- Konu Sahibi umutdoluyuz
-
- #2.461
Canım histeroskopiyi 1.000 tl.ye histeroskopiden sonra adetim 2-3 gün erken geldihayırlısı olur inşallah... histerokopi den sonra hamile kalan çok inşallah bizede nasip olur.. histeroskopiyi kaça yaptı? bir de adet düzenin değişti mi?
Meraba canım dün transferim oldu güzel dileklerin için teşekkürler inşaallah bu sefer tutar saat 2:30 ordaydık transferi 4 te yaptı hocanın yanına çıktığımızda 5 i geçiyordu sende o saatlerdemi ordaydın.[/QUOTE]E="gultisssss, post: 40722477, member: 456494"]merhaba arkadaşım oldu mu transferin ?
ben 27 nisan da oradaydım transfere inen bir bayan gördüm sen olabilir misin acaba diye düşündüm, inşallah pozitif sonuçlar alırsın sağlıklı bir gebelik yaşarsın canım,
Histereskopiyi adetin kaçıncı günü yapıyorlar canım birdaha ki ay banada yapılacak kısmetseCanım histeroskopiyi 1.000 tl.ye histeroskopiden sonra adetim 2-3 gün erken geldi
Evet Canım önerdi, ilk denememdi bu ay ve kimyasal gebelik yaşadım. Bu ay boş geçecek birdaha ki ay Histereskopi olacak sonraki ayda dondurulmuş transfer inşallahGultisssss osman hoca senin durumuna ne dedi histeroskopi önerdimi sanada
Hayırlısı olsun İnşaallah bu sefer tutarEvet Canım önerdi, ilk denememdi bu ay ve kimyasal gebelik yaşadım. Bu ay boş geçecek birdaha ki ay Histereskopi olacak sonraki ayda dondurulmuş transfer inşallah
UOTE="gultisssss, post: 40727910, member: 456494"]Meraba canım dün transferim oldu güzel dileklerin için teşekkürler inşaallah bu sefer tutar saat 2:30 ordaydık transferi 4 te yaptı hocanın yanına çıktığımızda 5 i geçiyordu sende o saatlerdemi ordaydın.
Benimki adet biter bitmez oldu 8.gündü diye hatırlıyorum sen hocayı aradığında o kendi programına ve anastezi dr. Yoğunluğuna göre gün veriyorHistereskopiyi adetin kaçıncı günü yapıyorlar canım birdaha ki ay banada yapılacak kısmetse
Teşekkür ederim canım sağolasınBenimki adet biter bitmez oldu 8.gündü diye hatırlıyorum sen hocayı aradığında o kendi programına ve anastezi dr. Yoğunluğuna göre gün veriyor
Kan sonucunu bekleyen sendin demek biz eşimle tam karşıda oturuyorduk beni kayınvalidesi ve eşiyle gelen bayandan sonra aldilar[/QUOTE]Evet canım oralardayim siz çıktınız biz girdik sanırım. Aşağıda bi bayan eşi ile bekliyordu yanlarında kayinvalide vardı sanırım, bende orada kan sonucunu bekliyordum. Inşallah Bebeğiniz tutunur canım ömür boyu sağlıkla sizinle olur.
Kan sonucunu bekleyen sendin demek biz eşimle tam karşıda oturuyorduk beni kayınvalidesi ve eşiyle gelen bayandan sonra aldilar
çok üzüldüm canım ya Allah sabır versin güç versinBu gün transferimin onuncu günü ve sonuç malesef negatif(
[Qultisssss, post: 40866276, member: 456494"]çok üzüldüm canım ya Allah sabır versin güç versin
Bu gün transferimin onuncu günü ve sonuç malesef negatif(
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?