Tüp Bebek Merkezleri Bursa A.R.T merkezinde Osman Devlioğluna giden ve çocuk sahip olan var mı ?

Merhaba arkadaslar. 2,5 yildir sebepsiz infertilite tanısıyla cocugumuz olmuyordu, Bir kez rahim filmi ve histeroskopi gecirdim temiz cikti. 3 asilama oldum tutmadi hicbiri. Gecen hafta ART de Osman hoca ile gorustum ilk muayenede cikolata kistimin oldugunu tespit etti. Bir dahaki adette tup bebek tedavisi icin cagirdi, Osman hocada transfer yaptiran var mi

Bende ona gittim fakat kilom dan dolayı önce kilo vermemi söyledi çok takıntılı biri kilo bakımından hayırlısı olsun inşallah bir kere de tutar yaz buraya da olur mu bende kilo verirsem ekimde gidicem

Bende ona gittim fakat kilom dan dolayı önce kilo vermemi söyledi çok takıntılı biri kilo bakımından hayırlısı olsun inşallah bir kere de tutar yaz buraya da olur mu bende kilo verirsem ekimde gidicem
Insllh tutar benim hayirlisiyla. Insllh sende bir an once tedaviye baslarsin canim. Yazarim buraya nasip olursa,

zameboz merhaba ; tedavinde hangi süreçtesin acaba ? osman hocada devam ediyorsun dimi ? bir de Osman Hoca nın tüp bebek fiyato 7000 tl artı ilaçlar dimi ?
Allah senin de isteyen herkesin de gönlüne göre versin inşallah..

Merhabalar aminn canimm., Gecen ay adetimde tedaviye baslamistik cok yumurtam gelisti ve bu surecte karnim-vucudum su toplamaya basladi. Osman hocada yumurtalari topladiktan sonra transfer yapmadi ohss olna ihtimalimden dolayi. Iyikide yapmamis cunku devaminda cok agrim oldu ve karnim 5 aylik hamile gibi sisti. Simdi tekrardan adet oldum yarin kontrolune gore ilaca baslicam ve uygun gun tespit edildiginde transferim olucak nasipse. Ignelerle birlikte 7000 lira. Ignelere hic ucret odemedik. Onun haricinde osmanhocanin orada yapilan tahlillere ve agizdan alinan diger ilaclari kendi cebimizden extra olarak odedik. Biraz uzun oldu kusura bakma :) siz yeni mi basliyorsunuz tedaviye

estağfirullah neden uzun olsun hatta böyle açıklayıcı yazmana çok sevindim çok teşekkür ederim.
biz de nasip olursa kasım adetimle beraber başlayacağız tedaviye..çoğu arkadaşım Osman hoca sayesinde anne oldu,bu sebeple onu düşünüyorum ama acıbadem şahin bey için de iyi şeyler duydum kafam karıştı.
iğnelerle 7000 tl olması çok iyiymiş çünkü ben hep iğneler ekstra ücret sanıyordum.
çok özel olmazsa ekstra tahlil ve ilaçlara ne kadar ödediniz acaba ? şuan bütçemizi hazırlıyoruz da ona göre herşeye hazırlıklı olmak istiyoruz.
bir de sizin sorununuz neydi acaba ?

Canim bizim 2,5 yil balikesirde 3 doktora gorunduk hic birsey bulamamislardi. Sebepsiz infertil dediler 3 kere asilama oldum tutmadi. Sonra ilk defa 3 ay once bursada osman hoca cikolata kisti var bu engel dedi. Baska bir neden bulunamadi. Esimin tahlilleri hep iyi benim kistim varmis meger. Kist kucuk oldugu icin yumurtaliklara zarar verebilir diye alinamiyormus. Tahlillere 40 ar lira aliyor. Fakat senin durumuna gore tahlil istiyor yani 2 ya da 3 tahlil kisinin vucuduna gore. Ilaclarda oyle bana tiroit ilaci yazmisti o ucuzdu 11 lira gibi biseydi. Ama sonra ohhs icin yazdigi ilac 50 liraydi. Yani sendeki tahlil durumunun sonuclarina gore ilac yaziyor. Tabi istersen o ilaci gidip saglikocaginda dra tekrardan receteli yazdirirsan daha uygun ama biz mesela cumartesi gittik doktora o ilaci gece hemen kullan dedi bizde hemen aldik. Ailehekimini pazartesiye kadar beklemedik yani mecburen.

Canim bizim 2,5 yil balikesirde 3 doktora gorunduk hic birsey bulamamislardi. Sebepsiz infertil dediler 3 kere asilama oldum tutmadi. Sonra ilk defa 3 ay once bursada osman hoca cikolata kisti var bu engel dedi. Baska bir neden bulunamadi. Esimin tahlilleri hep iyi benim kistim varmis meger. Kist kucuk oldugu icin yumurtaliklara zarar verebilir diye alinamiyormus. Tahlillere 40 ar lira aliyor. Fakat senin durumuna gore tahlil istiyor yani 2 ya da 3 tahlil kisinin vucuduna gore. Ilaclarda oyle bana tiroit ilaci yazmisti o ucuzdu 11 lira gibi biseydi. Ama sonra ohhs icin yazdigi ilac 50 liraydi. Yani sendeki tahlil durumunun sonuclarina gore ilac yaziyor. Tabi istersen o ilaci gidip saglikocaginda dra tekrardan receteli yazdirirsan daha uygun ama biz mesela cumartesi gittik doktora o ilaci gece hemenkullan dedi bizde hemen aldik. Ailehekiminipazartesiye kadar beklemedik yani mecburen.

Can'ım verdiğin bilgiler icin cok teşekkür ederim ,ınsallah tedavilerimizden olumlu sonuç alırız.
Bizim de ilk Zaman'dan beri olmadı bebeğimiz ilk 2,5 yıl önce test yaptırdı eşim sayı aynı hareket ve morfolojı daha kotuydu.2,5 yılda sayı hıc artmadı digerleri az da olsa düzeldi .yasimiz da gidiyor artık bu sebeple eşim icin tedaviydi ilaçtı tekrar uğraşmak istemiyoruz.ilk gittiğim Dr aşılama deneyebiliriz Dedi ama Osman hoca canlı sperm sayısının en az 5 milyon olması gerekiyor aşılama icin Dedi.bu yüzden hem maddi hem de manevi yonden aşılama ıstemedım sonuçta insan bir umut bağlıyor ve sonuç çoğunlukla bu değerlerle hüsran .
Bir de tüp bebek icin başladığınızda hemen bütün ücret alınıyor dimi ?

Rica ederim yardimci olabildiysem ne mutlu.Canim yasim 29 benim uc kere asilama oldum simdiki aklim olsaydi hic vakit kaybetmeden tup yaptirirdim ama nasip boyleymis. Ilk gorusmede ucret almiyor canim. Tup bebege karar verdiginde igneler icin 2000.yumurta toplanirken 2500,transferde 2500 seklinde aliyor yani taksitli 7000 toplamda. Benim transfer olmadigi icin son 2500 u almadi daha transfer oldugunda alacakmis. Erkekler icin kürler var tedavi surecinde spermleri artirmak icin onlardan uyguladin mi hic

Aynen ben de 29 yasındayım eşim 37 ,denedim Can'ım burdan duydugum gördüğüm herşeyi uyguladım desem yeridir hatta aktara karışım filan yaptırdık aylarca onu kullandı ,ama yok nafile sayı yükselmedi.3 ayrı Prof a gittik varikosel de yok bakalım artık tüp bebeğe umut bağladık .Rabbim nasip eder ınsallah

Aynen canim ben esime degilde kendime dunya kadar sey yedim ictim ama nafile. Bu kadar senede bir kere bile olsun hamile kalamadim. Son care tupu deniyoruz bakalim. Rabbim bu yolda isteyip cabalayan kimsenin kucagini bos birakmasin insllh. Senin de insllh nasip olur bizlerinde

Proflara bile guvenmiyorum artik universite hastanesinde rahim filmi histeroskopi cekildim. prof, docent anlamaz mi ya kist oldugunu. Surekli stres yapmayin sizin sebepsiz deyip durdular. Sonuc ortada bosuna yillarim gecti gitti

Proflara bile guvenmiyorum artik universite hastanesinde rahim filmi histeroskopi cekildim. prof, docent anlamaz mi ya kist oldugunu. Surekli stres yapmayin sizin sebepsiz deyip durdular. Sonuc ortada bosuna yillarim gecti gitti
Aynen canım al benden de o kadar,kime neye güveneceğimiz belli değil artık, tek sığınağımız Rabbimiz..İnşallah ol desin de biz de yarularımıza kavuşalım..

bende balıkesirde oturuyorum.tüp bebek tuttuktan kalp duyulduktan sonra takip için balıkesirde doktor bulmanız lazım.ilk deneme doğal tüp bebek yöntemi gibi oluyor.benim o tutmadı.ayrıca 2 embriyo olması her türlü avantaj.ben o merkezde dondurulmuş embriyo ile hamile kaldım.estrofem ve progestan fitil yetebiliyor.başka bünyeleri bilemesem de ilk denemede az çok opu yüzünden insan ohss oluyor.vücut strese giriyor.vücudu dinlendirip dondurulmuş embriyo tedavisi cevap verdi bende

Osman hocada mi tedavi gordunuz dondurulmusla. Benimde bugun dondurulmuslarla tedavim baslicak nasipse. Peki simdi balikesirde hangi dr a devam ediyosunuz. Ben balikesirde baya zaman kaybettim aladdin bey,tulin hanim,univ hastanesinden mine hoca. Hicbiri teshis koyamamisti

Kızlar merhaba sizden ricam gerçekten stresten uzak durmanız ve şu bebek olayından uzak olmanız lütfen düşünmeyin bende buraya yazdım sayfalara bakarsanız görürsünüz Osman hocaya gittiğimde 95 kilo idim bana kilo ver demişti bende kendimi adapte ettim kilo ya 85 kilo ya düştüm ve inanmazsınız ben şuan 2.ayıma girmek üzereyim hamileyim yani düşünün 7yıllık evliyim bir dış gebelik bir kimyasal gebelik ilk iki yılda oldu bu ve beş yıl olmadı kendi kendime kaldım hamile düşünmeyin sadece öpüyorum hepinizi

Seni hatirliyorum canim agustosta gorusmeye gitmistin osman hoca ile. Ne guzel Rabbim sana kendiliginden yavrunu vermis. Cok sukur bun sukur. Senin adina cok sevindim. bizleride duanda unutma,

merhabalar kızlar... sızlere bır sorum olacak yardımcı olursanız cok sevınırım. bursa art merkezınde sgk rapor anlasması var mı. benım raporum cıktı. raporlu fiyatı nedır bilen eden varmı

merhabalar kızlar... sızlere bır sorum olacak yardımcı olursanız cok sevınırım. bursa art merkezınde sgk rapor anlasması var mı. benım raporum cıktı. raporlu fiyatı nedır bilen eden varmı
Hic bilmiyorum fakat istersen muayenehanenin numarasindan arayip sorabilirsin. Allah rast getirsin hepimizinkini

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…