- Konu Sahibi umutdoluyuz
-
Canım ben cok gittim muayeneye çünkü basta yumurta gelişmedi adeti beklemeden klomenin dozunu arttırdık muayen+ aşılama 1300 lira tuttu. Ama bazılarında iğne kullanıliyo cok yumurta oluşturacağı için de bana hap verdi iğne kullanılırsa maliyet artabilir
büşraa bende heyecanlanıyorum benimde az kaldı...:)
adet tarıhın ne zaman canm benmde bı kac gun var adetıme
yarın olmam gerekiyor canım bakalım olunca ara dedi,olursa 2.günüm cumartesi olucak inşallah cagırır da hafta sonu giderim.kaçıncı günü çagırır sence?
yumurtlama gununu hesaplayıp benı ole cagrmıstı 12. gundu ama senı bılemem canm
Ama ben daha hc gidip konuş adım yani ne yapılacak bilmiyorum öncesinde muayene edip olasılık ları konusur diye tahmin ediyorum,aşılama mi tüp bebek mi ibilmiyorum
canm bn bugun adet oldum aradım hocayı yarın gdıyorum senıde ole cagrr naptın adet oldunmu ?
Canım ben cok gittim muayeneye çünkü basta yumurta gelişmedi adeti beklemeden klomenin dozunu arttırdık muayen+ aşılama 1300 lira tuttu. Ama bazılarında iğne kullanıliyo cok yumurta oluşturacağı için de bana hap verdi iğne kullanılırsa maliyet artabilir
Çok üzülmüştüm bebişe bir şey oldu diye.Kendine dikkat et.Hocada mı ilk üç ay kullan sonra bırak dedi.Yat bol bol dinlen.Canım bide günlük içebildiğin kadar su iç.Su pıhtılaşmayı azaltıyor.Benim çok su içtiğim gün kanamam olmazdı.İnşallah hepimizi mutlu günler bekliyordur.
hayırlı cumalar canım gercekten sasılcak durum rabbım sifa versin.bebişe bı zararı yoktur umarım ultrasonla bakıldımı guatra osman hocaya danıstınmı pekıkızlar hepinize hayırlı cumalar.
Kızlar tahliller yapıldı ve zehirli guatr çıktı. Ben anlamadım ne ara oldu gelişti. Tedaviye başlamadan önce tüm tahliller yapılmıştı, her şey normal çıkmıştı. Şimdi sanırım hamileliğie bağlı ya da bu kullandığımız onca ilaca bağlı bir şeyler tetikledi ve artık bir guatrım var hem de zehirli olanından. Allahım ya Rabbim.
dua edin nolur çok çok.
Şuan ilaç vermediler. Sürekli takip edilecekmiş.
kızlar hepinize hayırlı cumalar.
Kızlar tahliller yapıldı ve zehirli guatr çıktı. Ben anlamadım ne ara oldu gelişti. Tedaviye başlamadan önce tüm tahliller yapılmıştı, her şey normal çıkmıştı. Şimdi sanırım hamileliğie bağlı ya da bu kullandığımız onca ilaca bağlı bir şeyler tetikledi ve artık bir guatrım var hem de zehirli olanından. Allahım ya Rabbim.
dua edin nolur çok çok.
betul test tn ne zaman? asılamadan kacgun sonra kanda cıkarmıs acaba?
canm bn bugun adet oldum aradım hocayı yarın gdıyorum senıde ole cagrr naptın adet oldunmu ?[/QUOTE
Canım bende bugün hastalandim ,akşam s
Ariycam hocayı ,senin randevun saat kaçta
dua edin nolur çok çok.
dua edin nolur çok çok.
canm bn bugun adet oldum aradım hocayı yarın gdıyorum senıde ole cagrr naptın adet oldunmu ?[/QUOTE
Canım bende bugün hastalandim ,akşam s
Ariycam hocayı ,senin randevun saat kaçta
canm benm randevum bugun saat 5:30 da ordaym inş sen nezaman gtcn ?
canm benm randevum bugun saat 5:30 da ordaym inş sen nezaman gtcn ?
canım bende 6 da ordayım:) hatta 5 bucuk dedim hoca baska hasta var dedi demekki senmişsin:)
hayırlı cumalar canım gercekten sasılcak durum rabbım sifa versin.bebişe bı zararı yoktur umarım ultrasonla bakıldımı guatra osman hocaya danıstınmı pekı
Canım kendine iyi bak.Herşeyde bir hayır vardır.Moralını bozma bebişe iyi bak.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?