Tüp Bebek Merkezleri Bursa A.R.T merkezinde Osman Devlioğluna giden ve çocuk sahip olan var mı ?

Bu topik baya hareketlenmiş kızlar bi ara çok sessizde Bende Osman Hocanin hastasiyim 2 negatif asilama ve 1 negatif tüp bebegim var hocada.bizimkiside sebepsiz yada sebebi bulunamayan infertiliteAdetimi bekliyorum bu ay hiteroskopi sonraki ayda dondurulmus transferi dedi hoca.hoca gerek yok dedi ama ben genetik ve pihtilasma testi yaptirdim onlarinda sonucunu bekliyorum.yapilmasi gereken her sey yapilsin istiyorum.Rabb hepimizin yardimcisi olsun bu yolda

Arkadaşlar bir şey sorcam, daha önce 2 kez acıbadem de tüp bebek tedavisi gördüm ikiside pozitifti, ama ikiside düştü, Osman Develioğlu'nu tavsiye ettiler, yani aslında Şahin hoca işinde başarılı ama gebeliğin devamı gelmiyor, sizce Osman hocayamı gideyim, Şahin hocayla mı devam edeyim? Dondurulmuş embriyolarım var acıbadem de.

Ewet canım rahimde yapısıklık polipler varmış h onları temizlemıs sonrasında kendiliğinden gebe kaldı valla osman hoca zor hastalarla ugrasmıyor beni 2 kez cagırmadı bile olmaz senin çocuğun dedi başka bısı demedi murat beyle bı görüş un derim

Osman Hoca cok iyi bi doktor ama hasta psikolojisinden çok anlamıyor.Ben bi sorun yaşamadım severimde hocayı.İnslh bahsettiğin arkadaşinin gibi benimde hiteroskopide bulunur sonuç.sende ümidini kaybetme canım öyle hikayeler duyuyoruzki Allaha göre imkansiz diye bişey yok.Rabbim hepimizin yardimcisi olsun,emeklerimiz boşa çikarmasin

Canim Osman Hocada da çok hamile kalan var ben bunun üzerine onu tercih ettim.Benim negatif oldu tedavilerim ama sebepsiz infertilite bizim.Sana tavsiyem eger yaptirmadiysan bütün tetslerini yaptir.genetik,pihtilasma,bagisiklik,hiteroskopi ondan sonra tekrar tedaviye basla.

Amin canım bende zaten iyi bi doktor olduğu için tercih etmiştim kendisini ama çok kırdı beni ne demek asla anne olamayacaksın sen nerden biliyorsun inan hâlâ sözleri kulagımda 4. Kez denemeye bile takat bırakmadı bende Allahtan toparladım şimdi tekrar deniyorum dediğin gibi Rabbim emeklerimizi boşa cıkarmasın inşaallah histeroskopi sonrası sende kendiliğinden gebe kalırsın bak bugün arefe bol bol dua edelim :)

Dedim ya Osman Hoca hasta psikolojisinden anlamıyo ben alıştım artık arada benide terslediği oluyo ama alıştım severim Osman Hocayı.Nerde yaptiriyosun canim simdi?Evet bu gece bin tane ihlas okuyun ben adetliyim okuyamiyorum.bikac gun sonra yapilcak hiteroskopide.Allah hepimize nasip etsin evlat kokusunu

Cok teşekkür ederim canım, aynen Osman hoca mantikli geliyor banada, ama bu sefer butun tetkikleri yaptirdiktan sonra baslamak en dogrusu dedigin gibi, bu arada diğer postlardan hatırladım seni, dualarda paylasmistin, o duaları okumuştum o süreçte, Allah razı olsun, Rabbim seninde kalbine göre versin, hepimizin yüzünü güldürsün inşallah.

Yok canım karıştırdın sen ben o değilimEvet kesinlikle yaptır bütün testlerini.ben kan pihtilaşmasi ve genetik testi yaptirdim sonuc bekliyorum,bikaç gün içindede hiteroskopi yapilcak bi tek bağışıklık testi kalıyo onuda yaptiricam ve ondan sonra 2.tüp bebege geçicem kısmetse.bize sebepsiz dendiği için sebep ariyoruz malesefSizde sorun neydi canım?
Bide acıbademde 2 kere tüp bebek yaptırıp düşük yapan arkadaşım var dr gerek yok dediysede o pihtilaşma testi yaptirdi ve pihtilaşmadan dolayi düşük oluyomuş.3.tüp bebekte ikizlerine hamile şu pihtilaşma için igne kullaniyo maşallah iyi gidiyo.

Evet canım karıştırmışım pardon bu arada arkadaşına da geçmiş olsun Rabbim onada sanada banada isteyen herkesede hayırlısıyla evlat sahibi olmamızı nasip etsin. Genetik yaptırmıştık, sonucumu bekliyorum, biraz daha zaman geçsin o sonuçla gitmeyi düşünüyorum Osman hocaya, benim problemim polikistik over, eşimde problem yok çok şükür, aslında hamile kalabiliyorum ama 2 seferdir düşüyor işte kısmet.

Canım ben uludağ üniversitesinde yaptırıyorum çok sıra var 1 buçuk senede geldi sıra histeroskopi nasıl geçti bu arada??

Canım ben uludağ üniversitesinde yaptırıyorum çok sıra var 1 buçuk senede geldi sıra histeroskopi nasıl geçti bu arada??
Hiteroskopidede sorun çıkmadi sebepsiziz yani hala.rahime çizik atmiş hoca tutunmaya faydasi oluyomus adetten sonra dondurulmus transferi olucak canim bakalim hakkimizda hayirlisi olsun inslj

Bende genetik ve pihtilasma yaptirdim bikac gune alicam sonucu bakalim bizim nasil cikicak sonuç.canim bizdede hic bi sorun yok hersey olmasi gerekenden çok iyi ama olmuyo.sebepler farkli olsada derdimiz ayni sonucta.inslh Allah hepimizi nasip etsin en yakin zamanda

Hiteroskopidede sorun çıkmadi sebepsiziz yani hala.rahime çizik atmiş hoca tutunmaya faydasi oluyomus adetten sonra dondurulmus transferi olucak canim bakalim hakkimizda hayirlisi olsun inslj
Öncelikle geçmiş olsun canım benim. İnşallah hayırlısıyla bebişin olur.benim de rahme çizik atıldıktan sonra hamile kalabildim.inş senin de öyle olur.güzel haberlerini alırız.

Öncelikle geçmiş olsun canım benim. İnşallah hayırlısıyla bebişin olur.benim de rahme çizik atıldıktan sonra hamile kalabildim.inş senin de öyle olur.güzel haberlerini alırız.
İnsallah canim insallah.peki hiteroskopide bi sorun cikti mi senin?bide sorun neydi canim sizde neden hamilr kalamiyodun?

Arkadaşlar merhaba ben de aranıza yeni katıldım. Osman hocaya gidiyorum bende. mayıs ayında bir tüp bebek denememiz oldu kendisiyle 30 tane taze embriyo toplandı 13 tanesi döllendi bir tanesi transfer edildi ve 2 tanesi de donduruldu, dondurulanlar 1.kalitede denildi. ancak sonucumuz malesef negatif daha sonra görüştüğümüzde sen bir kaç ay dinlen vücudun toparlansın elimizde iki tane birinci kalitede embriyo var dedi. ağustos ayında histeroskopi yapıldı rahimde herhangi bir sorun çıkmadı çizik atmış üç yerden ve 11 gün önce de dondurulmuş transferim yapıldı 2 tane ve yarın test günüm umarım hayırlı haberler alırım. ikiz gebelik olabilir sen de dedi bana , olsun da ikizmiş tekmiş önemli değil sağlıklı olsun tutunsun bebişim .Osman hoca işinde çok iyi bence gereksiz yere detay vermiyor ne yapılması gerekiyorsa yapıyor bu güne kadar da aramızda herhangibir sorun olmadı hatta bazen esprili bile yaklaştığı oldu.İnşallah pozitifi görürüm.Allah isteyen herkese nasip etsin.

Canım benim öncelikle hayırlı olsun. Sonucun nedır acaba yazmamışsın.inşallah hayırlı haberlerini bekliyoruz

Canım hayirli olsun öncelikle sonucundur nedir bziide haberdar et.bende 2.tup bebek tedavisi icin bu gün muayenedeydim hocada estrofeme basladik bu defa guzel sonuclanir inslh

Canım benim öncelikle hayırlı olsun. Sonucun nedır acaba yazmamışsın.inşallah hayırlı haberlerini bekliyoruz
teşekkürler canım ama sonuç yine olumsuz yine olmadı ve hala adet olmadım.Bir daha osman hocaya gitmeyi düşünmüyorum açıkçası.teşekkürler kızlar Allah isteyenlere nasip etsin.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…