- Konu Sahibi umutdoluyuz
-
canm sen asılama mı yoksa tup mu yaptırcaksın?
lekelenmen durdu değil mi artık. ben adetimi bekliyorum histeroskopi için, beklemek çok sıkıcı
Olin histereskopi adetin kaçıncı günü yapılıyormuş.Ben de on beş gün sonra adet olacam hocayı arıcam.Kanamam kesilsin diye dogum kontrol hapı vermişti.Sonrasın da muayene ederim dedi.
Histeroskopiden sonra mı transferin olacak?
lekelenmen durdu değil mi artık. ben adetimi bekliyorum histeroskopi için, beklemek çok sıkıcı
Histeroskopi hemen adetin bitiminde yapılıyormuş, mesela adetin 5 gün sürüyor diyelim 6.yada 7. gün yapıyorlarmış. Histeroskopiden sonra sanırım bir adet daha geçecek transferi yapmak için, yani temmuz sonu gibi her şey yolunda giderse transferim olacak. Seninle transfer zamanımız yakın olacak gibi geliyor :) Benim transferin 2. gününde kanama başlamıştı ve ara ara 6 gün devam etmişti, bu kanamanın sebebini bulmak için histeroskopi yapacak, sana da mı kanama nedeni yüzünden histeroskopi dedi ? O kadar endişeliyim ki, ikinci denemeyi yaptığımda yine erkenden kanama olacak diye çok korkuyorum
lekeler durmadı canım . devam ediyor. doktor istirahat dedi. biz geçen haftadan beri osman hocayı bıraktık. başka doktora gidebilirsiniz dedi. biz de yalovaya gidiyoruz. hem daha hesaplı :)
Canım ben hoca da bir aşılama oldum olmadı.Tüp bebek denedim o da tutunamadı.Şimdi ikinci tüp transferim her şey yolunda giderse temmuzda olacak.Bekleme sürecindeyim.
ins canm hayırlısıyla kavusursun yavruna sorunsuz sıkıntısız . bende adetmle bırlıkte asılamaya baslıycam bakalım inş
lekeler durmadı canım . devam ediyor. doktor istirahat dedi. biz geçen haftadan beri osman hocayı bıraktık. başka doktora gidebilirsiniz dedi. biz de yalovaya gidiyoruz. hem daha hesaplı :)
ins canm hayırlısıyla kavusursun yavruna sorunsuz sıkıntısız . bende adetmle bırlıkte asılamaya baslıycam bakalım inş
canm hangı doktora gdıyorsun ?
Geçmiş olsun canım.Umarım kanamanda kısa sürede geçer.Bebişine iyi bak, bol bol dinlen.
Canım benim her şey iyiydi.hcg de yükseldi, sonrasında bebek tutunmaktan vazgeçti. Kanamam adet zamanımdan iki gün sonra başladı.Hocayla sadece konuştum.Gelecek ay görüşür demişti.Ama benim kanama 18 gün kesilmeyince yeniden aradım. Muayene etmeden ilaç kullan dedi.İlaç bitiminde arıcam. Sonrasına bakarız dedi.Histeroskopi yaparız demedi.Muayeneden sonra karar verecek.Umarım yapalım der.Ben bağışıklık sistemimle ilgili bir sorun olduğunu düşünüyorum.Bu konuyu özellikle araştırmak istiyorum.Bir de hoca bana estrofem vermemişti.Sana vermişmiydi?
Evet ben yumurtalar toplandiktan hemen sonra estrofem kullanmaya basladim. Bagisiklik sistemiyle ne alakasi var kanama adet kanamasi, vucut farkli tepki vermis olabilir hormonlar her insanda farkli tepkiler yapabiliyor.
Canım ben burda kanama nedeniyle başka bir doktora gittim.estrofem kullanıp kullanmadıgımı sordu. Kullanmadıgım için kanamam kesilmemiş.Doktora gidince sorucam niye kullanmadım ben diye. İki hafta önce iyi bir doktorun seminerine gittim.Dondurulmuş embriyoyla şansımızın çok daha yüksek oldugunu söyledi.Benim durumumda olan hastaların bağışıklık sorunları olabileceginden bahsetti.Eski bir doktor arkadşımın bana yaptırmak istediği dahliller vardı.Ama şartlar gereği yaptıramamıştım.Onlar elime geçti ve biraz araştırdım.Onlarda bağışıklık sistemi hastalıkları için yapılıyormuş.Gidince hocaya hepsini soracam.Bu durumda olan kişilerin olup olmadığını araştırıyorum.
Yalova uzmanlar filiz hanım. Ona osman hocanın hastası olduğumu söyledim. o da hocayı tanıyormuş zaten. 2 haftada bır kontrole gidiyoruz.
Canım ben burda kanama nedeniyle başka bir doktora gittim.estrofem kullanıp kullanmadıgımı sordu. Kullanmadıgım için kanamam kesilmemiş.Doktora gidince sorucam niye kullanmadım ben diye. İki hafta önce iyi bir doktorun seminerine gittim.Dondurulmuş embriyoyla şansımızın çok daha yüksek oldugunu söyledi.Benim durumumda olan hastaların bağışıklık sorunları olabileceginden bahsetti.Eski bir doktor arkadşımın bana yaptırmak istediği dahliller vardı.Ama şartlar gereği yaptıramamıştım.Onlar elime geçti ve biraz araştırdım.Onlarda bağışıklık sistemi hastalıkları için yapılıyormuş.Gidince hocaya hepsini soracam.Bu durumda olan kişilerin olup olmadığını araştırıyorum.
Canantan merhaba arkadaşım..Bende osman hocaya gidiyorum.İlk bebeğimi 23 haftada rahim ağzı yetmezliğinden kaybettim..2.de başka sorunlar yaşamayayım diye kan pıhtılaşması testlerimide yaptırdım..sadece mthfr c677 heterezigot çıktı..Hocaya gösterdim,ve bir çok doktorada danıştım..Kesinlikle kan sulandırıcıya gerek yok dediler..Ama malesef 8.haftada bebeğin kalp atışları durdu...Sonuçta geçen hafta hocayla görüştüm tekrar..Bundan sonra kesin kan sulandırıcı iğne diyor..Ama benim endişelerim var...Kanama yaşamaktan korkuyorum..Bu yaşadığım durum tesadüfi de olabilirmiş..Senin pıhtılaşman hangisi?Bağışıklık sorunu demişsin..Biraz bilgi verirmisin..Toksoplazmalar falanmı?
Estrofem rahim duvarinin kalinlasmasini sagliyor, belki senin istenen kalinlikta yada uzerindeydi ki hoca bu yuzden vermemis olabilir. Bence kanama ile estrofem in ilgisi yok, ben transferin 2. gunu kanamaya basladim bir hafta surdu ve o sirada estrofeme hep devam ettim sabah aksam. Dondurulmus embriyoda sans neden yukseliyormus ki, oncesinde hormon alinmadigi icin mi ?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?