Tüp Bebek Merkezleri Bursa A.R.T merkezinde Osman Devlioğluna giden ve çocuk sahip olan var mı ?

tedaviye benle birlik te bu ay veya daha önce başlayan arkadaşların cuması müberk olsun rabbım hayırlı sonuçlar almayı nasip etsin

tedaviye benle birlik te bu ay veya daha önce başlayan arkadaşların cuması müberk olsun rabbım hayırlı sonuçlar almayı nasip etsin
Amin canım , sağol

Son düzenleme:

Bugun igneye baslafim benim troit yuksekmis buda dusuge sebep olurmus varmi benim gibi olan veya yapip yapmamam gereken seyleri hakkinda bilgi:18:

evet cnm aynen öyle,iş bitti,herkez kendi yoluna demek istedi:)
iyi olmaya çalışıyorum cnm.kanamalar azaldı ama tamamen geçmedi.damla damla kahverengi olarak geliyor.inşllh zamanla oda bitecek.bebek iyi şükür,bir hafta önce dr gitmiştik.herşey normal dedi.haftaya tekrar kontrol var.plesanta biraz aşağıda dedi.zamanla yukarı çıkacak dedi.kendi psikolojimde düzelse sorun kalmıyacak inşllh..

Cuma günü gittim muayene mi oldum geldim.herşey normal estrofem başladım sabah öğle akşam 1 tane alıyorum 10 gün sonra tekrardan gidicem muayeneye hakkımızda hayırlısı olsun inş.kaç gün sonra transfer olucak bakalım...

Bugun igneye baslafim benim troit yuksekmis buda dusuge sebep olurmus varmi benim gibi olan veya yapip yapmamam gereken seyleri hakkinda bilgi:18:

benim hamileliğe bağlı olarak troid yükselmişti. İbrahim saraçoğlunun dereotu kürünü yaptım. ama bulantılardan pek uygulayamadım. sonra kendiliğinden geçti.

Allah hayırlı şifalar versin canım

umutdoluyuz canım sen estrofemi gebeliğinin kaçıncı ayında bırakmıştın ve günde kaç tane alıyordun.
dondurulmuşlar için bende cumartesi başladım günde 3x1 kullanıyorum

nasıl yapıyodun kürü canımbana ilaç verdi doktor gebe olsan bile kullan dedı

canım hayırlı olsun tedavin, estrofemi gün de 3 kereye mi çıkardı , abow

Hayirli olsun canim tedavin.adetinin kacinci gunu gittin doktora.ins.hayirli haberler verirsin hep.

Kızlar uzun zamandır yazamıyordum.Ben yokken çok şey olmuş.Tedaviye başlayan arkadaşlarım hayırlı olsun inşallah.
Benim de 3. denememin sonucu yarın belli oluyor.Ama şimdilik negatif görünüyor.Ağlamaktan içim şişti.Benim transferden sonra bir anda tsh hormonum yükseldi. İlaca hemen başladım ama yeterli olmadı galiba.

Canım geçmiş olsun diyecem ama daha net bir şey yoksa neye dayanarak kendini bu kadar üzdün ki:44::44:
Allah büyüktür bakarsın pozitif sonuçla karşılaşırsın inşallah.

canım hayırlı olsun tedavin, estrofemi gün de 3 kereye mi çıkardı , abow
sağolasın canım evet ya günde 3 kere alıyorum bana da çok gibi geldi kendiliğinden kalınlaşması makbul değil herhalde illa ilaç dayıyolar hayırlısı olsun inş.
Hayirli olsun canim tedavin.adetinin kacinci gunu gittin doktora.ins.hayirli haberler verirsin hep.
sağol canım adtein 2. günü gittim ertesi günü başladım ilaca 10 gün sonra tekrar gidicem transfer tarihi o zamana belli olur bakalım hayırlısı olsun.güzel haberler vereyim bende
teşekkürler canım hepimiz için herşeyin hayırlısı olsun sen niye sonucu almadan böyle karamsarlığa kapıldın bakalım belli olmaz bakarsın hamilesin ol dediyse yaradan tsh msh işlemez sen içini ferah tut hayırlı haberlerini bekliyoruz hep beraber sevinelim inş.

İlaçlarla işi sağlama almaya çalışıyorlar da bakalım çektiğine çektiklerimize değsin inşallah.

Muhtemelen adetinin 17- 18. günlerinde transfer yapılacak, inşallah olur canım.

Krizantemcim diğer kızlarla yazıştığımız sabırla bebeğini bekleyenler topiğine istersen sen de gel canım, orada da çok güzel bir sohbet ortamımız var, geçenlerde sacd de oraya gelip yazmıştı sizler de gelin.Çünkü bu topic çok sessiz kalıyor ya.
Canatan
Sonucunu öğrendin mi acaba , merak ediyoruz:26::26::26::26:

Son düzenleme:
inşallah canım ya olsunda bu çektiklerimi çabuk unuturuz olur geleyim hakikaten burası çok sessiz kırk yılda bir hareketleniyor.
Histeroskopiyi adetinizin kacinci gunu oldunuz kizlar.canatan hayirli haberlerle gel ins.merakla bekliyoruz seni.
canım adet bittip temizlendikten sonra hemengidiyorsun adet günü kişiden kişiye değişiyor güne takılma

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…