Tüp Bebek Merkezleri Bursa A.R.T merkezinde Osman Devlioğluna giden ve çocuk sahip olan var mı ?

evet canım başka türlü işin içinden cıkamıyorum eve de yakın yeri kısmet bakalım herşey yolunda gider:18:

tedavin hayırlı olsun cnm.rabbim emeklerini boşa çıkarmasın,sağlıklı hayırlı bebişler versin inşllh....ne kadar şanslısın ki dr un merkezine yakın yerde oturuyorsun.biz şehırdışından gelip gittik ,çok zor oluyordu.özellikle yumurta takibinde iki gündebir geldik.çok doğru bir seçim yapmışsın...

iyi dileklern içiç teşekkür ederim canım herşey güzel olur ınş alnımıza ne yazıldıysa inş

Çok geçmiş olsun.İnşallah kesilir bir an önce.Kaç haftalık hamilesiniz?Doktorunuz Osman hoca anladığım kadarıyla..Hangi hastaneye yatırıyor anlayamadım?

Son düzenleme:
Çok geçmiş olsun.İnşallah kesilir bir an önce.Kaç haftalık hamilesiniz?Doktorunuz Osman hoca anladığım kadarıyla..Hangi hastaneye yatırıyor anlayamadım?

aminnnn cnm inşllh.6 haftalık hamileyim.dr osman hoca.ama ben bursada yaşamıyorum.o yüzden kendi memleketimde özel hastanede bir dr gebelik takibimi yapıyor.o söyledi istersen yatırayım diye.dün yine çok yoğun bir kanama geçirdim.bugün dr gittik ve tekrar ultrasona girdim.çok şükür kese yerinde duruyor ve normaldi.hatta kalp atışlarını duyduk:)çok güzel ve farklı bir duyguydu içinde bir kalp atması:)rabbim buradaki bütün arkadaşlarımada nasip etsin inşllh.....

Canım kap atışlarını duydunuz demek Ne kadar sevindim senin adına, Allah tamamına erdirsin.Hayırlısıyla şu kanaman da kesilsin inşallah.

canım kap atışlarını duydunuz demek ne kadar sevindim senin adına, allah tamamına erdirsin.hayırlısıyla şu kanaman da kesilsin inşallah.

meraba cnm bugün benim transferimin 7. Günü 4.-5. Günde adet olacakmışım gibi kasıklarımda ve belimde şiddetli ağrılarım oldu dün agrım hafifledi bugünde göbek deliğimin çevresinde ağrım var göbeğimi ellediğimde hafif ağrı hissediyorum sizde böyle bi ağrı oldumu çok endişeliyim

http://www.kadinlarkulubu.com/tup-b...rken-gebelik-belirtileri-liste-topigi-12.html

Canım bu topiğe bak istersen kafana takılan şeyleri daha iyi anlayabilirsin.
İnşallah hamilesindir canım

canım geçmiş olsun. benim de kanamalarım çok olmustu. hatta bu şekilde ilk 3 ayımızı geçirdik. hop oturup hop kalktık diyebilirim. her an bebeğimize bir şey olacak korkusuyla yaşadık. şuan neler hissettiğini çok iyi anlayabiliyorum. ben yatıp dinlenmeye çalıştım. hatta rapor aldım evde hep dinlendim. aşırı yürümelerden kaçındım. kendine dikkat et bence. bebeğine iyiy bak annesi :)

Canım kap atışlarını duydunuz demek Ne kadar sevindim senin adına, Allah tamamına erdirsin.Hayırlısıyla şu kanaman da kesilsin inşallah.
aminnn cnm inşllh.kanama kesilse bende rahatlıyacam ama sanırım bir süre böyle devam edeck gibi duruyor.hayırlısı artık bebeğe bir zarar vermesinde.rabbim sanada en kısa zamanda nasip etsin cnm...

çok sağol cnm.senindemi kese yanında kanama alanı oluşmuş.?3 ay sonra tamamen kesildimi ve hiç kalkmadan süreklimi yattın?ben evin içinde yormadan kendimi geziniyorum.ama genelde yatıyorum.kıpkırmızı kanı görünce insan bebeğine bişi olacak endişesi yaşıyor sürekli.şu anda bir sorun yoktur inşlhh senin.doğum ne zaman .cinsiyeti bellimi.ve bu kanamanın neden olduğunu söyledimi sana dr.offf çok soru sordum kusura bakma cnm.ama dediğin gibi şu anda beni en iyi anlayabilecek sensin.

bana kılcal damar kanaması demişti. ilk zamanlar coktu sonra yavas yavas azaldı .2. ayda bitmiş gibiydi. 3. aydan sonra tamamen normale döndük.
oğlumuz olacak nasipse..
yavas hareket etmende bir mahsur yok bence.ama kendini yorma. çok eğilip kalkma. kasıklarını zorlayacak hareketlerden kacın.
Allah izin verirse her sey geçecek. bebeğini düşün. :)

cvpladığın için tşklr cnm.inşllh benimde 2. aya kadar biter.zaten şu an 6 haftalık.evde ağır iş yapmıyorum.hatta iş hiç yapmıyorum.sadece yemek masasını hazırlayıp toplamak,bulaşıkları makineye yerleştirmek.yemeği ya annem gelip yapıyor yada kayınvalidem yapıp gönderiyor sağolsunlar.
rabbim seninde sağ salim oğluna kavuştursun inşllh.doğuma az kalmış.normalmi sezeryan doğummu olacak belli oldumu.bende sezeryandan çok korkuyorum.şimdiden ya sezeryan olursam diye düşünmeye başladım.ilk doğum normaldi benim.inşllh buda öyle olur,rabbim o günleri gösterirse inşllh.
bu arada ani duygu değişimleri yaşıyorum.psikolojim bozuldu.tekrar depresyona girecem diye korkuyorum.sürekli bir endişe ve kaygı hali var.nefesim daralıyor.geceleri zor uyuyorum.az önce 2 ölçek pasiflora içtim.gebelikte kullanılıyormuş osman hocaya sormuştum.bu gebelik nasıl bitecek diyorum.bir sürü kafamda sorular,korkular,offff inşllh geçer en kısa zamanda...
midem çok fena.reflü vardı,estrofem başaldığımdan beri mahvolmuştu.şimdi 3 gün oldu bırak dedi dr.ama hala berbet midem yanıyor.hiçbişi yiyemiyorum.4 kilo verdmişim 15-20 gündür.inşllh en kısa zamanda normale dönerim.rabbim beni ve tüm sıkıntıda olan kullarını selamete çıkarsın,dualarınızı bekliyorum....

iyi günler kızlarr nasılsınız bnde osman hocanın hastasıyım ve gecen ay asılama oldum ama dün adet basladı bnde tüpe baslamaya karar verdim sorum su bn 3.günü gidicem bi görüşme yapmak için adeti,n 3.günüde tüp için ilaç vs tedaviye baslar mı sizce hoca yoksa bi sonraki adetimi mi bekle der bna bide transferi ultrasonla birlikte mi yapıo asılamamı ultrasonsuz yapmıstı bide Tek embiryo mu koyuyo 2 istendiginde 2 embiryo koyabiliyo mu hoca bilginiz varsa bilgilendirin lütfen bide bnm herseyim normal sebepsiz infertiliteyiz bize uzun mu kısa mu protokol uygular?

Canım meraba eger hocanın düşündüğü bişey yoksa başlar bence tedaviye benimkinede öyle başladık.benim transferim dün yaapıldı ultrasonla ve hiçbişey hissetmedim.biz iki embriyo istedik fakat 1tane koydu.öyle uygun gördü .embriyom 1.kaliteymiş ve yaşım gereği öyle uygunmuş zaten yasal olarakta 1.kalanını dondurucaz.benim 25tane yumurtam vardı kısa protokol uyguladı.bakalım sana nasıl yapıcak.benim ilk denememde uzun protokoldü osman hoca geçen sefer uzun yapışmış biz kısa yapalım dedi.inşallah herşey gönlünce olur.benim şimdi bekleyiş başladı inşallah 11gün snra güzel haberler alıcam

ne güzel yazmışsın cnm sennde mi adetin 3.günü basladı tedavn?ilkini nerde yaptırmıstın osman hocayı secme sebebin ne oldu onun hastası olupta buraya yazan cok az insan var dr hakkında dha cok bilgi istiyo ama bnde güveniyorum ona :) transfer sonrası dinlenme verdi mi evde ? ya bnde 2 embiryo isterim diodum ama pek mümkün olmıcak demek ki..aman 1tane olsun iyi olsun o tutsun yeterki :) bide cnm özel diilse ilaçlar transfer toplam kaç TL ye maol oldu sana? cok soru sordum hakkını hell et...inşşşşşşşşş 10gün sonra böleyim diye yazarsın buraya cnm Rabbim gönlğndekini hayırlı kılsın

Transferin hayirli olsun canim.umarim hayirli haberler alirsin ve bize unut olursun.

Merhaba canim bu topikte tekrar karsilastik.senin asilamani osman hoca mi yapti.biz 5.500 tl ödedik osman hocaya.uzun protokoldu benimkisi.adetin 21. Gunu basladik.2 tane dondurulmusum var.bende iki koymasini isticem.bakalim ne dicek.Rabbim yüzumuzu guldursun

Evet canım adetin 3.günü başladım.ilkini bursa tüp bebek merkezinde yaptırdım.osman hocaya ben tanıdıkların tavsiyesiyle gittim ve herşeyiyle dört dörtlük bi doktor.dün transfer yapıldı işte bugün yarın yatıcam pazardan snra normal günlük yaşantına dön sadece ağır iş yapma dedi.eğer embriyolar birinci kalite olduysa tek transfer yapıyo.bende hep iki diye gittim ama hocam öyle söyleyince doğrusunu siz bilirsiniz hocam dedim.canım bizim herşey dahil 6.000tl ama bizim tese oldu o yüzden.helal olsun canım benim ne demek insan böyle zamanda konuşunca rahatlıyo.ben transfere gelene kadar öldüm öldüm dirildim ama şükür rabbime.bak sana ne dicem biz osman hocaya ilk gittiğimiz gün osman hoca bize senin yumurtan var seninde spermin var sizin çocuğunuz olucak bu kadar dedi gülümsedi.ki benim eşim azospermi biyopsiyle sperm alındı..

Kızlar 5.gün transfer edildi bugün toplamda 7.gün kasıklarımda adet olucakmışım ağrı var bide belim ağrıyo anlam veremiyoruuum

Hatres krizantem nerelerdesiniz.ne durumdasiniz.ben adet oldum bitti.hocayi aradim persembe aksami pazar öglen ara daha rahat konusabilirim dedi.yarin arayacagim bakalim ne diyecek.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…