- Konu Sahibi umutdoluyuz
-
Bebeğin için çok üzüldüm.Verende alanda rabbimiz.İnşallah hepimize anneliği tatmak nasip olur. Tüm gebelikler aynı sonlanacak diye bir kural yok.Kendini üzme.Benim 2 değerimde pıhtılaşma var.Birisi senin yazdıgın diğeri içinde A harfi olan.Testlerim şu an yanımda değil.Ama benim kesin kan sulandırıcı kullanmam gerekli.Bağışıklı sistemi sorunlarında erken dönem düşükler yaşanıyormuş.Benimde erken dönem düşüklerim var.Öğrendiğim kadarıyla kanda salgılanan proteinler gebeliği mikrop olarak görüp sonlandırıyormuş.İmmunolojik diye bir terim çok geçiyor.Farklı ilaçlarla tedavi ediliyormuş.Toksoplazma ne?
Ben polikistik overim.Tedaviye başladığımda hormonlarım çok bozuluyor.Zaman geçince hormonlar toparlanıyormuş.Rahimde herhangi bir işlem görmediği için bebek daha kolay tutunuyormuş.Bir de 5. gün embriosu konulunca şansımız daha da yüksek oluyormuş.Senin kalan embriyolar nasıl?
Sağol arkadaşım...Aslında pıhtılaşmada en önemsizi mthfr ler...Yani seninkide öyle..Pıhtılaşma yaptığı kanıtlanmamış.seninki Heterezigotmu?Homozigotmu acaba?Toxoplazma igg,igm testleri yapılıyor..Muhtemelen seninkide yapılmıştır..Çiğ yada az pişmiş etten geçen parazit..Oda düşüğe sebebiyet verebiliyor.
Benim iki dondurulmuşum var, ikiside 5.gün embriyosu. Keşke ikisini birden transfer etse osman hoca, o zaman şans daha da artar değil mi ?
Bebeğin için çok üzüldüm.Verende alanda rabbimiz.İnşallah hepimize anneliği tatmak nasip olur. Tüm gebelikler aynı sonlanacak diye bir kural yok.Kendini üzme.Benim 2 değerimde pıhtılaşma var.Birisi senin yazdıgın diğeri içinde A harfi olan.Testlerim şu an yanımda değil.Ama benim kesin kan sulandırıcı kullanmam gerekli.Bağışıklı sistemi sorunlarında erken dönem düşükler yaşanıyormuş.Benimde erken dönem düşüklerim var.Öğrendiğim kadarıyla kanda salgılanan proteinler gebeliği mikrop olarak görüp sonlandırıyormuş.İmmunolojik diye bir terim çok geçiyor.Farklı ilaçlarla tedavi ediliyormuş.Toksoplazma ne?
Büsrakoc nasılsın nerelerdesin???
canım benim öncelikle geçmiş olsun. ben de pıhtılaşma testi yaptırmak istiyorum. şuan hemen hemen her kadında görülebiliyormuş. nerede yaptırdınız ve ne kadara yaptırdınız acaba?
Betül1645 nasılsın aşılama yapıldımı arkadaşım?
Canım benimkiler heterezigot pıhtılaşma yaptığı kesin dedi bana hoca.Başka testler istermisiniz dedim gerek yok dedi.Pıhtılaşma sorunların zaten testlerde var yeni testlerde çıkmasa bile riske atmam dedi.Pıhtılaşma tedavisine transferden önce başlıyacam doğumdan sonra da 2 ay devam edecem.Benim o testlerim yok o dönem bir doktor yaptıralım dedi ama şartlar müsait olmadı.Hoca da olmadıgını biliyordur herhalde.Bu testler devlet hastanelerinde yapılıyor mu?Ben de ete bayılırım ve az pişmiş olsa da yerim.
saol canım iyiyim cok sükür.aşılama iyi gecti şimdilik. bugün yine olucak.osman hoca 2 kez yapıyor.umarım olumluı sonuclanır Rabbim izin verir.
saol canım iyiyim cok sükür.aşılama iyi gecti şimdilik. bugün yine olucak.osman hoca 2 kez yapıyor.umarım olumluı sonuclanır Rabbim izin verir.
Allah hayırlısını nasip etsin canım,inşallah olumlu sonuçlansın,neden 2 kere yapıyor o nasıl oluyor yani anlayamadım?
betulcum bu ay asılama olmıycaksın zannedıyordum hayırlısı olsun. inş olumlu sonuçlanr asamaları neler bıze bı anlatırmsn malıyetıne kadar canm kac kere muayeneye gtn ?????? cok heyecanlıyım...
Yumurta çatlamadan önce bide catladığuı zaman yapıyo Osman hoca canım
betulcum bu ay asılama olmıycaksın zannedıyordum hayırlısı olsun. inş olumlu sonuçlanr asamaları neler bıze bı anlatırmsn malıyetıne kadar canm kac kere muayeneye gtn ?????? cok heyecanlıyım...
Canım hamilelik nasıl gidiyor.İğnelere devam etmiyor musun? İğne kullanırken test yapılamıyor. Ben boş gebelik geçirmiştim.Uzun zaman boş kese olduğu anlaşılamamıştı. Kanamam kesilsin diye clexsan kullanmıştım.Sonrasında gazi de kürtaj olmak zorunda kaldım.Testlerimde orada yapılmıştı.Son Clexsan kullanımından bir hafta sonra test yapılmıştı. Para ödememiştim.Ama o zaman 4 yıl önce özel de 1000-1500 arası değişiyordu.Araştırma hastanelerinde 3 düşük sonrasında rutin ücretsiz yapılıyormuş.
Çok üzülmüştüm bebişe bir şey oldu diye.Kendine dikkat et.Hocada mı ilk üç ay kullan sonra bırak dedi.Yat bol bol dinlen.Canım bide günlük içebildiğin kadar su iç.Su pıhtılaşmayı azaltıyor.Benim çok su içtiğim gün kanamam olmazdı.İnşallah hepimizi mutlu günler bekliyordur.canım çok şükür iyi gidiyor. Kanamalar hala bitmedi. o sebeple evde yatarak gün geçiriyorum. Yalovada özel bir hastanede devam ediyoruz tedaviye.Clexsan kullanıyorum her gün. Şuan ilk üç ay kullanacakmışım. Dualarım seninle canım
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?