- 8 Aralık 2012
- 356
- 14
- 118
- Konu Sahibi umutdoluyuz
-
- #2.861
Benim de son 1 hafta.benim de doktorum 38 de alırız dedi.bakalıö hayırlısı.çok heyecanlıyımBen de evdeyim hep, midemden yana dertliyim bi türlü düzelmediDoktorum 4 hafta sonra 38'de doğuma almayı planlıyor tabi bebeklerim o kadar dayanabilirse :) Sende sorun yok dimi inşallah?
Herkez öyle diyor cnm olsun çok şükür sağlıkla doğarlar inşallah bende dün transfer oldum üniversite de ikinci denememİlk denemede olmadı malesef.ikincisi dondurulmuş embriyo transferiydi.o tuttu.şimdi bunlar ise kardeş.osman hocadan memnunum. Ama sert mixaçlı biri
İnşallah hayırlısıyla güzel haberlerini alırız can7mHerkez öyle diyor cnm olsun çok şükür sağlıkla doğarlar inşallah bende dün transfer oldum üniversite de ikinci denemem
Inşallah canım uçarım havalara herkse sok olurum yaniİnşallah hayırlısıyla güzel haberlerini alırız can7m
Inşallah canım uçarım havalara herkse sok olurum yani[/QUOT
B bebegim-gel canım merhaba ne durumdasın ?sonucun nedir
Çok şükür hamileyim cnm sen naptn
Selam arkadaşlar birşey soracam devletin verdiği tüp bebek hakkını kullanınca bir maliyeti oluyor mu
Amin cnm benm gbi senin de iknci denemende olur insallahçok sevindim rabbim sağlık versin sağ salim al kucağına benim tutmadı 2.ci hakkıı dısarıda kullanıcam nasip olursa mayıs ayında
inşallahAmin cnm benm gbi senin de iknci denemende olur insallah
Cvp için çok saol bide devlette çabuk sıra geliyormudışarda kullanacaksan evet ama devlette kullanacaksan 400 civarı bir para yatırıyorsun birde ilaç parası raporlu oluyor onlarda ama 800-1000 tl arası tutuyor onlarda
Sözde en az 6 aya indirmisler ama ben 1 yil bekledimCvp için çok saol bide devlette çabuk sıra geliyormu
İlzan sen ne zaman yaptin devletteSözde en az 6 aya indirmisler ama ben 1 yil bekledim
bu şubat ayında yaptım canım 2015 aralık ayında sıraya koydular 2017 şubat ayında çağırdılar adetimin 2.günü tedaviye başladık ama tutmadı benimle aynı gün başka bir arkadaşa yapıldı onun tuttu ama düşükle sonuçlandı sormak istediğini sor canım çekinme varsa bende cevabı veririm :)Bide başarılı mıydı sonuç alabildin mı kusura bakma çok soru sordum
Çok saol Allah razı olsun şimdi ozeldemi yapicanbu şubat ayında yaptım canım 2015 aralık ayında sıraya koydular 2017 şubat ayında çağırdılar adetimin 2.günü tedaviye başladık ama tutmadı benimle aynı gün başka bir arkadaşa yapıldı onun tuttu ama düşükle sonuçlandı sormak istediğini sor canım çekinme varsa bende cevabı veririm :)
Bide aşılama devlette yaptın mı yaptıysan onun maliyeti ne olduÇok saol Allah razı olsun şimdi ozeldemi yapican
Evet özelde yapıcam raporlu olarak 2. Hakkımı kullanicam aşılama yaptırdım devlette 2 tane sadece ilaç parası verdim onlarda raporluBide aşılama devlette yaptın mı yaptıysan onun maliyeti ne oldu
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?