- Konu Sahibi umutdoluyuz
-
- #2.601
osman hocam bendeki kalp problemimi biliyor o yüzden transferlerde hep 1 emriyo transfer etti.... sadece kalp krizini söylemeye çekiniyorum .... tedavimi bırakırsa diye .....Mrb sizn hikayenizi okudum korktum bende de hipertansiyon çıktı kalbimdede tansiyona bağlı taşikardi bendaha tedaviye başlamadan osman hocayla konuşmayı dusunuyorum ama siz söylememek ten bashediyorsunuz bence söyleyin sağlık bu hiç riske atilirmi? Önce siz önemlisiniz siz sağlıklı olunki bebislerinizde olsun inş Rabbim yar ve yardımcımız olsun
Sağlığını tehlikeye mi atacaksın yaa ? söyle tabi osman Hocaya, doktorun herşeyi bilmeli, sakın derim saklama kalp krizi geçirdğini, önce sağlık sonra bebeişler inşallah canımcnm benim sorunum yumurta rezv azlığı iğnelerle anca 3 - 4 tane yumurta oluyor....bizim ailede kap hastalığı zaten var... bu hormonlarda tetikledi biraz ..... en son ki tüp bebek sonucumu öğrendiğim yani 12 . gün kalp krizi geçirdim ...... osman hocama dahi söylemedim ...iki tane emriyom var dondurulmuş ..... kalp ten dolayı sürekli tek emriyo transfer etti bana ama bu dondurulmuş iki emriyo için ikisinide transfer edeceğim demişti .... şimdi kalp krizini söylemeye korkuyorum .... ya tedavimi bırakırsa diye yada emriyoları transfer etmemeye karar verirse diye .... şimdilik kalple ilgili ilaçlar kullanıyorum .... onlar bittikten sonra sonbahar sonu gibi osman hocaya gitmeyi düşünüyorum ... ama ne demem gerekiyor bilmiyorum .....
Siz yinede söyleyin Osman hocam gerekeni yapacaktır bakın benimde yumurta rezervim az hatta FSH 16 amh 0.37 yanı menapoza giriyor muşum vaktim un az olduğunu söyledi hocam hemen başlayalım dedi tedaviye şimdi bu hipertansiyon çıktı bu akşam aricam belkide olmaz dicek çünkü kardiyolog doktorum önce tansiyonunu düzeltmeliyiz diyor napalim ALLAH tan gelene amenna dicezosman hocam bendeki kalp problemimi biliyor o yüzden transferlerde hep 1 emriyo transfer etti.... sadece kalp krizini söylemeye çekiniyorum .... tedavimi bırakırsa diye .....
İnş hayırlı haberler alırsınız. acaba ben transfer aşamasına kadar gelebilecek miyimslm arkadaşlar transferimin 6.gunu benim gibi gün sayanlar varmı test için
Benim bilfigin adet kanamasi gibi devam ediyor.ama dun yaptirdigim testte yine degerlerin katlanmis yani gebelik uygun sekilde devam ediyor ama bu ne kanamasi.agrim sizim falan da yok dıs gebelik degildir insallah allah yardimcimiz olsun arkadasim.Ben bursadayim.Bende aynı durumdayım lekelenmrm hala devam ediyor deli gibiyim test günüm çarşamba benimde daha ne olduğu da belli değil yerleşme kanaması oluyormuş diye biliyorum okadar..sen nerelisin ben Çanakkale
l Slm cnm bende canakkakedeym cuma gitcem osman hocaya ilk denemen mi kaca mal oldu birde osman hoca ters biri miBende aynı durumdayım lekelenmrm hala devam ediyor deli gibiyim test günüm çarşamba benimde daha ne olduğu da belli değil yerleşme kanaması oluyormuş diye biliyorum okadar..sen nerelisin ben Çanakkale
Hadi hayırlısı inşaAllah hayırlı haber alırsınız bende bu ay başlıyorum kismetse tedaviye bisi sorcam osman hocam 6 bin demişti ek olarak ta ücret çıkabiliyor mu acaba?? 6 binin haricinde yanıBugün transferi olduk 19 agustos test tarihi hadi bakalım hayırlısı :)
ben bu ay dondurulmuş yaptırdım canım o yüzden sadece 2000 tl ödedik :SHadi hayırlısı inşaAllah hayırlı haber alırsınız bende bu ay başlıyorum kismetse tedaviye bisi sorcam osman hocam 6 bin demişti ek olarak ta ücret çıkabiliyor mu acaba?? 6 binin haricinde yanı
Cvp için teşekkürler canım Rabbim hayırlı evlat versin inşaAllah tutar dua edicem size benim 3 u denemem olacak osman hoca da ilk ama malum maliyetli bi tedavi benim dondurma imkânın olurmu bilmem yumurta rezervim az ondan sordum ALLAH hepimizin yardımcısı olsunben bu ay dondurulmuş yaptırdım canım o yüzden sadece 2000 tl ödedik :S
ama daha önce de bizden 3000 tl yumurta toplama günü aldı 2000 tl transfer günü aldı ilaçlar ile birlikte 6000 yapmıştı sanırım.
Hadi hayırlısı inşaAllah hayırlı haber alırsınız bende bu ay başlıyorum kismetse tedaviye bisi sorcam osman hocam 6 bin demişti ek olarak ta ücret çıkabiliyor mu acaba?? 6 binin haricinde yanı
arkadaşlar merhaba.öncelikle bu yolda hepimizin Allah yardimcisi olsun,daha fazla bekletmeden bebeklerimizi kucagimiza almayi nasip etsin.
Bende Osman Hocada aşilama tedavisine başladim ama hiç umudum yok nedense.
merhaba cnm neden umudun yok daha önce denemen oldumu...
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?