Tüp Bebek Merkezleri Bursa A.R.T merkezinde Osman Devlioğluna giden ve çocuk sahip olan var mı ?

hayırlısı olsun cnm.elbet vakti zamanı gelince bebeğini kucağına alacaksın.inşllh genetik taramada herşey olumlu olur.rabbim yar ve yradımcın olsun.ben hamile değilim henüz cnm:)tüp bebek tedavisinden sonra ocak ayında geçirdiğim dış gebelikten dolayı bekleme sürecindeyim.aslında mayıs ayında dondurulmuş embriyo transferi düşünürken pskolojim bozulduğu için depresyona girdim ve şu an mart ayından beri antidepresan kullanıyorum.o yüzden transferi erteledim.nasip olursa önümüzdeki ay ilacı bıraktıracak doktorum.benim transfer sonbahara kaldı .hakkımızda hayırlısı neyse onu versin rabbim...

Son düzenleme:

Canım kusura bakma ben seni hamile diye hatırlamıştım.Rabbim hakkımızda hayırlısını versin.

herkese merhabalar..
ben de osman hocanın hastasıyım..tedaviye daha yeni baslayacagım..insallah hepimiz için hayırlısı neyse o olur..

Son düzenleme:
Kızlar bugün kontrolüm vardı, ikinci deneme için transfer tarihim belli oldu. Allah kısmet eder ise 27 ağustos salı günü dondurulmuş transferim gerçekleşecek.İlk denemeden çok daha heyecanlı bir o kadar da tedirginim. Dua ederken beni unutmayın olur mu ?

kızlar hepinize merhaba benim bugün tahlil günümdü.sonucum 11.26 çıktı osman hocayla görüştük pazartesi birdaha yaptırmamı söyledi.ben birde idrar testi deneyeyim dedim onda da ikinci çizgi çok belirgin olmasa görünüyor :).pazartesiyi nasıl beklerim bilmiyorum.bunu yaşayan varmı bilgisi olan varsa yardımcı olabilirmisiniz acaba?:18:

cevabın için teşekkür ederim eşimle aradık konuştuk 5 bin 500 dediler rakam değişebiliyor mu acaba yüzyüze görüşünce fiyatta indirim falan yapılıyormu ki

canım topiğe hoş geldin. tedaviniz hayırlı olsun. Fiyat anne ve baba adayının sağlık durumuna göre değişiyor diye biliyorum.

Yeni tedaviye başlayan arkadaşlar hayırlı olsun.

Olin nerelerdesin transferin oldu mu?

Umut doluyuz hamilelik nasıl gidiyor?Bebiş bayagı büyüdü mü?

art de osman bey tarafından tüp bebek tedavisi olan arkadaşlar bir kaç sorum olacak nasipse eylülde başlıyorum bende tedaviye.sorum transfer yapıldıktan sonra kaldırıp başka bir sedyeye mi alıyorlar en az 45 dk 1 saat kadar kalkmadan yatmak gerekiyormuş idrar için ördek falan veriyorlar mı ilk olacak benim çok heyecanlıyım korkuyorum biraz bilgi verebilir mi tecrübe sahibi arkadaşlar.hepimiz için hayırlısı olsun inş.rabbim bizlere de nasip etsin

Canım benim elh. iyi gidiyor. Bulantılar bitti. Eski yaşantımıza döndük çok şükür.Karnım epey büyüdü. hamilelikte başladığım kiloya geldim. 3,5 kilo kadar vermiştim, ilk üç ay.

Rabbim isteyen herkese en hayırlı şekilde ve zorlaştırmadan kolaylaştırarak versin inşallah.
Senin de karnının büyüyüp kocaman olduğunu okuyacağız inşallah :)

tedavin hayırlı olsun canım. Ameliyathane aşağı katta. eşini almıyorlar. transfer yapıldıktan sonra sedyeye çok yavaş bir şekilde alıyorlar.bitişik oluyor yattığın yere. odana götürüyorlar.30 dk hiç kalkmadan yatıyorsun. dayanabilirsen tuvalete hiç kalkmıyorsun. tuvalette ördek var. ben kullanmak istemediğim için onu hiç düşünmedim. 45 dk dayandım. sonra yavaşça kalkıp tuvalete gittim . sonra yine yatıp dinlendim. 1- 1,30 saat kadar dinleniyorsun sonra giyinip doktor ile görüşüp evine gidiyorsun. :)

Burdayim canatann:) transferim oldu evet, bekleme surecine girdim, nete girmemeye calisiyorum, kitaplar aldim onlari okuyorum, ozetle baska yerlere veriyorum kafami, hayirlisi bakalim 8 eylul test tarihim.

kızlar merhaba ben osman hocadan randevu alıcam ama hala aksam 8den sonra mı arıyoruz,az önce aradım açmadı bidaha da aramaya çekindim..napsam arasammı tekrar

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…