Tüp Bebek Merkezleri Bursa A.R.T merkezinde Osman Devlioğluna giden ve çocuk sahip olan var mı ?

Hayırlı olsun insallag guzel sonuclariniz olsun bende istiyorum osman develiogluna gitmeyi ama cok olumsuz konusuyirlar hakkında birde islemleriniz toplam ne kadar tuttu acaba
Ben memnunun açıkçası Osman Bey'den. Yapabileceği her yolu deniyor ve gayet güzel bilgilendiriyor. Başlarda sert geliyor fakat sonra tarzına alıştık biz. Gayet eğlenceli bi doktor :) Benim tahliller hariç 6500 tl idi tedavim. Yani bu fiyata opu, transfer ve ilaçlar dahildi.

Anladim cok tesekkur ededik bilgilendirdiginiz icin inanin cevreden oyle cok korkuttular ki sizden boyle olumlu cümleler duymak guzel oldu ben 2 yildir bebek istiyorum ve suanda igneli tedavideyim ve artik psikilojim kaldirmiyor husranlari bizde gidicez artik galiba osman beye...insallah tatli tatli bebisleriniz olur teşekkürler☺

Merhabalar öykümüz çok benziyor benimde 2 tup murat bey 1 tup Osman beye denedim bütün denemelerimde kalitesiz yumurta oluştu erken yumurta yetmezligi var 29 yaşındayim .ve 3.denemem sonucunda osman bey bana da boşuna uğraşma donasyon veya evlatlık edin dedi.çok ağır geldi.psikolojim berbat.suan ne yapacağımı bile bilmiyorum .Siz ne yaptınız acaba ...

Osman hoca zaten insanın psikolojisini bozmaya birebir hiç takilma canım sen bende çok üzüldüm ama sonra aman dedim boşver yoktan var eden rabbim değilmi?? Ona güven ben hala siradayim uludağ ünivertesinde bekliyorum şuan tatildeyim dönünce bursaya aricam bakalım daha nekadar beklicem nasip kısmet canım artık hayırlısı

Evet inşallah Rabbim bizede o duyguyu tattırir . Acıbadem sahin beyi çok söylüyorlar ona gitmeyi düşünüyorum ben.sizin de erken yumurta yetmezligi mi sorun.

Transferim sonuçlandı. 12.gün kan testi degerli 1.117.elhamdülillah oğluma kardeş geliyor.allah nasip ederse tabi.darısı tüm isteyenlere inş.

Transferim sonuçlandı. 12.gün kan testi degerli 1.117.elhamdülillah oğluma kardeş geliyor.allah nasip ederse tabi.darısı tüm isteyenlere inş.
Canım çok sevindim , hayırlı olsun. Sağlıkla kucağına alırsın inşallah
Benim merak ettiğim, pozitif sonucu aldıktan sonra Osman hocayı aradınız mı tekrar, yani gebelikte kontrolleri o mu gerçekleştiriyor?

Bir de bi sorum olacak herkese, ben Hasanağa tarafında oturuyorum Göçmen konutları civarı. Gebelik testi yaptırabileceğim hiç bi yer bilmiyorum. Sadece sağlık ocağı var yakınımda o da bir gün sonra veriyor sonuçları, bir gün beklemek istemiyorum. Bursa'yı iyi bilenlerden fikir alabilir miyim, kolay gidebileceğim klinik vs var mı burdan test için. Her yere uzaktayım sanırım

Canım benim teşekkür ederim.ben kan testini devlet hastanesi acilde yaptırdım.osman hocayı aradım. 1 hafta sonra kese görmeye git dedi.yani bulundugum yerde herhangi bir hastanede.sonra benı ararsın dedi.ben ilk gebeliğimde de hamilelik boyunca farklı bir doktora gittim.her zaman Osman hocayı telefonla aradım.hoca hiç sıkıntı yapmıyor.sorularını bıkmadan telefonla cevaplandırıyor.

Canım ben bursa merkezde değilim.ilçesindeyim.sana tavsiyem devletin acilinden yaptır.

Allah sağ salim kucağıniza alıp uzun ve sağlıklı bir ömür nasip eylesin size.sorununuz neydi sizin bizede bi umut ışığı olsun☺
Cok sagol canım.eş iş mde sperm azlığı vardı.ilk deneme negatif.sonra hiateroskopi.ardından ıkı tane embryo transferi yapıldı.bir tanesi tuttu. Oglum 2.5 yaşına geldi.3 tane dondurulmuş embryo vardı.biri çözündükten sonra iyi değil dendi.2 tane embryo transferi yapıldı.şükür hamileyim

Canım yanıtların için çok sağol, devlet acilde sonucunu aynı gün verdiler mi acaba?

Merhaba, Osman Hocada ikinci transferim yapıldı bugün beta hcg sonucumu aldım 1029 çıktı. Buraya kadar her şey iyi, ama Osman Hoca çok sinirli gerçekten strese sokmaya başladı beni. Aradım kendisini sonucumu aldım diye, ilaçlarına ve iğnene devam et haftaya gel dedi. İğnem de iki gün önce bitmişti ve ben de sadece "dün kullanamadım ama sorun olur mu" dedim. Demez olaydım, anladık onu da, ne uzatıyorsun da, canımı sıktı anlayacağınız bayağı. Daha önce kendisinde tedavi olanlar nasıl sinirlenmedi anlamıyorum. Tamam işinde müthiş bi doktor, her ayrıntıyı inceliyor ama seni de gerim gerim geriyor.

Canım benim öncelikle gözünüz aydın.ben de aradım değerin iyiymiş.ilaçlara iğneyi devam et.1 hafta sonra oldugun yerde bır doktora git kese var mı,beni ararsın.buraya gelmene gerek yok dedı.tamam dedım kapattık

Takılma canım ya ben de resmen ararken korkuyorum.içimden okuyup arıyorum.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…