Tüp Bebek Merkezleri Bursa A.R.T merkezinde Osman Devlioğluna giden ve çocuk sahip olan var mı ?

Sağol arkadaşım...Aslında pıhtılaşmada en önemsizi mthfr ler...Yani seninkide öyle..Pıhtılaşma yaptığı kanıtlanmamış.seninki Heterezigotmu?Homozigotmu acaba?Toxoplazma igg,igm testleri yapılıyor..Muhtemelen seninkide yapılmıştır..Çiğ yada az pişmiş etten geçen parazit..Oda düşüğe sebebiyet verebiliyor.

Benim iki dondurulmuşum var, ikiside 5.gün embriyosu. Keşke ikisini birden transfer etse osman hoca, o zaman şans daha da artar değil mi ?

Canım benimkiler heterezigot pıhtılaşma yaptığı kesin dedi bana hoca.Başka testler istermisiniz dedim gerek yok dedi.Pıhtılaşma sorunların zaten testlerde var yeni testlerde çıkmasa bile riske atmam dedi.Pıhtılaşma tedavisine transferden önce başlıyacam doğumdan sonra da 2 ay devam edecem.Benim o testlerim yok o dönem bir doktor yaptıralım dedi ama şartlar müsait olmadı.Hoca da olmadıgını biliyordur herhalde.Bu testler devlet hastanelerinde yapılıyor mu?Ben de ete bayılırım ve az pişmiş olsa da yerim.

Benim iki dondurulmuşum var, ikiside 5.gün embriyosu. Keşke ikisini birden transfer etse osman hoca, o zaman şans daha da artar değil mi ?

Canım ikiden sonra çift transfer yapıyor galiba.Bana başta tek koyarım demişti.Hoca benimkine kesin gözüyle bakıyordu olmadı.Hamile kalma olasılığım yüksek diye tek embriyo koyar.Şimdi iki koyalım dersem yapmaz.Ama sen şansını deneyebilirsin.Ben hocaya başlamadan önce Eskişehir acıbademle görüşmüştüm. Muanede olmuştum.Orda başlayacaktım ama doktor normal hastalara da bakıyordu çok kalabalıktı vazgeçmiştim.Şimdi tüp bebek ekibine başladı hastaları bırakmış.Bu doktor Bülent Tıraşla çalışıyordu.Transferler ist maslakta yapılıyordu.Seminere de maslak ekibi ve muayne oldugum doktor gelmişti.Seminerde ben bu konuyu hocaya sordum.Acıbadem de sınır yok dedi. Hastanın durumuna göre 3 embriyoyaya kadar çıkarım dedi.Her embriyo gebelik şansımızı %10 artırıyormuş.Hoca beni önceden muayene ettiği için tanıyordu.Sizin hamile kalma şansınız çok yüksek ,gittiğiniz merkeze güvenin dedi.Emriyolar 5. gün olursa şansımız %50-60 oluyormuş.İki embriyo ile şansımın %70 oldugunu söyledi.Bağışıklık sistemi hastalıklarının öneminden bahsetti. Ben de hocaya gider gitmez bağışıklık sistemi ile ilgili sorular soracam.

canım benim öncelikle geçmiş olsun. ben de pıhtılaşma testi yaptırmak istiyorum. şuan hemen hemen her kadında görülebiliyormuş. nerede yaptırdınız ve ne kadara yaptırdınız acaba?

canım benim öncelikle geçmiş olsun. ben de pıhtılaşma testi yaptırmak istiyorum. şuan hemen hemen her kadında görülebiliyormuş. nerede yaptırdınız ve ne kadara yaptırdınız acaba?

Canım hamilelik nasıl gidiyor.İğnelere devam etmiyor musun? İğne kullanırken test yapılamıyor. Ben boş gebelik geçirmiştim.Uzun zaman boş kese olduğu anlaşılamamıştı. Kanamam kesilsin diye clexsan kullanmıştım.Sonrasında gazi de kürtaj olmak zorunda kaldım.Testlerimde orada yapılmıştı.Son Clexsan kullanımından bir hafta sonra test yapılmıştı. Para ödememiştim.Ama o zaman 4 yıl önce özel de 1000-1500 arası değişiyordu.Araştırma hastanelerinde 3 düşük sonrasında rutin ücretsiz yapılıyormuş.

Testler devlet hastanelerinde yapılır diye tahmin ediyorum..Ama kadın doğum olan bir yerde daha iyi olur..Şevket yılmaz kadın doğum hastanesinde randevu alıp yaptırabilirsin..Gebelik düşünüyorum ve gerekli tahlillerin yapılmasını istiyorum desen sanırım yaparlar..

saol canım iyiyim cok sükür.aşılama iyi gecti şimdilik. bugün yine olucak.osman hoca 2 kez yapıyor.umarım olumluı sonuclanır Rabbim izin verir.

betulcum bu ay asılama olmıycaksın zannedıyordum hayırlısı olsun. inş olumlu sonuçlanr asamaları neler bıze bı anlatırmsn malıyetıne kadar canm kac kere muayeneye gtn ?????? cok heyecanlıyım...

betulcum bu ay asılama olmıycaksın zannedıyordum hayırlısı olsun. inş olumlu sonuçlanr asamaları neler bıze bı anlatırmsn malıyetıne kadar canm kac kere muayeneye gtn ?????? cok heyecanlıyım...

Canım ben cok gittim muayeneye çünkü basta yumurta gelişmedi adeti beklemeden klomenin dozunu arttırdık muayen+ aşılama 1300 lira tuttu. Ama bazılarında iğne kullanıliyo cok yumurta oluşturacağı için de bana hap verdi iğne kullanılırsa maliyet artabilir

canım çok şükür iyi gidiyor. Kanamalar hala bitmedi. o sebeple evde yatarak gün geçiriyorum. Yalovada özel bir hastanede devam ediyoruz tedaviye.Clexsan kullanıyorum her gün. Şuan ilk üç ay kullanacakmışım. Dualarım seninle canım

saol canım iyiyim cok sükür.aşılama iyi gecti şimdilik. bugün yine olucak.osman hoca 2 kez yapıyor.umarım olumluı sonuclanır Rabbim izin verir.

canım tedavin hayırlı olsun. Osman hocanın bu yöntemi aşılamada hamile kalmayı artırıyor bence. İnşallah Yakın zamanda hamile haberlerini alırız.

Çok üzülmüştüm bebişe bir şey oldu diye.Kendine dikkat et.Hocada mı ilk üç ay kullan sonra bırak dedi.Yat bol bol dinlen.Canım bide günlük içebildiğin kadar su iç.Su pıhtılaşmayı azaltıyor.Benim çok su içtiğim gün kanamam olmazdı.İnşallah hepimizi mutlu günler bekliyordur.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…