- 25 Ocak 2013
- 930
- 528
- 158
- Konu Sahibi umutdoluyuz
-
- #1.401
Test tarihinden kac gün sonra adet oldun canim.sanirim daha da bitmedi.2-3 gün icinde olursun dedi bana,bekliyorum.muayene ediyor mu ilk gittiginde birde ücret aliyor mu?
Sagol canim.amin Allah kimsenin emeklerini bosa cikarmasin
mrh kızlar.güzel haberler alanların sağlıklı bi hamilelik geçirmesini,sağlıkla bebişlerini kucaklarına almalarını Rabbim nasip etsin..
ilk tüp bebek denemem olacak.günlerdir sayfaları okuyorum:) bursa tüp mü osman hoca mı? iki merkezlede görüştüm.Rabbime hakkımızda hayırlı olana içimizi ısındır diye dua ettim.inş Allah'ın izniyle osman hocada bizlere vesile olur.
verdiği kan tahlillerini de yaptırdım.şimdi bekliyorum.
sizler tüm süreci anlatıyorsunuz,bilmeyenin gözünde büyüyor inanınİnş ilk denemede yavrularımıza kavuşuruz...Hakkımızda hayırlı olanı tez vakitte nasip eylesin..
mrh kızlar.güzel haberler alanların sağlıklı bi hamilelik geçirmesini,sağlıkla bebişlerini kucaklarına almalarını Rabbim nasip etsin..
ilk tüp bebek denemem olacak.günlerdir sayfaları okuyorum:) bursa tüp mü osman hoca mı? iki merkezlede görüştüm.Rabbime hakkımızda hayırlı olana içimizi ısındır diye dua ettim.inş Allah'ın izniyle osman hocada bizlere vesile olur.
verdiği kan tahlillerini de yaptırdım.şimdi bekliyorum.
sizler tüm süreci anlatıyorsunuz,bilmeyenin gözünde büyüyor inanınİnş ilk denemede yavrularımıza kavuşuruz...Hakkımızda hayırlı olanı tez vakitte nasip eylesin..
Kızlar dün gittim hocama muayne etti solda 5 6 tane sagda 10tane büyüyen yumurtam olduğunu söyledi.cumartesi günü yumurtalar alınacak perşembede transfer.yumurtalar alındıktan snra ne kadar bekletiyolar orda birde narkozdan çıkınca eşimi yanıma alırlarmı almıyolar diye duydum
şimdi ki aklım olsa zaten kadın doğumcu olurdumCanım tüp bebek söz konusu olunca fiyatların uçmadığı yer mi var:44::44:
Bu dünyada para kazanmak isteyenler kadın doğumcu olsun, hele de tüp yapsın
Biz Osman hocayı çoğu yere göre yine de hesaplı bulmuştuk:44::44::44:
Rabbim bebeklerimizi kendiliğinden gönderse bize...
Benim de adet dengem iyice şaştı.Leke leke hala devam ediyor.Sahiden adet olunca anlayamayacağım bu gidişle
Baharcım benim kızım ve ondan önce de bir tüple birlikte tam 4 tüp denemem oldu şimdiye kadar yani biz toplam 20000 liraya yakın ödedik.Ama napalım canım bizleri de böyle imtihan ediyor rabbim demek ki.Çok şükür bir kızım var inşallah bir tane daha hayırlısıyla bir yavrum daha olur da giden para olsun nedelim
Canım Osman hoca senden transfer parasını peşin aldığına göre demek ki embriyoların dondurulma işlemi için gebelik oluşuncaya kadar para almıyormuş anladığım kadarıyla, transfer parası buna dahil değil yani. Biz de ona göre ayarlayalım artık kendimizi bir de histeroskopi var:44:
Allah bebeğini hayırlısıyla kucağına da almayı nasip etsin, sen şimdi oğlun var ya kız istiyorsundur di mi?
Canım bize ilk olarak telefonda görüştüğümüzde 6000 lira demişti, daha sonra merkezine randevu alıp gittik, o zaman hakkımızdaki bilgileri aldıktan sonra 5000 olur dedi.Sanırım 4. tüp denemem olduğu için indirim yaptı galiba.
Canım histeroskopi anestezisiz o kadar rahat mı ya? Ben biraz ağrı eşiği yüksek biriyim dayanabilir miyim acaba:44ayanabilsem anestezi istemem belki de , çünkü o kokusu beni mahvediyor, sonrasında kendime gelmek de çok güçlük çekiyorum.
Baharcım sohbet güzel ama misafirim var ben kaçayım
şimdi ki aklım olsa zaten kadın doğumcu olurdumvalla ben osman hocadan önce bir başka dr la görüşmüştüm fayatlarda fark var ama osman hocada pof. olsun o kadar napalım zaten parayı falan insanın gözü görmüyor söz konusu evlat olunca.
ayy ben histereskopinin haftasına tekrar adet oldum bu sefer söküldü nasıl rahatladım anlatamam darısı senin başına bir sonraki adette de ilaçlara başlıcam nasipse sonra dondurulmuş nasip olursa inş.dua ediyorum bu ay oluverse kendiliğinden diye.bu arada pazar sülük yaptırcam duydunuz mu hiç iyi geliyomuş bide bunu deniyelim bakalım şifa ALLAH tan :44:
sende epey para harcamışsın cnm,rabbim emeklerini boşa çıkarmasın inşllh.ben kız çocuklarını çok seviyorum sağlıklı hayırlı olsunda fark etmez tabiki kız olursada çok sevinirim.kız çocukları herzaman anneye daha yakın oluyor.erkek çocuğu büyüdümü uzaklaşıyor aileden.rabbim seninde gönlüne göre versin inşllh....bu arada akşam ağrıyla beraber kanamam oldu.düşük yapıyorum diye korktum.geceyi hastanede geçirdim.serum iğne felan.neyseki kese yerinde duruyormuşkötü bir geceydi,çok korktum.istirahat et dedi dr.plesantanın yanında kanama olmuş dedi.şükür bitti bugün,inşllh birdaha yaşatmasın rabbim...
bence kolay bir işlem.sadece içine basınçlı su veriyor o biraz ağrı yapıyor.ama dayanabilir bir ağrı.çıkıncada çarşıyı gezmiştik,sonrasında hiç ağrı olmuyor zaten.sen yinede kendin karar ver ben etkilemiyeyim cnm...
sende epey para harcamışsın cnm,rabbim emeklerini boşa çıkarmasın inşllh.ben kız çocuklarını çok seviyorum sağlıklı hayırlı olsunda fark etmez tabiki kız olursada çok sevinirim.kız çocukları herzaman anneye daha yakın oluyor.erkek çocuğu büyüdümü uzaklaşıyor aileden.rabbim seninde gönlüne göre versin inşllh....bu arada akşam ağrıyla beraber kanamam oldu.düşük yapıyorum diye korktum.geceyi hastanede geçirdim.serum iğne felan.neyseki kese yerinde duruyormuşkötü bir geceydi,çok korktum.istirahat et dedi dr.plesantanın yanında kanama olmuş dedi.şükür bitti bugün,inşllh birdaha yaşatmasın rabbim...
Benimde adetim lekenme gibi oluyor sökülemedi daha.sizinde ilk adetiniz böyle mi oldu arkadaslar.
inşallah canım inşallah
Bende adet olmak adına hala tık yok, bugünler adet olmalıydım, düzen müzen derken keşke Rabbimin ol demesiyle kendiliğinden hamile kalsak
Canım çok yöntemler var denemediğimiz...Ama geçenlerde bir arkadaşa gittim komşusu da gelmişti. 40 yaş civarında bir bayan ama görünüm olarak daha olgun duruyor. Başım ağrıyor dedi, neden acaba migreniniz mi var diye sordum arkadaşımla gülüştüler , meğer hamileymiş, çok şaşırdım.Şaşırmamın nedeni yaşça bayağı büyük göstermesi ve lise çağında iki yetişkin kızının olmasıydı, tekrar bebek isteyebileceğini düşünemedim heralde. Neyse sonra biraz konuştuk, bazı rahatsızlarından dolayı doktor gebe kalmasını tavsiye etmiş ama olmuyormuş.Sonra birine hacamat yaptırmış ( eskiler hacamatı sülüklerle yaparmış ya ) ama bu bayan kupa çekme yöntemiyle hacamat yaptırmış ve ondan sonra çok güzel bir şekilde adet oldum ve sonraki ay hamile kaldım dedi
Kimbilir senin de belki öyle olur krizantem
canım benim ilk 2 ay tarif ettiğin şekilde oldu sonradan söküldü çok şükür..Benimde adetim lekenme gibi oluyor sökülemedi daha.sizinde ilk adetiniz böyle mi oldu arkadaslar.
Benimde adetim lekenme gibi oluyor sökülemedi daha.sizinde ilk adetiniz böyle mi oldu arkadaslar.
kızlar hepinize güzel dilekleriniz ve dualarınız için tşk ederim.bugün evde yattım.dinlendim.ama akşama doğru tekrar kırmızı akıntı gelmeye başladı.çok moralim bozuldu dr aradım gel bakalım dedi.gittik ultrasonla baltı ve kanama devam ediyor içerde ama kesede sorun yok dedi.istersen yatıralım dedi.yatmadım,çoğalırsa yarın geleyim dedim.dünkü kadar çok değil ama kırmızı olması canımı sıkıyor.inşllh yarına kadar geçer.kızlar bana dua edin inşllh kesilsinde sorun çıkmasın...
İnsallah bu ay basliycam tedavime cook heyecanliyim bi okadarda merqkli
kızlar hepinize güzel dilekleriniz ve dualarınız için tşk ederim.bugün evde yattım.dinlendim.ama akşama doğru tekrar kırmızı akıntı gelmeye başladı.çok moralim bozuldu dr aradım gel bakalım dedi.gittik ultrasonla baltı ve kanama devam ediyor içerde ama kesede sorun yok dedi.istersen yatıralım dedi.yatmadım,çoğalırsa yarın geleyim dedim.dünkü kadar çok değil ama kırmızı olması canımı sıkıyor.inşllh yarına kadar geçer.kızlar bana dua edin inşllh kesilsinde sorun çıkmasın...
evet canım başka türlü işin içinden cıkamıyorum eve de yakın yeri kısmet bakalım herşey yolunda gider:18:
Canım benim de öyle oldu merak etme, buradaki arkadaşların çoğu bunu yaşıyor.Osman hoca benim diğer tedavilerime nazaran burada farklı olarak proluton adlı imacı vermişti.Buradaki arkadaşlar olarak çoğumuz aynı şeyi yaşıyoruz benim nedense aklıma bu ilaçtan olabileceği geliyor.Çünkü bu ilacı daha önce hiç kullanmamıştım ve böyle lekeler hiç görmedim, neyse atlatırız inşallah.
Canım keşke müşahade altında kalsaydın neden acaba oluyor ki bu kanama doktorun bir şey demedi mi? Osman hocaya söyledin mi bu durumu?Dualarım seninle canım.
Canım Osman hocaya kara verdin demek hadi hayırlı olsun
cnm neyseki bugün çok azaldı kanama ve kahverengiye dönüştü.burdaki dr um gebeliklerin yüzde ellisinde olabiliyor ,yüzde beşi düşük oluyor dedi.osman haocayı ilk kanama olduğu gün aramıştımkesede sorun yoksa istirahat edeceksin dedi.ikinci kanamada aramadım...
Canım benim de öyle oldu merak etme, buradaki arkadaşların çoğu bunu yaşıyor.Osman hoca benim diğer tedavilerime nazaran burada farklı olarak proluton adlı imacı vermişti.Buradaki arkadaşlar olarak çoğumuz aynı şeyi yaşıyoruz benim nedense aklıma bu ilaçtan olabileceği geliyor.Çünkü bu ilacı daha önce hiç kullanmamıştım ve böyle lekeler hiç görmedim, neyse atlatırız inşallah.
Canım keşke müşahade altında kalsaydın neden acaba oluyor ki bu kanama doktorun bir şey demedi mi? Osman hocaya söyledin mi bu durumu?Dualarım seninle canım.
Canım Osman hocaya kara verdin demek hadi hayırlı olsun
Canim cok üzüldüm ya insallah kötü bisey degildir.kanamasi olup da bebegini kucagina alan cok duydum.icini ferah tut Allah yardimcin olsun.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?