- 15 Ağustos 2016
- 623
- 598
- 23
- 36
- Konu Sahibi umutdoluyuz
-
- #2.781
Sana da günaydın canım, geç olsa daHerkese günaydınn.mutlu, huzurlu ve bebişli günler diliyorum
Osman hocaya kese görmeye gittin mi canımSana da günaydın canım, geç olsa da
Canım Osman hoca baştan gel demişti sonra lekelenmem olunca aradığımda ilginç bi şekilde ben öyle demedim, kendi doktorun normalde kimse ona git vs dedi. Ben de lekelenmem olduğu için üniversite acile gittim keseyi orda gördük. İki tane göründü kese. Kalp atışı için de daha erken biliyorum ama yarına pembe maviye aldım randevu, çok feci bulantılarım var bi çözüm önerir belki en azından diye.Osman hocaya kese görmeye gittin mi canım
Osman Hoca bu normalCanım Osman hoca baştan gel demişti sonra lekelenmem olunca aradığımda ilginç bi şekilde ben öyle demedim, kendi doktorun normalde kimse ona git vs dedi. Ben de lekelenmem olduğu için üniversite acile gittim keseyi orda gördük. İki tane göründü kese. Kalp atışı için de daha erken biliyorum ama yarına pembe maviye aldım randevu, çok feci bulantılarım var bi çözüm önerir belki en azından diye.
Çok sevindim hayırlı olsun canım :) İşte doktorları bilmediğim için öylesine aldım valla bi randevu bakalım. Senin de mi ikiz ya :)) Bu arada sen Osman hocaya haber veriyor musun durumu keseyi gördük vs şeklindeOsman Hoca bu normalbiz de keselerimizi gördük.11 gün sonra inşallah kalp atışı duymaya gideceğiz.bence kendine iyi bir doktor belirle.osman hocaya telefonla doktorun dediklerini aktarabilirsiniz.
Evet canım iki kese gördük. Bir tanesi biraz küçük dedi.bakalım hayırlısı.ben Osman hocayı arıyorum sürekli hocam doktor boyle dedı şu ilacı verdi.siz ne dersiniz diye. Allahtan kızmadan sorularımı cevaplıyor.Çok sevindim hayırlı olsun canım :) İşte doktorları bilmediğim için öylesine aldım valla bi randevu bakalım. Senin de mi ikiz ya :)) Bu arada sen Osman hocaya haber veriyor musun durumu keseyi gördük vs şeklinde
Canım nerelerdesin kanaman geçti mi. Benim de kanamam başladı. Keseler duruyor ama korkuyorum yine deÇok sevindim hayırlı olsun canım :) İşte doktorları bilmediğim için öylesine aldım valla bi randevu bakalım. Senin de mi ikiz ya :)) Bu arada sen Osman hocaya haber veriyor musun durumu keseyi gördük vs şeklinde
Ewet canim sorunum erken yumurta yetmezliği smh 0.42 dusuk işte gecen sene bu zamanlar gittim Osman beye sinirli tavrı zaten beni çok rahatsız etmişti ama işinde uzman diye katladim kendisine ama 5.gunde patlattı Bombayı asla anne olamazsın dedi ki benim yumurtam var yani neden donasyon yaptırayım hem dinen etik değil psikolojimi bozdu dediğim gibi şuan ünivde yim sıra bekliyorum nasip artık ama osman hocaya bidaha asla ve asla gitmem şahin zeteroglu nuda önerdiler bana ama sana bi önerim var MURAT ASLAN diye bi doktor var bence ona git çok iyi bi doktor inan bi dene bence nasip olur kısmet olur olur inşaAllahEvet inşallah Rabbim bizede o duyguyu tattırir . Acıbadem sahin beyi çok söylüyorlar ona gitmeyi düşünüyorum ben.sizin de erken yumurta yetmezligi mi sorun.
Ewet canim sorunum erken yumurta yetmezliği smh 0.42 dusuk işte gecen sene bu zamanlar gittim Osman beye sinirli tavrı zaten beni çok rahatsız etmişti ama işinde uzman diye katladim kendisine ama 5.gunde patlattı Bombayı asla anne olamazsın dedi ki benim yumurtam var yani neden donasyon yaptırayım hem dinen etik değil psikolojimi bozdu dediğim gibi şuan ünivde yim sıra bekliyorum nasip artık ama osman hocaya bidaha asla ve asla gitmem şahin zeteroglu nuda önerdiler bana ama sana bi önerim var MURAT ASLAN diye bi doktor var bence ona git çok iyi bi doktor inan bi dene bence nasip olur kısmet olur olur inşaAllah
Merhaba arkadaşım da art te gitmeyi düşünüyor. Fiyatlar nasıl acaba?Anladım tatlım, inşallah duyarız senin için de dua ediyorum :) Ben de pembe maviye gidicem mecbur başka bulamadım doktor hastane filan yeni taşındım sayılır bursaya çünkü. İyi diyorlar ama bakıcaz... Güzel haberlerini bekliyorum senin de
Canım tam olarak emin olmamakla birlikte Aret beyin muayenesi bu darbe muhabbetine geçici bi süre ile kapatılmış diye duydum bak eger durumun musaitse bi murat aslan a git derim biraz pahalı ama işinde uzman ben gitmek istiyorum ama 1 aşılama 3 tüp bebek beni maddi olarak sıkıntı ya soktu o yüzden devletten yararlaniyorum ama senin durumun varsa bi görün derim gerçekten çok iyi bir doktorAynen canım nasip bende kendimi dinlenmeye aldım istanbul da aret kamar diye bir doktor duydum bi dahaki denememde nasipse ona gideceğim.İnşallah Allah bebek isteyen herkesin dualarıni kabul eder çok zor bi süreç.
Evet aret bey bayramdan sonra yeni merkezinde hizmet verecek dediler.benim 1 veya 2 yumurtam gelişiyor acaba murat beyin farklı teknikleri var mi . Çünkü art osman bey bile 1 tedaviden sonra ugrasmak istemedi oyüzden ben aret beyin ismini duydum. Onu düşündüm. Murat beyle de bi görüşeyim o zaman Sağol canım ilgin için.Canım tam olarak emin olmamakla birlikte Aret beyin muayenesi bu darbe muhabbetine geçici bi süre ile kapatılmış diye duydum bak eger durumun musaitse bi murat aslan a git derim biraz pahalı ama işinde uzman ben gitmek istiyorum ama 1 aşılama 3 tüp bebek beni maddi olarak sıkıntı ya soktu o yüzden devletten yararlaniyorum ama senin durumun varsa bi görün derim gerçekten çok iyi bir doktor
Osman bey 5000 tl + ilaçlar(1.000-2500tl ) geçen ay tedavi oldum cnm .opudan sonra 2500 alıyor eğer transfer olursa 2500 daha alıyor 5000 tl oluyor.yani Toplamda ilaçlarla birlikte 7000 tl civari tutar. birde tahliller istiyor özelden yaparsan 250 tl civarı tutar tahliller.Merhaba arkadaşım da art te gitmeyi düşünüyor. Fiyatlar nasıl acaba?
Benimde 2 yada 3 yumurtam gelişiyor ewet maalesef Osman hoca bizim gibi hastalarla ilgilenmiyor bana 2 tedavi şansı bile vermedi murat aslana bi arkadaşım gitti onunda 5 yıldır olmuyordu şuan 3 aylık hamile o bana git diye çok ısrar ediyor ama onda tüp bebek yaptiramam univdeki Sıram geldi artık bi gorus bakalım banada bilgi verirsen sevinirimEvet aret bey bayramdan sonra yeni merkezinde hizmet verecek dediler.benim 1 veya 2 yumurtam gelişiyor acaba murat beyin farklı teknikleri var mi . Çünkü art osman bey bile 1 tedaviden sonra ugrasmak istemedi oyüzden ben aret beyin ismini duydum. Onu düşündüm. Murat beyle de bi görüşeyim o zaman Sağol canım ilgin için.
Tabi canım yazarım bayramdan sonraki ay düşünüyorum .arkadaşının problemi neydi acabaBenimde 2 yada 3 yumurtam gelişiyor ewet maalesef Osman hoca bizim gibi hastalarla ilgilenmiyor bana 2 tedavi şansı bile vermedi murat aslana bi arkadaşım gitti onunda 5 yıldır olmuyordu şuan 3 aylık hamile o bana git diye çok ısrar ediyor ama onda tüp bebek yaptiramam univdeki Sıram geldi artık bi gorus bakalım banada bilgi verirsen sevinirim
Sebepsiz infertilite 5 yıldır uğraştı ama olmadı gitmediği doktor kalmadı sonunda murat beye gitti histeroskopi yapıldı ve ardindan gebe kaldı yalnız şunu bil murat bey opu transfer gibi işlemlerini art de gerçekleştiriyor tabi osman hocayla ilgisi yok sadece merkezi kullanıyor canımTabi canım yazarım bayramdan sonraki ay düşünüyorum .arkadaşının problemi neydi acaba
Bende Osman Hocanin hastasiyim 2,5 yildir sebepsiz infertiliteyle ugrasiyorum.2 negatif asilamam,1 negatif tup bebegim var hepsini Osman Hocada yaptirdim.simdi banada hiteroskopi dedi Osman hoca sonrada dondurulmus transferi.bahsettigin arkadasinin hiteroskopide bi sorunu cikmismi acaba onu sorucaktim?hepimizin derdi farkli bazen bi sebep bulunsun diye gecirmiyo degilim icimden sebep olmayinca neyi tedavi ettirdigini bile bilmiyosunSebepsiz infertilite 5 yıldır uğraştı ama olmadı gitmediği doktor kalmadı sonunda murat beye gitti histeroskopi yapıldı ve ardindan gebe kaldı yalnız şunu bil murat bey opu transfer gibi işlemlerini art de gerçekleştiriyor tabi osman hocayla ilgisi yok sadece merkezi kullanıyor canım
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?