Tüp Bebek Merkezleri Bursa A.R.T merkezinde Osman Devlioğluna giden ve çocuk sahip olan var mı ?

Bahar kan tahlilini art de mi yaptirdin.ne kadara yapiyorlar.simdi nasilsin.hocayla gorustun mu.merak ediyorum seni.

canım senin adına çok sevindim hayırlısıyla sağ sağlim kucağına da alırsın inş.aralıkta benimde dondurulmuş embryo transferim olcak bana umut oldun inş o gün geldiğinde bende senin gibi sevinebilirim canım Allah senden de razı olsun amin inş.

Pazartesi günü osman hocayla tüp bebek tedavisine başladık herşeyiyle mükemmel bi doktor.20den fazla yumurtam oldugunu çok güzel olduğunu ama Anormal oldugunu söyledi gizli şekerden şüphelendi şeker yüklemesi yapıldı allahıma şükür şeker falan çıkmadı sonuçlar temiz dedi.ilk denememizde uzun protokol uygulanmıştı.şmdi osman hoca kısa protokol uyguluyo merional iğne verdi sadece onu kullanıcaksın dedi cuma kontrolüm war 10gün snra yumurtaları toplıycaz 5.günde transfer dedi.allahım herkeze yardımcı olsun çok zor bii süreç ama bu sefer osman hocayla başaracağımıza inanıyorum

Hayirli olsun tedavin.insallah hayirli haberler alirsin

Canım tedavin hayırlı olsun,benimde ilk denememde 23 yumurta toplandı ve olgun çıktı,tek embriyo transfer edildi fakat sonuç negatif,dondurulmuş yumurtamda kalmadı,bende aralıkta 2.denemeye başlıycam,banada kısa protokol uygulayacağını söylemişti,merak ettiğim senin ilk denemeden yumurtan kalmadımı hiç ?

Bahar kan tahlilini art de mi yaptirdin.ne kadara yapiyorlar.simdi nasilsin.hocayla gorustun mu.merak ediyorum seni.

nihancım kan tahlilini art de yaptırmadım.çünkü bursada oturmuyorum.kütahya dan gelip gidiyoruz.özel bir hastanede yaptırmıştım.sonrada sonucu hocayı arayıp söyledim.oda sonucun çok güzel,pazartesi ultrasona girmen gerek dedi.istersen buraya gel,istersen orada bir doktora git dedi.bende ilk kontrole size geleyim dedim.nasip olursa pazartesi ilk kontrole gidecez.ayrıca tekmi,çiftmi olduğuda belli olacakmış.hakkımda hayırlısı neyse onu versin rabbim.
daha önceki arkadaşların mesajlarında kan tahlilinin art de ücretsiz yapıldığını okumuştum.sen tlf açıp sor bence .eğere ücretliyse sana yakın bir hastanede yaptırırsın.rabbim hayırlı sonuçlar almayı nasip etsin inşllh...

amin cnm inşllh..rabbim sanada göstersin inşllh en kısa zamanda.ben dondurulmuşlarla şanşın daha yüksek olduğunu düşünüyorum.rahim dinlenmiş oluyor.daha az ilaç kullanıyorsun ve daha azz stres oluyor.hatta ilk denemede ohss olmuştum.keşke o ay transferi erteleyip 1-2 ay sonra dondurulmuş transferi olsaydım diyorum.zaten ohss olduğum için çok sıkıntı yaşadım.doktor dedi gebelik olursa daha çok şişersin.onuda stres yaptım.hayırlısı böyleymiş demekki.seninde hayırlı güzel haberini bekliyoruz inşllh....

Allah tamamına erdirsin canım.Ben de bu ay histeroskopi ondan sonraki ay da dondurulmuşlarla devam edeceğim hayırlısıyla inşallah.
amşnn cnm inşllh...rabbim en kısa zamanda sanada nasip etsin inşllh...
Çok sevindim İnsallah kucağına aldığın günleride görürüsün,sağlıkla büyüsün miniklerimiz :)

allah razı olsun cnm.rabbim bütün hamilelerin bebeğini sağ salim kucağına almayı nasip etsin inşllh...sen tek embriyomu koyulmuştu?değerin kaç çıkımştı?

Günaydın canım ,ben onu sormuştum hocaya fakat osman hoca gebelik öncesi folik asit kullanımını gereksiz buluyo,o yüzden gebelik oluşunca başlatıyor

Ayy cok sagol canim.icimi rahatlattin sormaya unutuyordum ben.iyi oldu.Allah senininde gönlüne göre versin.

Tamam canim sagol.insallah ultrasondan sonrada hayirli haberlerini duyariz.

Nihancım kan tahlilini artta yaptırabilirsin.Ben onlara sorduğumda yapıyoruz ücretsiz olarak demişti.Ama benim test günüm bayrama denk geldiği için artta değil de devlet hastanesinin acilinde yaptırdım, 45 dakika sonra sonucumu da aldım.Olmazsa sen de hastanelerden birini acilinde yaptırırsın hem de ücret ödemeden.

Canım tedavin hayırlı olsun.

Baharcım bu senin kaçıncı tüp denemendi acaba? İnşallah benim de bu kez olur Allah' ın izniyle.
Sen de ultrasona girince yaz bakalım bebişlerin kaç tane
Amin canım inşallah olur hayırlısıyla bizimde.

HATRES canım sen histereskopi olmadın mı ben cumartesi oldum gayet güzel geçti hiçbir sorun yok dedi dr yapışıklık perde falan baya korkmuştum sorun çıkar diye ama çok şükür olumlu geçti.yalnız rahmin üstünden hafif basıklık varmış onu düzeltti.benim hala azar azar da olsa kanama geliyo çok az niye oluyo acaba

kızlar aranızda yaptıran varsa söylesin lütfen dr 2-3 gün lekelenme tarzında kanama olur dedi ama benim 5 gün oldu hala var lekelenme anlamadım

canım geçmiş olsun. ben de yaptırmıstım. sadece çizikler attım demişti.kanama olması normal. telaş etme.hatta benım dondurulmus transferı yapıldı ilk uc ay kanamalı gectı. bende dıyırdum kı o çizikler mi açılıp kanıyor diye :) ama hoca normal olabılır demişti

Canım geçmiş olsun sen atlatmışsın. Kanama yaşaman çok normal neticede rahmini kurcalamış doktor, çizik de atmıştır mutlaka.Çünkü bunu bebeğin tutunması için özellikle yapıyor doktorlar.Rahimdeki kanlanma bebeğin beslenmesini sağlıyor çünkü.
Ben yaptırmadım canım, adet olmadım hala, 10 gündür geçirdiğim bir ara kanama var leke tarzında. Doktora sordum tedavi sonrası normaldir dedi bana ama bu benim 4.tüp tedavim ve ilk kez böyle bir ara kanama yaşıyorum.Bu kanama normal adetimin de tarihini erteler diye düşünüyorum.İnşallah olumsuz bir şey yoktur.
Histeroskopinin rahat geçmesine sevindim beni de endişelerimden uzaklaştırdın canım çok teşekkürler.İnşallah bebeklerimiz gelir hayırlısıyla.

Son düzenleme:

Tesekkur ederim hatrescim.sali test gunum.gunduz devlet hastanesinin acilinde yaparlar mi ki?

Tesekkur ederim hatrescim.sali test gunum.gunduz devlet hastanesinin acilinde yaparlar mi ki?

Aciller her zaman açık canım o yüzden sıkıntı olmaz, ben tüp tedavisi yaptırdığımı bu yüzden tahlil yaptırdığımı söyledim doktor hemen gönderdi.

Ayy cok sagol canim.icimi rahatlattin sormaya unutuyordum ben.iyi oldu.Allah senininde gönlüne göre versin.

nihancım meraba dün opum vardı 4 tane yumurtam toplandı zaten sorunum rezerv azlığı akşam hocayla konuştum 3 tanesi olgun dedi olgun demek yani daha iyimi kusura bakma pek bişey bilmiyorum ilk denemem biraz tecrübelerinden anlatırmısın

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…