Tüp Bebek Merkezleri Bursa A.R.T merkezinde Osman Devlioğluna giden ve çocuk sahip olan var mı ?

Allah emeklerimizi bos cikartmasin demek istemistim.sadece kendim icin istemiyorum yanlis anlasilmasin.Allah hepimizin yar ve yardimcisi olsun.Amin

Kizlar osman hoca beni idrara sıkısık cagirdi.neden acaba.cok sasirdim.
valla canım bende şaşırdım yöntemini neden değiştirdi acaba telefonda banada sıkışık gel demişti sonra merkezde operasyon için aşağı inerken hemşireye sormuştum sıkışık olmam gerekiyo değilmi diye o hayır tam tersi demişti o ara bende şaşırmıştım.ama ben sıkışık olarak transfer olmadım.inş bu yöntemle sen pozitifi görürsün canım hakkında hayırlısı olsun.

Evet yaşın daha genç ama rezerv düşüklüğünden haklı olarak tedbirini almak zorundasın canım.Biz elimizden geleni yapalım gerisi Allah' a kalmış.
Amin canım bütün güzel duaların için.

rica ederim canım kendim için ederken herkes için dua etmek onlar adınada istemekgüzel oluyor. kimbilir belki başkalarının bizim için ettiği dualar kabul olur belli olmaz biz elimizden geleni yapalımda en azından yapmadık diye hayıflanmayız.

Allah Allah nihancım ben de çok şaşırdım
Ben idrara sıkışık geleyim mi dediğim de yok biz öyle yapmıyoruz demişti.Şimdi ne oldu da yöntemini değiştirdi.Negatif alınan sonuçlar mı acaba yöntemini değiştirmesine sebeb oldu:44::44::44:
Bakalım benim ikinci denemem de bana nasıl gel diyecek:44::44::44:

Peki senin transferin nasıl geçti canım, her yolunda gitmiştir inşallah.
[/QUOTE]
inan ben de çok şaşırdım niye ki karar değiştir di????*

slm arkadaşlar.bende geçen hafta çarşamba dondurulmuş embriyo transferi oldum.pazartesi test tarihi.çift embriyo koyalım dedi hoca yaşım 35....2 gün kaldı test tarime sabırsızlanıyorum.hakkımda hayırlısını versin rabbim.bu yolda uğraşan emek harcayan.sabırla bebeklerini bekleyen bütün herkezin emeklerini boşa çıkarmasın rabbim.herkezin hayırlı sağlıklı çifter çifter bebişleri olsun inşllh:)

İnşallah güzel haberlerini alırız. evde test yaptın mı canım? ben 8. gün yapmıştım. ilk baktığımızda tek çizgıydı. 5-10 dk sonra silik ikinci çizgi vardı.
hayırlısı inşallah hepimiz için.

inşllh cnm evde test yapmadım.kendimi frenliyorum.hayal kırıklığı yaşamaktan korkuyorum.idrar testi kesin sonuç vermediği için tek çizgiyi görürsem moralim bozulur.kendimi hamile gibi hissediyorum.2 gün daha bunun tadını çıkarayım:)tabi cnm hepimiz için hayırlısını versin inşlllh rabbim.senin hamilelik nasıl gidiyor?

elh. canım iyi gidiyor. gün geçtikçe ikimizde büyüyoruz. Güzel haberlerini bekliyoruzz :)

kızlar sabah 9da büyük bir heyecanla kan tahlili verdim.biraz öncede sonucumu aldım.rabbime binlerce şükürler olsun ki pozitif çıktı .daha kendi doktorumla görüşemedim.labratuvardaki kız sonuç pozitif dedi.değerim 710 çıkmış. rabbim sağ salim kucağıma aldığım günleride göstersin inşllh.bütün arkadaşlarıma duaları ve destekleri için tşk ediyorum.allah hepinizden razı olsun.rabbim herkezin gönlündeki muradı versin inşllh...

çok sevindimmmm canımmm

Rabbim sağ ve salim kucağına almayı nasip etsin inşallah

Gözün aydin canim.Allah kucagina almayi da nasip etsin.bizede gostersin ins.haftaya salida benim test gunum.ne gibi belirtiler oldu sonucunu ögrenmeden.ben pek bisi hissetmiyorum.

gözün aydin canim.allah kucagina almayi da nasip etsin.bizede gostersin ins.haftaya salida benim test gunum.ne gibi belirtiler oldu sonucunu ögrenmeden.ben pek bisi hissetmiyorum.

meraba cnm bugün doktora gittim 3 yumurtam gelişmiş hocam çatlatma iğnemi verdi kendim vurucakmışım kolumdan sizinde öylemi oldu?bide hoca çatlatma iğnesinden önce kan testi yaptı ona göre iğnemi ne zaman yapacağımı söyliycek sizdende istedimi bu testi?ne için bu test?

Yok canim kan testi istemedi benden.birgun sonra aksam ara sana labovatuvarin durumuna gore saatini soylicem dedi.gece 12 bucukta esime yaptirmistim ben.

Canım senin adına çok sevindim gerçekten, tebrik ederim
Kan değerine de bakılırsa ikiz gibisin
İnşallah dediğin gibi inşallah kucağına da alırsın.

pozitif sonuç alan arkadaşlar sağlıklı büyür bebişleriniz inş rabbım bizlerede nasip etsın ınş dua edın geride bekleyenlere... kaçıncı deneme de gebe kaldınız lütfen paylaşırmısınız ne kadara mall oldu acaba

Kızlar merhabalar.. Hamiş arkadaşlar Rabbim sağlıkla kucağınıza almayı nasip etsin.. İnşallah darısı bütün isteyenlerin başına.. Ben de Osman Hocayla görüşmek istiyorum.. Şimdiye kadar yaptırdığımız bütün testlerle beraber gidicem inşallahh. Eşimin sayı ve morfoloji düşük. Bakalım hoca ne diyecek.. Ne kadar ücret ödediniz acaba.. Benim doktorum Medikalden Ahmet Bey.Bir kere aşılama yaptı tutmadı. İkinciyi de ben istemiyorum vakit kaybı olacağını düşünüyorum. Ahmet bey Osman Hocayı tavsiye etti. Hakkımızda hayırlısı...

Asraa benim sonucum orada negatif oldu, ama maliyeti sorduğun için yazıyorum sana, bize 5000 lira demişti Osman hoca.

Canım yukarıda arkadaşa da yazdım bize 5000 lira demişti hoca.Ücret konusunda hastasına yardımcı olmaya çalışıyor , hatta biz telefonla görüştüğümüzde 6000 demişti yanına gittiğimizde sanırım bazı şeyleri düşünerek 5000 dedi bize.Çünkü biz daha önce başka yerlerde 3 kez denemiştik.
Rabbim hepimize hayırlısıyla hayırlı evlatlar versin.

çok sevindimmmm canımmm

Rabbim sağ ve salim kucağına almayı nasip etsin inşallah
çok sağol cnm.inşllh hepimizin bebeklerini sağ salim kucağına versin rabbim...
Gözün aydin canim.Allah kucagina almayi da nasip etsin.bizede gostersin ins.haftaya salida benim test gunum.ne gibi belirtiler oldu sonucunu ögrenmeden.ben pek bisi hissetmiyorum.
tşklr cnm,inşllh herkeze yaşatsın bu sevinci rabbim.inşllh salı günü seninde hayırlı haberlerini alırız.inan hiç bir belirti yaşamadım.sürekli adet ağrısı gibi ağrılar vardı.hoca ilaçların yan etkisi onlar,adet sancısı değil dedi.7. gün hafif lekelenme şeklinde kahverengi akıntı geldi.korktum,hocayı aradım.adet kanamasına dönmedikten sonra korkma,yerleşme kanaması olabilir dedi.zaten bir gün sürdü ve geçti.ama bir haftadır yağlı ve salçalı yemeklerden ve hazır gıdalardan midembulanıyordu.halen devam ediyor.ben estrofem hapa başladığımdan beri sürekli midem bulanıyor.bir aydır mide koruyucu kullanıyorum.hoca bu ilaç mideye dokunur zaten dedi.benim midemde hassas hemen herşeyde bulanır ve yanar.anlıyacağın pek belirti olmuyor cnm.hakkında hayırlısı olsun inşllh...
Canım senin adına çok sevindim gerçekten, tebrik ederim
Kan değerine de bakılırsa ikiz gibisin
İnşallah dediğin gibi inşallah kucağına da alırsın.

çok sağol cnm.inşlh en kısa zamanda darısı başına olsun.rabbim sanada göstersin .kan değerim baya yüksek çıkmış.netten araştırdım biraz .genelde çoğul gebelikte yüksek çıkıyormuş.fakat dondurulmuş embriyo dada değerler normalden yüksek çıkıyormuş.artık rabbim hakkımda hayırlısı neyse onu versin.sende yorulmadan yola devam et inşllh rabbim verecek sanada....

Allah tamamına erdirsin canım.Ben de bu ay histeroskopi ondan sonraki ay da dondurulmuşlarla devam edeceğim hayırlısıyla inşallah.

Sagol canim.bende 2.gun oldu hafif sanci.dun ise basladim ayaklarimi usuttum sanirim sol kadigimda batma olustu.Rabbim hepimizin yuzunu guldursun.

Çok sevindim İnsallah kucağına aldığın günleride görürüsün,sağlıkla büyüsün miniklerimiz :)

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…