- Konu Sahibi umutdoluyuz
-
- #1.581
Canım ya madem sen de pco var neden soğan kürünü uygulamıyorsun? Pcolular için birebir imiş soğan kürü, bende de önceden pco vardı daha önceden bilmediğime yanıyorum bu kürleri, belki bilseydim kim bilir Allah kendiliğinden verirdi hani diyorum kendime. Eşinde de hareket problemi varmış, ona da keçiboynuzu kürünü denemelisin canım.Takdir Allah' tan.
Eşime keçiboynuzu kürünü uyguladım,faydası olmadı,bende bir ara geçen sene soğanı içmiştim ama, düzenli yapmamıştım. Siz kaçıncı gün başlıyorsunuz küre kaç gün yapıyorsunuz benim bildiğim 15.günden sonra 15 gündü, sabah akşam taze demleyip içiliyordu.
Amin canım , sağoltedaviye benle birlik te bu ay veya daha önce başlayan arkadaşların cuması müberk olsun rabbım hayırlı sonuçlar almayı nasip etsin
Canım ya madem sen de pco var neden soğan kürünü uygulamıyorsun? Pcolular için birebir imiş soğan kürü, bende de önceden pco vardı daha önceden bilmediğime yanıyorum bu kürleri, belki bilseydim kim bilir Allah kendiliğinden verirdi hani diyorum kendime. Eşinde de hareket problemi varmış, ona da keçiboynuzu kürünü denemelisin canım.Takdir Allah' tan.
Eşime keçiboynuzu kürünü uyguladım,faydası olmadı,bende bir ara geçen sene soğanı içmiştim ama, düzenli yapmamıştım. Siz kaçıncı gün başlıyorsunuz küre kaç gün yapıyorsunuz benim bildiğim 15.günden sonra 15 gündü, sabah akşam taze demleyip içiliyordu.
Ne kadar uyguladınız ama, çünkü keçi boynuzu kürünü en az 3 ay kullanmak gerekli. Kürü doğru uyguladığından ve taze keçiboynuzu kullandığından emin misin? İbrahim Saraçoğlu kesinlikle çok işe yaradığını söylüyor, nitekim uygulayıp sonuç alan pek çok insan var.
Canım soğan kürüne adetin bittikten sonra 7. günde başlıyorsun yani bir sonraki adete 15 gün kala.15 Gün uygulanıp bırakılıyor. Ondan sonra da incir kürü.
Benim incir kürüne vaktim olmayacak ama histeroskopi sonrası tutunma açısından daha da sağlam olsun diye soğan kürüne başladım. Rabbim güzel neticelendirsin inşallah.
Amin canım , sağol
Ne kadar uyguladınız ama, çünkü keçi boynuzu kürünü en az 3 ay kullanmak gerekli. Kürü doğru uyguladığından ve taze keçiboynuzu kullandığından emin misin? İbrahim Saraçoğlu kesinlikle çok işe yaradığını söylüyor, nitekim uygulayıp sonuç alan pek çok insan var.
Canım soğan kürüne adetin bittikten sonra 7. günde başlıyorsun yani bir sonraki adete 15 gün kala.15 Gün uygulanıp bırakılıyor. Ondan sonra da incir kürü.
Benim incir kürüne vaktim olmayacak ama histeroskopi sonrası tutunma açısından daha da sağlam olsun diye soğan kürüne başladım. Rabbim güzel neticelendirsin inşallah.
Bu hafta içi adet olucam ,7gün sonra ameliyat haftasına denk geliyor,raporlu olacağım için evdeyim,yaparım rahat rahat soğan kürünü:) eşim hiç sevmedi keçi boynuzunu,kaynattım taze taze,ona pekmezini aldık, çikolatalısını aldık ama bir türlü içip yiyemedi,fark olmadığını görünce de içiremiyorum şimdi.osman hocada dün bitkisel şeylere inanmayın deyince eve geldik at bu pekmezleri dedi, ama ben yapıcam soğan kürünü:)
Krizantemcim canım hayırlı olur inşallah.Soğan kürü bir şeye yaramamış olarak düşünme , gebe kalamadıysan bile rahmindeki ne var ne yok olumsuz her şeyi temizlemiştir Allah' ın izniyle inşallah.Bu arada ben de başladım soğan kürüne, rabbim şifa eyler inşallah...
Kaç tane ebmriyon vardı canım, gelişmelerden haberdar et canım bizleri
Sacd daha önce hiç aşılama yaptırmadın demek öyle mi? doktor aşılamayı önerdiğine göre:44:
Hepimiz için hayırlı olsun inşallah ...
Demek öyle canım, ama sana da çok ağır konuşmuş yaHani yoğunluğu vardır doğru ama daha hoş ve yumuşak bir üslupla da söyleyebilir bunu ve sanki iş bitti, sen yoluna ben yoluma der gibi:26::26:
Amin canım inşallah bebeğim gelir benim de, hepimizinde...
Sen nasılsın peki , kanamaların durdu mu, bebişinin durumu nasıl?
Sağol canım, Allah razı olsun
Amin canım , sağol
Bu hafta içi adet olucam ,7gün sonra ameliyat haftasına denk geliyor,raporlu olacağım için evdeyim,yaparım rahat rahat soğan kürünü:) eşim hiç sevmedi keçi boynuzunu,kaynattım taze taze,ona pekmezini aldık, çikolatalısını aldık ama bir türlü içip yiyemedi,fark olmadığını görünce de içiremiyorum şimdi.osman hocada dün bitkisel şeylere inanmayın deyince eve geldik at bu pekmezleri dedi, ama ben yapıcam soğan kürünü:)
Canım doktorun düşünceleri biraz farklı, bitkisel kürlere inanmadığını ben de tahmin edebiliyorum ama o onun düşüncesi. Allah-ü Teala bu alemi asla boş yaratmamış, içindeki nimetleri görmezden gelmek mümkün değil. Ben modern tıp + bitkisel kürler ikisine de önem vermek gerektiğini düşünüyorum. Hatta bazen bitkisel kürlerle modern tıbba gerek kalmadan çoğu hastalıktan kurtulan insanların varlığını biliyoruz.Eşine erkek infertilitesini keçi boynuzu kürüyle yenen erkeklerin hikayelerinin topiclerini göster, o zaman bak nasıl yapıyor kürleriEşin bence işin kolayına kaçıp hazır tüple bebek sahibi olmak istiyor , nasılsa alınan hormonları onların vücutları değil bizim vücutlarımız yiyiyor Benim eşimde önceleri içiemiyorum deyip bıraktı, ben de sen bilirsin deyip yapmadım.Ama değerleri düşmeye başlayınca şimdi kendisi kür bitince hemen söylüyor yap diye
Bugun igneye baslafim benim troit yuksekmis buda dusuge sebep olurmus varmi benim gibi olan veya yapip yapmamam gereken seyleri hakkinda bilgi:18:
Canım troid problemi benim de var, ilacı kullanınca sorun ortadan kalkar merak etmeDüşün yani benim kızım oldu çok şükür.
Canım kanamalırının azalmasına sevindim, moralini de yüksek tut, neden kendini üzüyorsun ki, bak rabbim nasib etmiş sana.Biz hala acaba olacak mı endişelerindeyizevet cnm aynen öyle,iş bitti,herkez kendi yoluna demek istedi:)
iyi olmaya çalışıyorum cnm.kanamalar azaldı ama tamamen geçmedi.damla damla kahverengi olarak geliyor.inşllh zamanla oda bitecek.bebek iyi şükür,bir hafta önce dr gitmiştik.herşey normal dedi.haftaya tekrar kontrol var.plesanta biraz aşağıda dedi.zamanla yukarı çıkacak dedi.kendi psikolojimde düzelse sorun kalmıyacak inşllh..
Bugun igneye baslafim benim troit yuksekmis buda dusuge sebep olurmus varmi benim gibi olan veya yapip yapmamam gereken seyleri hakkinda bilgi:18:
benim hamileliğe bağlı olarak troid yükselmişti. İbrahim saraçoğlunun dereotu kürünü yaptım. ama bulantılardan pek uygulayamadım. sonra kendiliğinden geçti.
Allah hayırlı şifalar versin canım
benim hamileliğe bağlı olarak troid yükselmişti. İbrahim saraçoğlunun dereotu kürünü yaptım. ama bulantılardan pek uygulayamadım. sonra kendiliğinden geçti.
Allah hayırlı şifalar versin canım
Cuma günü gittim muayene mi oldum geldim.herşey normal estrofem başladım sabah öğle akşam 1 tane alıyorum 10 gün sonra tekrardan gidicem muayeneye hakkımızda hayırlısı olsun inş.kaç gün sonra transfer olucak bakalım...
Cuma günü gittim muayene mi oldum geldim.herşey normal estrofem başladım sabah öğle akşam 1 tane alıyorum 10 gün sonra tekrardan gidicem muayeneye hakkımızda hayırlısı olsun inş.kaç gün sonra transfer olucak bakalım...
Kızlar uzun zamandır yazamıyordum.Ben yokken çok şey olmuş.Tedaviye başlayan arkadaşlarım hayırlı olsun inşallah.
Benim de 3. denememin sonucu yarın belli oluyor.Ama şimdilik negatif görünüyor.Ağlamaktan içim şişti.Benim transferden sonra bir anda tsh hormonum yükseldi. İlaca hemen başladım ama yeterli olmadı galiba.
sağolasın canım evet ya günde 3 kere alıyorum bana da çok gibi geldi kendiliğinden kalınlaşması makbul değil herhalde illa ilaç dayıyolar hayırlısı olsun inş.
canım hayırlı olsun tedavin, estrofemi gün de 3 kereye mi çıkardı , abow
sağol canım adtein 2. günü gittim ertesi günü başladım ilaca 10 gün sonra tekrar gidicem transfer tarihi o zamana belli olur bakalım hayırlısı olsun.güzel haberler vereyim bendeHayirli olsun canim tedavin.adetinin kacinci gunu gittin doktora.ins.hayirli haberler verirsin hep.
teşekkürler canım hepimiz için herşeyin hayırlısı olsun sen niye sonucu almadan böyle karamsarlığa kapıldın bakalım belli olmaz bakarsın hamilesin ol dediyse yaradan tsh msh işlemez sen içini ferah tut hayırlı haberlerini bekliyoruz hep beraber sevinelim inş.Kızlar uzun zamandır yazamıyordum.Ben yokken çok şey olmuş.Tedaviye başlayan arkadaşlarım hayırlı olsun inşallah.
Benim de 3. denememin sonucu yarın belli oluyor.Ama şimdilik negatif görünüyor.Ağlamaktan içim şişti.Benim transferden sonra bir anda tsh hormonum yükseldi. İlaca hemen başladım ama yeterli olmadı galiba.
sağolasın canım evet ya günde 3 kere alıyorum bana da çok gibi geldi kendiliğinden kalınlaşması makbul değil herhalde illa ilaç dayıyolar hayırlısı olsun inş.
sağol canım adtein 2. günü gittim ertesi günü başladım ilaca 10 gün sonra tekrar gidicem transfer tarihi o zamana belli olur bakalım hayırlısı olsun.güzel haberler vereyim bende
teşekkürler canım hepimiz için herşeyin hayırlısı olsun sen niye sonucu almadan böyle karamsarlığa kapıldın bakalım belli olmaz bakarsın hamilesin ol dediyse yaradan tsh msh işlemez sen içini ferah tut hayırlı haberlerini bekliyoruz hep beraber sevinelim inş.
inşallah canım ya olsunda bu çektiklerimi çabuk unuturuz olur geleyim hakikaten burası çok sessiz kırk yılda bir hareketleniyor.
İlaçlarla işi sağlama almaya çalışıyorlar da bakalım çektiğine çektiklerimize değsin inşallah.
Muhtemelen adetinin 17- 18. günlerinde transfer yapılacak, inşallah olur canım.
Krizantemcim diğer kızlarla yazıştığımız sabırla bebeğini bekleyenler topiğine istersen sen de gel canım, orada da çok güzel bir sohbet ortamımız var, geçenlerde sacd de oraya gelip yazmıştı sizler de gelin.Çünkü bu topic çok sessiz kalıyor ya.
Canatan
Sonucunu öğrendin mi acaba , merak ediyoruz:26::26::26::26:
canım adet bittip temizlendikten sonra hemengidiyorsun adet günü kişiden kişiye değişiyor güne takılmaHisteroskopiyi adetinizin kacinci gunu oldunuz kizlar.canatan hayirli haberlerle gel ins.merakla bekliyoruz seni.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?