Tüp Bebek Merkezleri Bursa A.R.T merkezinde Osman Devlioğluna giden ve çocuk sahip olan var mı ?

tekrar aramak zorunda kalmadan hoca dönüş yaptı neyseki..bugün gittim ve aşılama yapmaya karar verdik,yarın klomene başlıyorum hayırlısyla olomlu sonuçlanır inşallah..

tekrar aramak zorunda kalmadan hoca dönüş yaptı neyseki..bugün gittim ve aşılama yapmaya karar verdik,yarın klomene başlıyorum hayırlısyla olomlu sonuçlanır inşallah..

tedavin hayırlı olsun canım. İnşallah hayırlısıyla ve kolaylıkla bebiş veya bebişlerin olsun :)

çok teşekkür ederim güzel dileklerin için..allahım inşallah emeklerimizi boşa çıkarmaz,ne güzel olurdu bi kerede aşılamayla olsa daha fazla uğraşmak zorunda kalmasak,yıpranmasak,üzülmesek..aşılamada klomen yerine iğne kullanılıyodu benim bildiğim ben neden klomen kullanıyorum ki..iğne ile başarı şansı artarmıydı ki acaba,hocaya sordum iğneye gerek yok dedi..hayırlısı artık bakalım nasıl sonuçlanacak

hayırlısı olsun tedavin inş ilk aşılamada tutar osman hocaya güven o işinin ustası cnm olmayacağını düşünse seni hiç oyalamazdı gerek olsaydı iğnede verirdi demekki gerekmiyor biraz sert mizacı var ama işinde iyi :)

Hocaya güven canım bende aşılama oldum ve hap kullandım. Hamile kaldım ama dış gebelik oldu. Şimdi 2. Aşılama sonucunu bekliyorum .

canım cevabın için teşekkür ederim bende bu transfer sonrası kalkma meselesine takıldım hiç hareket etmeyin diyen var herşey nasip kısmet aslında kalkmak yatmak bahane rabbim nasip etsin inş.hepimize kolaylık versin

canım yatmakla kalkmamakla hiç alakası yok,ilk denemem ağustos ayında sonuçlandı ve 12 gün boyunca sadece lavaboya kalktım diyebilirim ama sonuç negatif.dediğin gibi herşey kısmet,tabiki ağır iş yapmıycaksın dikkat etceksin ama nasipten ötesi yok..rabbim hayırlı zamanda versin inşallah.sennde tedavin hayırlı olsun.

sonradan şunu yaptımda olmadı demektense dikkat edip bol bol dua etmekten başka çaremiz yok rabbim sana da enkısa zamanda hayırlı evlatlar nasip etsin bizede hepimiz için hayırlısı...

Bugun test gunumdu kizlar, degerim 614.4 Elhamdulillah hamileyimmmmmm.Allahim herkese bu ani yasamayi kismet etsin, cok dua ettik Allahim dualarimi kabul etti, sonrasi sevinc gozyaslari iste.

bende bu ayın sonunda tüp bebek yaptırıcam ayrıca pkoluyum çok korkuyorum..( osman beye gitmeyi düşünüyorum telefonla görüştüm gelmeden önce yapmam gereken bişey varmı die yani tahlil falan hiç bişeye gerek yok dedi sizmi yapıyosunuz dedim yok gerek yok dedi kafam karıştı biraz tecrübesi olan yazabilirmi.öyle gidip direk iğneleremi başlatıyor rahime falan bakmıyormu yani merak ediyorum.

Bugun test gunumdu kizlar, degerim 614.4 Elhamdulillah hamileyimmmmmm.Allahim herkese bu ani yasamayi kismet etsin, cok dua ettik Allahim dualarimi kabul etti, sonrasi sevinc gozyaslari iste.

çok sevindim inşallah bende o mutluluk gözyaşlarını dökebilirim ( rabbim tamamına erdirsin sağlıklı bi şekilde inşallah.amin

Canım çok sevindim.Hayırlı ugurlu olsun. Rabbim analı babalı büyütmeyi nasip etsin.

Amin canim, Allahim bu duyguyu en kisa zamanda sanada yasatsin insallah.cumartesi kalp atislarini duyalim diye dua ediyorum, Allah herkese nasip etsin.

meraba aranıza yeni katıldım bende ilk görüşme için osman hocaya gittim banada tüp bebek dedi cuma günü rahim filmim çekilecek daha sonra osman hocayla tekrar konuşacağız
ama biraz tedirginim tüp bebekle ilgili benim yumurta sayım azmış ne yapmam gerekli bilemedim

hayırlı olsun inşallah bebeğin çok sevindim senin adına allahım biran önce bizede nasip eder inşallah

kızlar yeni konu açmıştım ama burayı görünce yazmak istedim. bursada oturuyorum. 405 tl ye gonal f 900 almıştım. gerek kalmadı hiç açmadım bile. 300 tl ye satmayı düşünüyorum. bursadan alıcı çıkarsa çok mutlu olacağım. daha uygun bulamazsınız. ilgilenenler benimle irtibata geçerse sevinirim.

canım benim çok sevindim rabbim tamamına erdirip sağlıklı güzel bir hamilelik geçirmeni bebeğini sağlıkla kucağına almanı nasip eylesin değerin yüksek çıkmış kaç embriyo transfer edilmişti sana canım bu değerle ikiz olma olasılığıda var meleklerinin

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…