına rağmen ona da proxeed plus.bi de açlık şekerim yüksek çktı onun için bir hap verdi.2.5 yıldır tedavi görüyorum benim hiç şekerime bakılmamıştı açlık şekeri 144 çıktı
Merhaba arkadaşlar, burda bir çok kere tüp bebek denemesi yapmış, tutunmuş ya da tutunamamış kişiler var.
Benim gibi yumurta rezervi az olanlar da var.
Size sorum şu; yumurta kalitesini arttırmak için yapılabilecek bir şeyler var mı? Yemek, içmek, ne bilim günlük hayat adına felan...[/QUOTE
ben tup tedavisine baslamadan 3-4 ay once çörekotu,tarcin,bal karişımi yaptim. adetimin 2.gunu baslayip on gun devam ettim. kuenzim q10 ve c vitamini kullandim. ben faydası olduğunu düşünüyorum. Osman hoca önermesede bir çok dr. tedaviye başlamadan önce takviye öneriyor.
ben de ayrıca solgar quenzim kullanıyorum.bunu doktor vermedi bir arkadaş önerdi ben de aldm.
benimde yumurta rezervim az tedavide 4 yumurtam oldu ve hepsinin de kaliteli olduğunu söylemişti doktor. Ben yaptıklarımın etkisi olduğunu düşünüyorum. Şimdi de dondurulmuş embriyo transferi olucak ve o zamana kadar rahimi kuvvetlendirecek tutunmayı kolaylaştıracak bişeyler yapmak istiyorum. Ne yapılabilirim onuda bilmiyorum. Bilgisi olan varsa bana yardımcı olabilir mi.
peki farklı olarak yaptığınız birşey var mıydı kaliteli yumurta için bu yazdığım ilaçların dışında?
merhaba,ben de kasım ayında osman hocaya gitmiştim.bana tüp bebek 1 yıl bile bekleme dedi.yaşım 28 hiç sorunumuz yok.adetin 2. günü hemen gel başlayalım dedi.bu beni şaşırttı.yani hiç başka test yapmadan direkt başlaması.ben de istanbulda bir merkeze başladım aralık başında.şimdi vücudum önce vitaminlerle hazırlanıyor tüp bebeğe 2ay.
Bahçeci Fulya Erbil Yağmura başladımmerhaba,
İstanbul da hangi merkez ve doktora gidiyorsun.öğrenebilir miyim?
İncir kuru yapmıştım, folik asit kullandım bi arada omega-3 kullanmıştım. ben hamilelik dusunmeden oncede düzensiz beslendigim icin arada vitamin takviyesi kullaniyordum.
ben incir kürü yerine günde birkaç kuru incir yiyorum bi de bal,çörek otu,polen ve tarçın karışımı
bana mı sordunuz?evet gidip gelicem malesefhayırlı olsun cnm.gidip geliyor musun.bende istanbul tüp bebege gidiyorum.
Merhaba , bende Jimerde başladım tekrar . 2 ay içinde hazır Ounmayı planladı doktorum. Inşallah güzel sonuçlar alırız.ayrıca bana sen 28 yaşındasın yumurtalıkların 33 yaşında dedi.halbuki o ay 11 tane yumurtam vardı üstelik hiç ilaç kullanmadan kendiliğinden oluşan.20 tane olması lazım dedi.çok üzüldüm.istanbuldaki normal doktor hiç ünvanı yok bana senin yumurtalarını sayamıyorum bile çok fazla 3-4 kadına yeter dedi motive oldum
Hayırlı olsun canım, nasıl iyi bir yermi orası, bende orayı düşünüyorum, rapor hakkımı kullanacağım orada..Merhaba , bende Jimerde başladım tekrar . 2 ay içinde hazır Ounmayı planladı doktorum. Inşallah güzel sonuçlar alırız.
Evet canim sana sormustum.merkezlerimiz yakin sanirim.nasil gidiyorsunuz biz budoya biniyoruz.bana mı sordunuz?evet gidip gelicem malesef
Evet canim sana sormustum.merkezlerimiz yakin sanirim.nasil gidiyorsunuz biz budoya biniyoruz.
ben 3-4 kez gittim ama başlamak kısmet olmadı.ay sonu gibi bende başlayacağım inş.hakkımızda hayırlısı olsunben 1 kere gittim daha.sonra 26 ocakta filan gidicem.15 tatile denk gelecek gider gelirim diyorum otobüsle
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?