Tüp Bebek Merkezleri Bursa A.R.T merkezinde Osman Devlioğluna giden ve çocuk sahip olan var mı ?

sevgili arkadaşım sen görüşmeye gittiğinde rahime bakıcak yumurtalıklara bakacak ondan sonra bir yol haritası çizecek sana tedaviye başlamadanda bir takım testler isteyecek sendende eşindende bizde tedaviye başlamadan ön görüşme yaptığımızda rahime yumurtalıklara bakmıştı ve ondan sonra testler istemişti senin için rahat olsun osman hocaya güven o işinin ehli bir doktor rabbim sanada hayırlı evlatlar nasip eylesin inş

ya bende teste gerek yok eski testlerini getir deyince içim rahat etmedi burda yani eskişehirdeki kendi doktorumu aradım testleri yaptırmak için oda gel problem değil dedi hepsini burda yaparız hazırlıklı gidersin zaman kaybetmezsin dedi.çarşamba gidicem yaptırıcam tahlilleri ama tam olarak ne isteyecek osma bey onuda bilmiyorum tüp bebekten önce histereskopi yapmasını istiyorum ben söylesem yaparmıki onuda burdamı yaptırsam.

Teşekkür ederim, amin cümlemize İnşallah. Bana dondurulmuş tek embriyo transfer etti osman hoca,aslında 2 tane vardı diğeri iyi çözünmemiş. Değere bende şaşırmıştım ama dondurulmuşlar da böyle yüksek çıkması normalmiş.12.günde 614.4 değeri görünce bir daha test yaptırmadım,şu an günler geçmek bilmiyor kendi kendime endişe yapıyorum acaba değer katlandı mı her şey yolunda mı diye.Cumartesi Allahın izni ile keseyi görmeye gideceğiz, inşallah herşey yolundadır diye sürekli dua ediyorum.

merhaba arkadaşlar bende osman hocanın hastasıyım 30 ağustosta tarlusal adlı ilaç kullandım 2x1 6.gün ilaç bitti ertesi günü adet oldum osman beye gittim muayene etti lucrin başladık göbekten sabah akşam vuruyorum kendim 2 gün öncede merional başladım kalçadan toplamda 4 adet günde 1 vurunuyorum cumartesi randevum var bakalım devam edicek mi iğneler yumurta toplama işlemi kaç gün sonra oluyo tecrübeli arkadaşlar biraz bilgi verebilrse süper olucak çok heyecanlıyım bir taraftan da korkuyorum ya olmazsa diye ben 28 yaşındayım sağ tüp tıkalı yumurta rezervimde azmış 4-5 tane çıkar dedi dr korkuyorum ALLAH hepimizin yardımcısı olsun inş.

tedavin hayırlı olsun inşaallah. yumurtalarının büyüklüğüne bakıcak ona göre karar vericek iğnelere ne kadar daha devam etmen gerektiğine.yumurtaların 20 mm ye kadar büyümesi lazım bu zaman herkesin bünyesine göre değişiyor.olumsuz olucak diye düşünme benim durumumda çok vahimdi ama önce rabbimin izniyle sonrada osman hocanın bilgisiyle şimdi şükür hamileyim. rabbim sizlerede vericek inşaallah sen yeterki buna inan

amin canım sağolasın inşallah bizde sizler gibi hamilelik haberleri alır şükrederiz en kısa zamanda.insanın aklına herşey geliyo işte düşünmeden edemiyorum bol bol dua edip beklemekten başka çarem yok rabbim nasip etsin inşallah bana da.benim yumurta sayım az dr 4-5 tane anca olur dedi senden kaçtane toplanmıştı ve kaçı döllenmişti.

Merhaba arkadaşlar Osman beyin kendisi ve merkezi, birde tedavi giderleri hakkında biraz bilgi verebilir misiniz?Yeniden tüp deneyeceğim doktor araştırmasındayım,eşim özellikle prof.olsun istiyor.Hastaya karşı doktorun ve ekibinin tutumunu merak ediyorum:26:

sana bi tavsiye yumurta sayım az diye üzülme bnden 23 yumurta toplandı 21 i döllendi 1 tanesi 5.güne kadar kaldı diğerleri dondurulamadı cunku yasamadılar . transfer edilen de tutmadı.yani cok yumurta olması degıl kaliteli olması önemli.

sevgili arkadaşım öncelikle tedavin hayırlı olsun rabbim sonunda bebişine kavuştursun seni bende tüp bebek tedavisine başlamadan önce ameliyat olmam gerektiğini sağ yumurtalıkta 14cm ur olduğunu fark etmişti osman hoca ve ilk aşamada ameliyat oldum ve ameliyattan 2 ay sonrada tedaviye başladık sağ yumurtalık operasyondan dolayı yumurta oluşmaya başlamamıştı sol yumurtalığımda da 4 yumurtam oluştu ve ben buna çok üzülmüştüm osman hoca bana sadece şunu dedi yumurtanın sayısına takılma kalitesi önemli ilk denememde tek embriyo transfer edildi tutunma aşamasında düşük oldu ve 4 yumurtamdan 2si dondurulmuştu ve ben rabbime binlerce şükürler olsun dondurulmuş embriyomlarımla hamile kaldım sevgili arkadaşım demem oki dua et kaliteli sağlıklı olsun yumurtaların sayıyta hiç takılma

canım benim inş önce keseyi ardındanda pıt pıtları duyarsın rabbim sağlıklı hamilelik geçirip sağlıkla bebeğini kucağına almanı nasip eylesin doktordan gelinca yaz

sevgili arkadfaşım sana tek şunu söyleyim hiç düşünme gözün kapalı osman hocaya git çünkü o kadar bu konuda bilgiliki sen daha soru sormadan seni aydınlatıyo aklındaki soruları sanki okuyo ona göre seninle konuşuyo hastasına çok ilgili bir doktor osman hoca herşeyiyle o ilgileniyo inş sende yakın zamanda karar verip tedaviye başlarsın

Havin_su canım çok teşekkür ederim cevabın için Bugün sabahtan beridir bu topiği okuyorum Osman hoca hakkında ayrıntılı bilgi alabilmek için
Çok şükür bu topic karar vermemi kolaylaştırdı. Ben bugün net başında Osman Hoca' yı bulmuşken eşime de iş yerinden bir arkadaşı tavsiye etmiş. İkimiz aynı anda birbirimize Osman Develioğlu dedik Allah öyle istemiş ya nasıl da denk getirdi mevlam.
Az önce doktorun kendisiyle görüştüm, gayet olumlu bir intiba aldım kendisinden. Adet olunca yanına gidicem bir sıkıntı olmazsa, inşallah tedaviye başlıyoruz.
İnşallah hem süreç hem de netice hayırla sonuçlanır.

Sen de görüyorum ki yakında bebeğini kucağına alıyorsun, Allah tamamına erdirsin.Bebişin kız mı erkek mi?

Son düzenleme:
Aaaaaa benim kızımın çizelgesi nereye gitmiş ya:26::26::26:
Benim bir kızım var tüp bebek o da, 4 yaşına yeni girdi , bugün bana anne ben kardeş istiyorum demez mi

canım kesinlikle doğru karar verdiğine emin ol rabbim bu yolda inş daha fazla bunaltmaz seni ve eşini rabbim tedavini şimdiden hayırlı eylkesin

bizde tavsiye üzerine osmanhocaya gitmiştik o kadar memnun kaldımki gördüğüme dedim görmediğime selam söyledim diye bir laf vardırya doktorun iyi davranışından hasta ile ilgilenmesine kadar herşeyi anlattım yani ben hep osman hocaya duacıyım bugün o olmasaydı ben bebeğimi almak için gün sayıyor olmuyacaktım tabiki burda osman hoca vesile ama doktorun iyisini bulmak önemliydi rabbimde karşımıza osman hocayı çıkardı

rabbim nasip ederse canım bebeğim kız olacak hep dua ediyom bu yolda emek harcıyan tüm anne adaylarına rabbim bizim yaşadığımız duyguları kat kat yaşatsın diye

Aaaaaa benim kızımın çizelgesi nereye gitmiş ya:26::26::26:
Benim bir kızım var tüp bebek o da, 4 yaşına yeni girdi , bugün bana anne ben kardeş istiyorum demez mi

kız çocukları öyle canım rabbim kızına hayırlı sağlıklı uzun ömürler nasip eylesin çıktığın bu yolun sonunda kızına rabbim birtanede kardeş nasip eylesin

Canım ya burada yazılanlar gerçekten bizler için çok önem arzediyor. Kızımın tedavisin Ankara' da yaptırmıştım, eşim yine oraya gitmek istediği için en son öyle karar verdik bugün görüştük, merkezin tadilatı olduğu için istesek de bu ay başlayamayacağımızı söyleyince vazgeçtik. ( Ben de hiç istemiyordum orayı açıkcası) Sonra nette Osman hocayı görünce nedense Allah böyle nasip edecek ya, içim rahat bir şekilde galiba bu doktor dedim, kendisiyle konuşunca rahatladım. Biraz sert mizaçlı olduğunu yazmışlar ya burda açıkcası biraz çekinerek açtım telefonu ama konuştukça geçti endişelerim.
Mart ayında Pembe Mavi de Nevin hanımda yaptırmıştım, ordan her şeyiyle memnun kalmama rağmen sonuç negatif olunca eşim istemedi tekrar, Prof. olmalı özellikle dedi. Bakalım karar verdik inşallah her şeyiyle sonucuna kadar hayırlı olur.
Allah kızını sana bağışlasın canım, en güzel şekilde atlatırsın doğumunu.

kız çocukları öyle canım rabbim kızına hayırlı sağlıklı uzun ömürler nasip eylesin çıktığın bu yolun sonunda kızına rabbim birtanede kardeş nasip eylesin

Aminnnnn canım inşallah.

arkadaslar yeni tasindim bursaya 3ylik evliyim 1kere asilama yapildi olumsuz. tup bebek olsun istiyorum yorumlarini okufum osman hocanin yeri nerde muayene ucreti toplqm nekadr mal oluyo tedavi nolur bilgilendiirin beni

arkadaslar yeni tasindim bursaya 3ylik evliyim 1kere asilama yapildi olumsuz. tup bebek olsun istiyorum yorumlarini okufum osman hocanin yeri nerde muayene ucreti toplqm nekadr mal oluyo tedavi nolur bilgilendiirin beni

Canım saat 8 gibi konuştum doktor beyle.Ben de uzun zamandır kaliteli olduğuna inandığım bir doktor arıyordum ve bugün karar verdim bu doktora. Kendisi bana ilaçlar dahil tedavi maliyetini 6000 lira olarak verdi.Normal vajinal muayene ücreti de 300 lira.
Siz Bursa' nın tam olarak neresindesiniz ona göre belki daha güzel tarif edebilirim. Eğer biliyorsanız FSM bulvarını, Dentatürk diş hasatenesinin yanındaymış. Metroyla giderseniz eğer Bağlarbaşı Esentepe durağında inip ordan birilerine sorup bulabilirsiniz.

Son düzenleme:
him saol canim netten de baktim yakin bana tuna caddesindeyim si ne zaman gidiyosunuz tedaviye

him saol canim netten de baktim yakin bana tuna caddesindeyim si ne zaman gidiyosunuz tedaviye

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…