Tüp Bebek Merkezleri Bursa A.R.T merkezinde Osman Devlioğluna giden ve çocuk sahip olan var mı ?

Son düzenleme:
Ben beklemedeyim.iki adet daha olmam gerekiyormus.ocak ayininin sonunu bulacak sanirim benim histeroskopi
Merhabalar, Osman Hoca aralık 9 da tranfer yaptı ve sonuç olumsuz oldu.Bu benim ilk denememdi.Osman Bey bana çok sinirli geldi.Kendimi hiç rahat hissettmedim ama kendisiyle ilgili olumlu seylerde duydum.Seçimimde ne kadar doğru bir karar verdim bilemiyorum.Bana çok fazla açıklamada bulunmadı.Her gittiğimde ilaçlar verdi ,nasıl kullanacağımı söyledi bende inanmak istedim ve çok sorgulamadım.Acaba doğru mu yaptım? Hangi ilaçları kullandığımı bir kenara not bile etmedim. 2. bir deneme istersem eğer 2 ay beklemem gerekiyormuş ve bu denemeden önce rahim içine bakacağım dedi.Acaba histeroskopiden mi bahsediyor? Ve histereskopi ilaç verilerek ve anastezi yapılarak mı oluyor?
Bana yardımcı olacak tüm arkadaşlarıma teşekkür ediyorum? Yardımlarınızı diliyorum sizlerden...

Gecmis olsun canim.en kisa surede kavusursun ins.bebisine.Seninle ayni durumdayiz.bir bucuk ay oncede ben negatifi aldim.histeroskopi ile rahime bakacak sonrada dondurulmus tadaviye baslayacagim.anestezi ile oluyormus.senin dondurulmusun var mi?

Canım pgt sadece genetik problemleri olanlara değil;
38 yaş üzerindeki anne adaylarına,
3 kez IVF (Tüp bebek) işlemi ile gebelik elde edemeyen çiftlere,
Tekrarlayan düşükleri olan çiftlere ,
Kalıtımsal kromozom anomalisi riski taşıyan çiftlere uygulanıyormuş.
Beni pgt yi önermeye yönlendiren doktorun düşünceleri oldu.Tedavi neticesinde biz de % 70 şans görürken negatifle karşılaşınca, dondurulmuşlarla da gebelik oluşmazsa tedaviye devam etmenin gereksiz olduğunu söylemesi, bunun nedenini de yaşa bağlı olarak yumurtanın kalitesiz olma ihtimaline bağlı olduğunu düşünmesiydi. Yani yumurtalarımın gerçekten kaliteli mi kalitesiz mi olduğu ancak bu testle anlaşılabilir.
Gerçi ben Allah' ın izniyle yumurtalarımın kalitesiz olduğunu düşünmüyorum, çünkü hoca yaş gereği çok toplanamayacağını düşünürken, 6 tane toplandı. Döllenme aşamasında 5i döllendikten sonra, bunların hepsi 5.güne kalmaz dedi, 5.güne de gittiler.Ve bunların 3 tanesi A kaliteydi. Allah' a hamdolsun bir çocuğum var evet ama buna rağmen hoca maalesef bize karşı olumlu bakamadığını söyledi.

Canım ben Ankara' da Anatolia' da Bülent Traş' a gitmiştim.İki denemem oldu birini kaybettim diğeri de kızım oldu çok şükür.
Bülent bey iyi bir doktor ama merkezi o kadar kalabalık ki ben tedavi boyunca kendisi iki- üç kez ancak görmüşümdür.Hatta birinde opuma bile asistanı girmişti mahvetmişti beni kadın.Şimdi İstanbul Maslak Acıbadem' de. Ama çok kalabalık bir doktor olduğu ve başka bir şehirde olduğu için gitmek istememiştik.
Nevin Hanım prof. değil ama alanında başarılı, ben bir hastasıyla konuşmuştum kendisinden hem çok memnun kaldığını hem de gebelik elde ettiğini söylemişti.
Veren Allah doktorlar vesile. Adet tarihim yaklaştı, dondurulmuşlarla yolumuza devam edeceğiz, Allah hiç birimizin elini boş çevirmesin inşallah.

Evet canım histeroskopiden bahsediyor.Çok hafif bir anestezi alıyorsun, 15 dakikalık bir işlem. Sonrasında neredeyse hiç bir şey histsetmiyorsun rahat oluyorsun yani.Ben öncesinde endişeliydim ama kolay bir işlem.
Canım ilaçları nasıl kullanacağını iyi biliyorsan bir yere not etmene gerek kalmaz zaten.Ama unuturum diyorsan not alabilirsin tabi

Son düzenleme:

Cevap için tşkler .Benim dondurulmuşum yok.Histereskopinin ilaçsız ve anastezisiz yapılanı var.10 dk da olabiliyormuş.Benim bir akrabam yaptırdı İstanbulda.Ama bursada yapan bir yer var mı bilemiyorum.Çünkü çok zor bir işlem olduğunu duydum.Doğal olarak evde neler yapmalıyız acaba ymurta sayısını ve kalıtesini artırabilmek için..Allahım isteyen herkese nasip etsin en kısa zamanda inşallah.

Merhaba canim.yumurta kalitesi icin incir kurunden bahsediyor arkadaslar ben yapmadim inciri oldugu gibi yiyorum.allah yardimcin olsun.

Hatres senin yazdıklarını okudukça resmen insanların deneyimlerle öğrendiğini bir kez daha görüyorum. Keşke doktorlar da bu kadar anlayışlı olup bize detaylı detaylı anlatsalar herşeyi. Daha aşılama- tüp bebek sürecine girmedik ama az kaldı ameliyattan 2-3 ay sonra düşünüyorum kısmetse. Bu arada yarın hastaneye yatıyorum ben, perşembe de ameliyat, 26 sı çabucak geldi. Alsınlar şu saframı da bebeği gelsin artık allah kısmet ederse.

Evet canım deneyimlerle inanır mısın çoğu şeyi çok iyi öğreniyoruz.
Canım ameliyatını tez zamanda hayırlısıyla atlatırsın ve tedavine başlar bebeğine kavuşursun inşallah.
Bu arada benim intenetim yok kaç gündür, evde de fırsat bulup giremiyorum işten güçten...

Olsun gene de fırsat bulup gir, haberdar edelim birbirimizi durumlardan

Son düzenleme:
Günaydın hatunlar ben yokken biraz can gelmiş hareketlenmiş topik haa şöyle okuyacak şeyler olsun biriksin biraz
ben ALLAH nasip ederse 4 aralık transfere gidiyorum kader arkadaşlarım dualarınızı bekliyorum inşallah bu sefer yüzümüz güler güzel haberlerle gelirim
ekstrofem 2x2 oldu rahim kalınlığı 8 olmuş gayet güzel dedi dr. pazartesi progesteron başlıcam sabah akşam 1 tane adetimin 24.gününe denk geliyor transfer geç olmaz dimi kızlar genelde kaçıncı gün oluyr acaba:44:...

Canım hayırlı olsun inşallah. Rahim kalınlığın şimdi 8 mm ise 24.gün de sanırın ancak olması gereken kalınlığa ulaşıyor ki 24 üne transfer demiş.

tedavın hayırlı olsun canım bneımde hafta sonu transferım olcak inş dua eder dua beklerım

Hayirli olur ins.canim.Allah rast getirsin.sadece ekstrofem mi iciyorsun.baska bisey yok dimi igne hap gibi.progesteron dedigin progestan fitil mi.?

Hayirli olur ins.canim.Allah rast getirsin.sadece ekstrofem mi iciyorsun.baska bisey yok dimi igne hap gibi.progesteron dedigin progestan fitil mi.?
ALLAH razı olsun canım amin inşallah.evet canım şimdilik sadece estrofem pazartesi progestan fitil başlıyor 4 ocak transfer olacak Allah'ın izniyle iğneler transferden sonra başlar kan sulandırıcı falan :18::18:

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…