- Konu Sahibi umutdoluyuz
-
- #1.381
Hayırlısı olsun canım vardır zamanı ama seni çok iyi anlıyorum çok yakın zamanda yaşadım o duyguyu
Arkadaslarim sonucum malesef negatif anneler hisseder derler ya ben bebisimi hissedememistim :'(
canım geçmiş olsun hayırlısı değilmiş deyip avut kendini sakın üzüp yıpratma ne kendini ne eşini çabuk toparlanıyor insan yakın zamanda yaşadım nede olsa inan bana ben de hiç hissedemedim son 2 gün ağlamaya başladım ben hiç hissedemiyorum diye birde benim 8-9. günde lekelenme başladı ve devam etti netice de olmadı sende oldumu lekelenme
diğer topikte adeti sormuşsun burdan cevap vereyim sana ben test tarihinden 2-3 gün sonra adet oldun ne derece adet sayılırsa kesik kesik koyu koyu akıntılar bu ayda böyle oldu bitti histereskopi oldum akıntılar devam etti pembe sonra kırmızı derken haftasına tekrar adet oldum bu sefer söküldü çok şükür rahatladım dr bir sonraki adet döneminde gel dedi eğer normal adet olursam gidicem yok yine maymalarsa mbeklicem normale dönmesini acelem yok sonuçta tutmazsa niye beklemedim demektense
Cok sagol canim.alistim sanirim bebek kayiplarina.ilk hamileligimde cok yipratmistim kendimi.2.si kimyasal di.ama bu ilk tup bebek denememdi.histereskopi nasil bisey.neler yasiyorsun.adetin bitince gel dedi arastirmamiz gerekebilir konusalim dedi hoca bana.lekelenmem olmadi hic.
Yumurta toplama gibi bir islem sanirim.hasimato troidi mi oda neymis.bende troid cikti ilac kullaniyorum ama hasimato mu masimato mu bilmem :-D ücret ne kadar aldi histereskopiden.vermeyince mabut neylesin mahmut valla ben böyle söyleyip geçiyorum artıkın
benimde ilk tutmayınca normalde hiç bir sorun yoktu gözden kaçan birşey olabilir diye histereskopi yapıldı anesteziyle oluyo rahme kameralı bir aletle girip bakılıyo yapışıklık yada herhangi bir anomali var mı diye çok şükür bişey çıkmadı gayet rahat ve acısız bir işlem sonrasında da çok hafif adet sancısı gibi bir ağrı oldu ayılınca
kendime gelince çıktık ablamla buluştuk oturduk sonrasında anatolium ikea deliler gibi gezdim düşün o derece basit bir operasyon benim açımdan öyleydi.
birde haşimato troidi olabilir mi acaba diye tahlil yaptılar temiz çıktı o düşüklere sebep olabiliyormuş.
Ader canım transferin şimdiden hayırlı olsun canım.Senin yumurtalar cumartesi günü toplanmamış mıydı?Eğer öyleyse bugün 3.gün transferi:44:Ben mi yanlış hatırlıyorum acaba:44:
5.Gün embriyosu daha kaliteli olduğundan bunu tercih ediyor doktorumuz.
Evet ben de bekliyorum.
Baharcım sen bu denemede gebeliği öğreninceye kadar transfer parasını ödedin mi yoksa gebelik netleştikten sonra mı verdiniz ücretini?
Çünkü buradan öğrendiğim kadarıyla Osman hoca dondurulmuşlarda gebelik oluşuncaya kadar ücretini almıyormuş, ne derece doğru, bunu en yakın sen yaşadın net cevabın olur diye düşünüyorum.
Arkadaslarim sonucum malesef negatif anneler hisseder derler ya ben bebisimi hissedememistim :'(
inşallah cnm sonucu iyi olur hatresçim merak ettiğim bişey var 5. Gün embriyosunun 2. Kalitesi falan oluyomu
cnm ben transferim yapıldığı gün ücreti ödedim.2000 tl aldı.çok pahalı geldi aslında.çünkü ne ilaç veriyor kendisi nede başka bir işlem,sadece transfer ücreti.ama napalım hoca ne derse yapıyoruz mecburen.çok şükür verdiğimize değdi.ya tutmasaydı yine o para benden çıkmış olacakktı .belkide şehırdışından geliyoruz diye hemen aldı,bilemiyorum artık...
Cnm uzulme demekki hayirlisi boyleymis.vakti zamani var demekki.rabbim en dogru zamanda bebegini kucagina verecektir insllh.bak ben ikinci bebekicin on yildir ugrasiyorum.donurulmuslarin varmiydi.
haşimato farklı troidden bizim ailede çok şükür bende çıkmadı.onda da ömür boyu bir ilaç var kullanıyorsun.ücret 500 tahlil içinde 60 aldılarYumurta toplama gibi bir islem sanirim.hasimato troidi mi oda neymis.bende troid cikti ilac kullaniyorum ama hasimato mu masimato mu bilmem :-D ücret ne kadar aldi histereskopiden.
cnm ben transferim yapıldığı gün ücreti ödedim.2000 tl aldı.çok pahalı geldi aslında.çünkü ne ilaç veriyor kendisi nede başka bir işlem,sadece transfer ücreti.ama napalım hoca ne derse yapıyoruz mecburen.çok şükür verdiğimize değdi.ya tutmasaydı yine o para benden çıkmış olacakktı .belkide şehırdışından geliyoruz diye hemen aldı,bilemiyorum artık...
haşimato farklı troidden bizim ailede çok şükür bende çıkmadı.onda da ömür boyu bir ilaç var kullanıyorsun.ücret 500 tahlil içinde 60 aldılar
haşırt haşırt2000 tl çok yaa osman hocada fiyatlar uçuk valla aman nasip olsunda napalım verecez el mecbuuuurrr.:44:
Tesekkür ederim canim sagol.2 tane dondurulmusum var.ne kadar zaman sonra baslasam daha iyi olur tedaviye.adetin bitince gel dedi ama.nolcak bilmiyorum.
Canım evet bazen 5.güne geldikleri halde 2.kalitede olan embriyolar olabiliyor.Ama bence sen bunları düşünme Rabbim verirse her halukarda da oluyor. Benim embriyolarım o kadar kaliteliydi ki, iki tane transfer etmesini istediğimde ikiz gebeliği kaldırmakta zorlanırım diye pek sıcak bakmamıştı doktor. Ama Allah ol demeyince olmuyor işte.
Nasibimiz ne ise onu görüyoruz...İnşallah ellerin boş kalmaz
Oluk oluk gidiyor maalesef.Ama çok şükür bak seninki tutmuş ya en azından değdi diyebiliyorsun.Ben biri Osman hoca da biri başka bir yerde olmak üzere iki negatif yaşadım ve yaklaşık 10000 tl ödedik.Bakalım bu inşallah hayırlısıyla olur.
Şehir dışından geldiğinden sanmıyorum demek ki alıyor.
Tesekkür ederim canim sagol.2 tane dondurulmusum var.ne kadar zaman sonra baslasam daha iyi olur tedaviye.adetin bitince gel dedi ama.nolcak bilmiyorum.
Arkadaşlar bugün Medicabildeki doktorum Osman Bey'i tavsiye etti.Birde eğer sürece dayanabilirseniz üniversite dedi..Acaba doktor Osman Bey'de tüp bebek fiyatları nedir bilgisi olan var mı?
sağlık olsun cnm napalım.bu tadavi süreci maddi ve manevi çok yıpratıcı bir süreç.rabbim bu yolda herkezin yar ve yardımcısı olsunilk tüp bebekte 5000 tl,ondan önce polip operasyonu 1000 tl,sonrasında dondurulmuş 2000 tl,aradaki muayene ücretleri,yol,yemek masrafı derken bizimde hemen hemen 10 bin tl ye yaklaştı cnm.ben şöyle düşünmüştüm,gebelik oluşursa şehırdışında oldukları için gelmelerine gerek kalmaz ,o yüzden taransfer ücretini önce aldı sanırım demiştim.çünkü kan da betaya baktırıp aradığım gün,ister gel istersen orda bir dr git demişti.gerçi gebelik oluşmazsada alır diye düşünüyorum,çünkü dondurma ücreti içinde sanırım.
Arkadaşlar bugün Medicabildeki doktorum Osman Bey'i tavsiye etti.Birde eğer sürece dayanabilirseniz üniversite dedi..Acaba doktor Osman Bey'de tüp bebek fiyatları nedir bilgisi olan var mı?
en az iki ay geçmesi gerekiyor.ama histeroskopi yaparsa 3 ayı bulur.acele etme.vücudun ve rahim dinlensin.fazlasıyla hormon alıyor zaten vücut.histeroskopi opu kadar zor değil.çok basit 10 dk lık bir işlem. benim polip vardı histeroskopi ile onu aldı.ona rahmen anestezi istememiştim.muhtemelen sanada adet bitimi yapar.hakkıında hayırlısını versin rabbim.emeklerini boşa çıkarmasın inşllh...
Nihancım adetin bittikten sonra sadece durumun hakkında genel değerlendirme yapmak için çağırıyor doktorumuz. Eğer sana da histeroskopi derse şaşırma genelde öyle yapıyor. Tekrar deneme için histeroskopi yapılırsa eğer 2 ay sonra da yapılır transfer.
Benim adetim bir belli olsa bittikten sonra histeroskopi, ondan sonraki adetin bitiminde de transferi yapıcak inşallah, benim donmuşlarım da 3 tane.Ama sadece bir tanesi 1. kalite demişlerdi o zaman:44:
en az iki ay geçmesi gerekiyor.ama histeroskopi yaparsa 3 ayı bulur.acele etme.vücudun ve rahim dinlensin.fazlasıyla hormon alıyor zaten vücut.histeroskopi opu kadar zor değil.çok basit 10 dk lık bir işlem. benim polip vardı histeroskopi ile onu aldı.ona rahmen anestezi istememiştim.muhtemelen sanada adet bitimi yapar.hakkıında hayırlısını versin rabbim.emeklerini boşa çıkarmasın inşllh...
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?