Tüp Bebek Merkezleri Bursa A.R.T merkezinde Osman Devlioğluna giden ve çocuk sahip olan var mı ?

öncelikle tedavin hayırlı olsun. inşallah bebeğini kucağına alırsın. Bende vitamin takviyelerinin işe yaradığını düşünüyorum. Dr. sana hangi vitaminleri önerdi bilgilendirirsen sevinirim.

öncelikle tedavin hayırlı olsun. inşallah bebeğini kucağına alırsın. Bende vitamin takviyelerinin işe yaradığını düşünüyorum. Dr. sana hangi vitaminleri önerdi bilgilendirirsen sevinirim.

benexol b12,devit,elevit,solgar omega 3 eşimin değerlerinin iyi olmasına rağmen ona da proxeed plus.bi de açlık şekerim yüksek çktı onun için bir hap verdi.2.5 yıldır tedavi görüyorum benim hiç şekerime bakılmamıştı açlık şekeri 144 çıktı

tşk. ederim. bende aynı marka olmasa da bunlardan kullanıyorum. Benim eşimin sperm sayısı ve hareketliliği çok az ona da aynı takviyeleri kullandırıyorum. Bi ümit belki işe yarar.

Son düzenleme:

ben de ayrıca solgar quenzim kullanıyorum.bunu doktor vermedi bir arkadaş önerdi ben de aldm.

ben de ayrıca solgar quenzim kullanıyorum.bunu doktor vermedi bir arkadaş önerdi ben de aldm.

benimde yumurta rezervim az tedavide 4 yumurtam oldu ve hepsinin de kaliteli olduğunu söylemişti doktor. Ben yaptıklarımın etkisi olduğunu düşünüyorum. Şimdi de dondurulmuş embriyo transferi olucak ve o zamana kadar rahimi kuvvetlendirecek tutunmayı kolaylaştıracak bişeyler yapmak istiyorum. Ne yapılabilirim onuda bilmiyorum. Bilgisi olan varsa bana yardımcı olabilir mi.

peki farklı olarak yaptığınız birşey var mıydı kaliteli yumurta için bu yazdığım ilaçların dışında?

peki farklı olarak yaptığınız birşey var mıydı kaliteli yumurta için bu yazdığım ilaçların dışında?

İncir kuru yapmıştım, folik asit kullandım bi arada omega-3 kullanmıştım. ben hamilelik dusunmeden oncede düzensiz beslendigim icin arada vitamin takviyesi kullaniyordum.

merhaba,
İstanbul da hangi merkez ve doktora gidiyorsun.öğrenebilir miyim?

İncir kuru yapmıştım, folik asit kullandım bi arada omega-3 kullanmıştım. ben hamilelik dusunmeden oncede düzensiz beslendigim icin arada vitamin takviyesi kullaniyordum.

ben incir kürü yerine günde birkaç kuru incir yiyorum bi de bal,çörek otu,polen ve tarçın karışımı

ben incir kürü yerine günde birkaç kuru incir yiyorum bi de bal,çörek otu,polen ve tarçın karışımı

bal, çörek otu ve tarçını bende yaptım ve halada yapıyorum. Adetimin 2. günü başlayıp 10 gün devam ediyorum yumurtanın kalitesini arttırıyormuş. Şimdi de bal, arı sütü, polen ve propolis karışımını denemek istiyorum. Bu karışımdan eşime de vericem. Her gün bir kaşık öneriyorlar. Hücre yenileyici özelliği varmış.

Allahtan ümit kesilmez deniyoruz bakalım....

Merhaba , bende Jimerde başladım tekrar . 2 ay içinde hazır Ounmayı planladı doktorum. Inşallah güzel sonuçlar alırız.

Merhaba , bende Jimerde başladım tekrar . 2 ay içinde hazır Ounmayı planladı doktorum. Inşallah güzel sonuçlar alırız.
Hayırlı olsun canım, nasıl iyi bir yermi orası, bende orayı düşünüyorum, rapor hakkımı kullanacağım orada..

Arkadaşlar kısaca durumumu anlatayım bana bi yardımcı olurmusunuz çikolata kistim ve yumurta çatlama sorunum var bir çok dr a gittim hepsi farklı tedavi yöntemleri söledi.Bir taneside osman hocaya yönlendirdi beni o daha iyi biliyo bu konuları tüp bebek gerekebilir dedi.Ben burda başka bi drla klomen tedavisi yaptıcam çatlatma iğnesiyle beraber sonra olmazsa osman hocaya gideyim diorum tavsiyeleriniz nelerdir.Direk tüp bebek mi yapıyor.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…